Какво е по- важно за вас титлата или играта?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Какво е по-важно за вас титлата или играта?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
NIKSANA
Контакти:

Re: Какво е по- важно за вас титлата или играта?

Мнениеот NIKSANA » 26 апр 2011 13:21

Roger_Federer написа:Лафът за красивата игра е за локотата,славията и подобни тимчета,които правят един мач в годината,свършват в средата на таблицатата и се бият в гърдите,че са играли красиво.Като фен на ЦСКА има само победа.Не правя трагедии ако паднем и разбира се,че стилът на отбора е в пъти по важен от някой трофей,но така наречената игра е средство за постигане на титлата.Това не са две различни неща,за да кажем кое е по важно.Без почти перфектна игра,била тя и задкулисна,няма титла.

Явно не съм се изразил правилно:
Казвал ли си си.. абе по- добре да сме извън европа тази година, догодина да сме трети , после втори и накрая да станем шампиони и ще съм по- доволен така ако наистина градим отбор, които играе наистина силен футбол.. от колктоо всяка година да се борим за титла, но отбора да е от днес за утре и все градим стил? или да си кажеш -" Паднахме..ама съм доволен, защото играхме добре!Другия път ще бием!"?
"There is a country called Bulgaria, and in this country there is a team called Levski. You may have not heard of it, but there I was born and there I shall die!"
- Georgi Asparuhov to AC Milan representatives

Потребителски аватар
football.total
Контакти:

Мнениеот football.total » 26 апр 2011 13:26

NIKSANA написа:
football.total написа:Сравнението ти е адски глупаво пич! Футбола е спорт и както във всички видове спортове радостта на спортисти и фенове се носи от тръпката за победа. Тръпката за успех. Всеки спортист е там на терена или на корта или в залата или където си избереш за да се пребори със другия и да го победи. Оправданията от рода на - ние играем красиво но губим са само за аутсайдерите. Няма отбор или спортист на света който да предпочита красивата игра пред победата, както и няма публика на света която да иска отбора им да губи а пък да играел красиво. В какво се изразява красивата игра според теб? Да се бориш повече от съпреника и да те бият като "маче у дирек" ли? Или да играеш с пасове и финтове като Барса и да си тръгваш с "пълна кошница". Пълен абсурд и пълни глупости!
Като ти гледам аватара ще ти кажа само едно нещо приятелски - спрете с тъпите "батковизми". Незнам феновете на Левски как може да сте толкова глупави да жадувате за тъпотиите на този и да ги приемате като оправдания. Не го ли виждате че чака да вземе някой мач че да изпълзи от дупката си и да започне да ръси малуомните си идиотизми. Къде беше Батков след мача с ЦСКА, защо не седна да се прави на интересен? Май беше омазал потурите някъде, свит не в някоя барака на стадиона а в някоя миша дупка из Подуене. Ако изгледаш безпристрастно мача ви срещу Берое примерно ще видиш че в Стара Загора Берое ви надиграваше през голяма част от времето! Говорим за Берое! Имаха повече положения за гол, дори при 2-2 ваши играчи получаваха картони за бавене на времето! Сам си направи извода! Това че спечелихте беше чиста доза късмет с този късен гол. Както бихте с 3-2 така можеше и да паднете и тогава нямаше и дума да има за красивата игра на Левски че играли страхотно и незнам си какво. И стига с тези глупости за съдиите. Да ок Литекс е подпиран в една или друга ситуация, но големите отбори ги подпират навсякъде. И в Англия и в Германия и където си поискаш. Когато на вас ви бяха свирили към 20 дузпи за един сезон всичко беше кристално чисто нали? Нямаше корупция или уредени мачове. Нямаше хванати играчи. Титлите ви бяха заслужени. Когато друг печели титли защото показва по добра игра всичко е купено и омърсено. Смешно е да плачете така. Трябва да имате достойнство дори и когато губите. Да Литекс е подпиран в една или друга ситуация, но е подпиран колкото Левски и ЦСКА през годините. Нито по малко нито повече.

мисля, че прекалено много пъти използва красноречиви крайни епитети по повод темата и моето мислене, както и не си схванал идеята ми - > когато отборът е играл добре, победата не е най- важната за мен! аз се кефих на 3:1 от Челси или на 1:3 от Юве защото наистина се чувствах супер от играта.. дори при 5:0 от Барса се чувствах горд с някой изпълнения и за миг не съм се срамувал от това. Моля другия път като се опиташ да опишеш колко е тъпо мисленето ми или как е невъзможно сравненито използвай "Аз мисля, че ..." ще е по- удачно защото самият факт, че аз мисля друго яче показва, че не е невъзможно противоположно мнение на изложеното от теб.. което означава, че не го прави единствено... което пък го правил лично твое, а не всеобщо... Освен това смятам, че колкото по- малко говори Батков толкова по- умен изглежда.. т.е. не робувам на неговото мнение.. дори го ненавиждам... предстрави си сега, че не робувам на определено мнение, а имам мое.. и целта на темата е да разбера колко от хората тук имат като моето мнение, а не да разбера колко съм глупав, като съм пуснал подобна тема! Не съм те карал да отговаряш на глупави въпроси нали? Също така до колкото си спомнях написах какво ценя (в общи линии) в един отбор в уводното мнение! Така например ако си прочел повечкото ми мнения ще видиш, че често съм набеждаван, че не съм фен на отборите от моя аватар, защото често ги критикувам като стил на игра независимо колко титли са спечелили!
Относно мача с Берое... не виждам къде споменах, че съм доволен от мача?

1. Ами не пич съжалявам просто не ми попадаш сред любимите автори и не съм ти чел "повечкото мнения".
2. Когато фен на Левски пуска подобна тема ден след като техният Гуру се е изпъчил и е казал с цялата си глупост че отбора му заслужавал да вземе титлата с играта си (една пълна глупост защото в момента Левски е толкова слаб, че незнам как феновете приемат тази игра с мълчание все още, или просто и на тях е спряло да им пука)е нормално аз като безпристрастен привърженик на футбола да си направя извода че темата за купите и красивата игра е свързана точно с този отбор.
3. Всеки си има право да се радва на загуби от 5-0 то си е до психология. Мача с Барселона бяхте буквално премазани, незнам каква игра си видял там. Просто Барса си решиха мача за 15 минути и след това го удариха на тренировка. Което е нормално с оглед на разликата на класите на двата отбора. Но да ми даваш за пример мач в който сте паднали с 5-0 като красива игра на която си се насладил е меко казано "странно"... Но всеки си има фенски пристрастия.
4. Стила на игра е разтегливо понятие. Всеки отбор има право да си практикува неговия стил на игра и няма красив или грозен. Едни харесват Барса със безкрайните цъкания и финтове и пасчета, други харесват Челси и Юнайтед със битката по целия терен, трети харесват Интер със перфектната тактическа дисциплина по времето на Моу. Итн... Така че да критикуваш даден отбор за стила ми на игра е доста неуместно. Особено когато той носи успехи. Това че ти харесваш един стил на игра а други друг си е твой проблем. И не виждам какво ти е точно мнението тук което си изразил. Пак те питам в какво точно се изразява "красивата игра"????

Потребителски аватар
football.total
Контакти:

Мнениеот football.total » 26 апр 2011 13:36

И още нещо което забравих да добавя - ти поставяш тема за титла/купа и добра игра а ми даваш примери с два три мача в които си харесал играта! Разбери едно, няма отбор в света който перманентно да показва по слаба игра от конкурентите си и да печели титли. Няма такъв! Съдията може да те бутне във мач или два, да ти свирне дузпа или засада но не може да ти спечели титла ако играеш безобразно цял сезон а друг показва по добра игра. Няма отбор в света да е подпиран 30 мача подред за да стане шампион! Темата ти би била уместна ако кажеш какво предпочитате - победа с клизма или красив футбол и загуба (което пак е много разтегливо понятие защото ако е загуба на финал за ШЛ примерно никой няма да я предпочете). Но да говориш за титли и купи които са резултат не от един мач а последствие от игри е безмислено. Поне за мен.

Потребителски аватар
NIKSANA
Контакти:

Мнениеот NIKSANA » 26 апр 2011 13:41

football.total написа:1. Ами не пич съжалявам просто не ми попадаш сред любимите автори и не съм ти чел "повечкото мнения".
2. Когато фен на Левски пуска подобна тема ден след като техният Гуру се е изпъчил и е казал с цялата си глупост че отбора му заслужавал да вземе титлата с играта си (една пълна глупост защото в момента Левски е толкова слаб, че незнам как феновете приемат тази игра с мълчание все още, или просто и на тях е спряло да им пука)е нормално аз като безпристрастен привърженик на футбола да си направя извода че темата за купите и красивата игра е свързана точно с този отбор.
3. Всеки си има право да се радва на загуби от 5-0 то си е до психология. Мача с Барселона бяхте буквално премазани, незнам каква игра си видял там. Просто Барса си решиха мача за 15 минути и след това го удариха на тренировка. Което е нормално с оглед на разликата на класите на двата отбора. Но да ми даваш за пример мач в който сте паднали с 5-0 като красива игра на която си се насладил е меко казано "странно"... Но всеки си има фенски пристрастия.
4. Стила на игра е разтегливо понятие. Всеки отбор има право да си практикува неговия стил на игра и няма красив или грозен. Едни харесват Барса със безкрайните цъкания и финтове и пасчета, други харесват Челси и Юнайтед със битката по целия терен, трети харесват Интер със перфектната тактическа дисциплина по времето на Моу. Итн... Така че да критикуваш даден отбор за стила ми на игра е доста неуместно. Особено когато той носи успехи. Това че ти харесваш един стил на игра а други друг си е твой проблем. И не виждам какво ти е точно мнението тук което си изразил. Пак те питам в какво точно се изразява "красивата игра"????

1) Ще сменя аватара си и подписа си, защото масово хората съдят за теб не по мненията, а по аватара! Жалко аз се надявах на повече!
2) Дори не съм чувал това изказване на Батков.... и аз не харесвам играта на отбора..
3) Примерът беше, че на кампноу отоборът въпреки, че падаше с 5:0 се опитваше да направи нещо и имаше 1 положение, за дузпа която не бе отсъдена, но моята идея е, че и за секунда не съм се срамувал от тях, защото ако бяха играли извън моите очаквания щях да съм разочарован!
4) Така е..имаше скоро една тема за Барселона какво да промени. Там съм описал на дълго и широко стилът, който на мен ми допада. Когато гооврим, че играта е красива за някого то това означава да му допада на самият него. Има отбори разчитащи изцялло на плеймейкърите си (Барселона), има и такива котио изпозлват много крилата - Байерн, има и такива които предпочитат по компклесни атаки - както по крилата така и през центъра (интер миналата година и Реал с последните месеци)..има и отбори които се оптиват тежеста да пада равнопоставено във всяка линия без доминираща част с плавно компактно движение на целия отбор ту в предни позиции ту в задни и борба за всяка първа топка (Ман Ю). Всеки един такъв стил обаче си има своята красота, когато е изчистен и се практикува. Левски (тъй като говориш за него) не успява да практикува нито един от тези стилове, а лакатуши между няколко. На мен ще ми хареса разбира се най- много този, които аз харесвам (Интер и Реал -> виж по- горе). Но в мометна и Интер и Левски не изглеждат нито с собствен стил, нито с правилно изпълнение на задачите. Ето това не харесвам... ако показват 80% от даден стил например на Байерн - не говорим за класа а за стил - то аз ще съм доволен дори да сме 3-ти.. Вярно е стилът се определя на база на играчите и противниците (малко са отборите на които не им пука от 99% от отборите), но аз не виждам такъв стил в моят отбор в България и ето това ме дразни. И сега за да схванеш съвсем какво имам предвид, ще си позволя един пример, за който навярно ще бъда изяден с парцалите... ЦСКА победиха Ливърпул с 0:1 на анфийлд. Браво! Само, че аз не помня да играха някакъв стил след гола, а се оптиваха всякак да изчистят топката. Интер играха с Барселона в глуха защита, но все пак фланговете функционираха и бяха с човек по- малко. Личеше стилът, а не хаотичността. Ето аз не бих бил доволен по скроо бих си казл ....еми браво, че бихме, но тази игра.. и бих писал ферман с критика за играта....
"There is a country called Bulgaria, and in this country there is a team called Levski. You may have not heard of it, but there I was born and there I shall die!"

Потребителски аватар
football.total
Контакти:

Мнениеот football.total » 26 апр 2011 13:50

Roger_Federer написа:Лафът за красивата игра е за локотата,славията и подобни тимчета,които правят един мач в годината,свършват в средата на таблицатата и се бият в гърдите,че са играли красиво.Като фен на ЦСКА има само победа.Не правя трагедии ако паднем и разбира се,че стилът на отбора е в пъти по важен от някой трофей,но така наречената игра е средство за постигане на титлата.Това не са две различни неща,за да кажем кое е по важно.Без почти перфектна игра,била тя и задкулисна,няма титла.

Пич защо избощо даваш примери със разни отборчета като Славия или Локомотив София които съществуват само и единствено заради своите президенти. Утре ако ги закрият и двата на никой няма да му пука че ги няма. Разни картонени тимчета дето на мач им ходят по 300 души половината от които са длъжностни лица приятелки и роднини въобще не си струва да се обсъждат. Тия отбори съществуват за да могат покрай тях собствениците им да изкарат по някой лев от тотото. Далеч съм от бръщолевенията на Сашо Диков за коефициенти във всеки мач, но само вчера в БГ първеснтвото имаше 3 мача които ми изкараха коефициент близо 20 и от 10 евро ми направиха 200. То и на слепеца беше ясно че Славия ще загуби в София от Черноморец, че в Каварна ще има публично клане на домакините и че ЦСКА ще си вземе мача в Монтана с оглед огромната разлика в класите. И тези три двойки ти носят като обикновен фен общо към 20. Сметни ако си вътре във футболните среди за какво иде реч!

Потребителски аватар
NIKSANA
Контакти:

Мнениеот NIKSANA » 26 апр 2011 13:54

football.total написа:

Пич защо избощо даваш примери със разни отборчета като Славия или Локомотив София които съществуват само и единствено заради своите президенти. Утре ако ги закрият и двата на никой няма да му пука че ги няма. Разни картонени тимчета дето на мач им ходят по 300 души половината от които са длъжностни лица приятелки и роднини въобще не си струва да се обсъждат. Тия отбори съществуват за да могат покрай тях собствениците им да изкарат по някой лев от тотото. Далеч съм от бръщолевенията на Сашо Диков за коефициенти във всеки мач, но само вчера в БГ първеснтвото имаше 3 мача които ми изкараха коефициент близо 20 и от 10 евро ми направиха 200. То и на слепеца беше ясно че Славия ще загуби в София от Черноморец, че в Каварна ще има публично клане на домакините и че ЦСКА ще си вземе мача в Монтана с оглед огромната разлика в класите. И тези три двойки ти носят като обикновен фен общо към 20. Сметни ако си вътре във футболните среди за какво иде реч!

разбирам гледната ти точка отнсно темата, но не я разваляй като го обръщаш на букмейкъри и "картонени отбори" или както Roger_Federer започна кои са малки отбори и кои големи.
И фена на спортинг хихон и фена на Академик Свищов са равни!

Потребителски аватар
football.total
Контакти:

Мнениеот football.total » 26 апр 2011 13:59

NIKSANA написа:
football.total написа:1. Ами не пич съжалявам просто не ми попадаш сред любимите автори и не съм ти чел "повечкото мнения".

1) Ще сменя аватара си и подписа си, защото масово хората съдят за теб не по мненията, а по аватара! Жалко аз се надявах на повече!
2) Дори не съм чувал това изказване на Батков.... и аз не харесвам играта на отбора..
3) Примерът беше, че на кампноу отоборът въпреки, че падаше с 5:0 се опитваше да направи нещо и имаше 1 положение, за дузпа която не бе отсъдена, но моята идея е, че и за секунда не съм се срамувал от тях, защото ако бяха играли извън моите очаквания щях да съм разочарован!
4) Така е..имаше скоро една тема за Барселона какво да промени. Там съм описал на дълго и широко стилът, който на мен ми допада. Когато гооврим, че играта е красива за някого то това означава да му допада на самият него. Има отбори разчитащи изцялло на плеймейкърите си (Барселона), има и такива котио изпозлват много крилата - Байерн, има и такива които предпочитат по компклесни атаки - както по крилата така и през центъра (интер миналата година и Реал с последните месеци)..има и отбори които се оптиват тежеста да пада равнопоставено във всяка линия без доминираща част с плавно компактно движение на целия отбор ту в предни позиции ту в задни и борба за всяка първа топка (Ман Ю). Всеки един такъв стил обаче си има своята красота, когато е изчистен и се практикува. Левски (тъй като говориш за него) не успява да практикува нито един от тези стилове, а лакатуши между няколко. На мен ще ми хареса разбира се най- много този, които аз харесвам (Интер и Реал -> виж по- горе). Но в мометна и Интер и Левски не изглеждат нито с собствен стил, нито с правилно изпълнение на задачите. Ето това не харесвам... ако показват 80% от даден стил например на Байерн - не говорим за класа а за стил - то аз ще съм доволен дори да сме 3-ти.. Вярно е стилът се определя на база на играчите и противниците (малко са отборите на които не им пука от 99% от отборите), но аз не виждам такъв стил в моят отбор в България и ето това ме дразни. И сега за да схванеш съвсем какво имам предвид, ще си позволя един пример, за който навярно ще бъда изяден с парцалите... ЦСКА победиха Ливърпул с 0:1 на анфийлд. Браво! Само, че аз не помня да играха някакъв стил след гола, а се оптиваха всякак да изчистят топката. Интер играха с Барселона в глуха защита, но все пак фланговете функционираха и бяха с човек по- малко. Личеше стилът, а не хаотичността. Ето аз не бих бил доволен по скроо бих си казл ....еми браво, че бихме, но тази игра.. и бих писал ферман с критика за играта....

Примера ти е адски неуместен! Да твърдиш че Левски са показали стил на игра в мача с Барса, че не им свирили една дузпа и паднали 5-0, а ЦСКА са били Ливърпул на Анфийлд с 1-0 без да покажат игра... Незнам какво да ти кажа в случая за да не те обидя!
Разбери едно - когато излезеш срещу такива отбори от ранга на Ливърпул или Барселона единствената възможност да се добереш до нещо е да се опиташ да излъжеш отбора. По един или друг начин. Не можеш да се надиграваш когато разликата в класите е от такова естество. Пък камо ли да покажеш някаква игра.
ЗНАЧИ ЗА ТЕБ ФАКТА ЧЕ ЛЕВСКИ ИЗЛЕЗНАХА СЪС СВАЛЕНИ ГАЩИ НА КАМП НОУ ДА ПАДНАТ И ДА ПОКАЖЕЛИ ИГРА (ПРОСТО ЗАЩОТО ТЕ БЯХА ЗАГУБИЛИ ОЩЕ ПРЕДИ ДА Е ЗАПОЧНАЛ МАЧА) Е ПО СЪЩЕСТВЕН ОТКОЛКОТО ФАКТА ЧЕ ЦСКА ИЗЛЯЗОХА НА АНФИЙЛД ЗА ДА СЕ БОРЯТ МЪЖКИ И ДА СПЕЧЕЛЯТ КАКВОТО МОГАТ ТАКА ЛИ? ЗНАЧИ БОРБАТА И МЪЖЕСТВОТО 90 МИНУТИ ВЪВ ФУТБОЛА НЕ СА ТОЛКОВА ВАЖНИ КОЛКОТО ЕДНА АТАКА НА КАМП НОУ И ЕДНА НЕОТСЪДЕНА ДУЗПА??!??!!
Е тук вече тотално ми срина представите за разбирания на футбола, честно! Свали си сините очила (незнам дали са ти от аватара само) и погледни реално на нещата!

Потребителски аватар
NIKSANA
Контакти:

Мнениеот NIKSANA » 26 апр 2011 14:03

football.total написа:Примера ти е адски неуместен! Да твърдиш че Левски са показали стил на игра в мача с Барса, че не им свирили една дузпа и паднали 5-0, а ЦСКА са били Ливърпул на Анфийлд с 1-0 без да покажат игра... Незнам какво да ти кажа в случая за да не те обидя!
Разбери едно - когато излезеш срещу такива отбори от ранга на Ливърпул или Барселона единствената възможност да се добереш до нещо е да се опиташ да излъжеш отбора. По един или друг начин. Не можеш да се надиграваш когато разликата в класите е от такова естество. Пък камо ли да покажеш някаква игра.
ЗНАЧИ ЗА ТЕБ ФАКТА ЧЕ ЛЕВСКИ ИЗЛЕЗНАХА СЪС СВАЛЕНИ ГАЩИ НА КАМП НОУ ДА ПАДНАТ И ДА ПОКАЖЕЛИ ИГРА (ПРОСТО ЗАЩОТО ТЕ БЯХА ЗАГУБИЛИ ОЩЕ ПРЕДИ ДА Е ЗАПОЧНАЛ МАЧА) Е ПО СЪЩЕСТВЕН ОТКОЛКОТО ФАКТА ЧЕ ЦСКА ИЗЛЯЗОХА НА АНФИЙЛД ЗА ДА СЕ БОРЯТ МЪЖКИ И ДА СПЕЧЕЛЯТ КАКВОТО МОГАТ ТАКА ЛИ? ЗНАЧИ БОРБАТА И МЪЖЕСТВОТО 90 МИНУТИ ВЪВ ФУТБОЛА НЕ СА ТОЛКОВА ВАЖНИ КОЛКОТО ЕДНА АТАКА НА КАМП НОУ И ЕДНА НЕОТСЪДЕНА ДУЗПА??!??!!
Е тук вече тотално ми срина представите за разбирания на футбола, честно! Свали си сините очила (незнам дали са ти от аватара само) и погледни реално на нещата!

Явно няма да се срещнат гледните ни точки на тази тема..така че аз се отказвам от дискусията с теб... приеми го както искаш.. между другото очилата ми са диоптрични и никога не съм носил сини! Дори ще се учудиш колко си далеч от истината - продължаваш да съдиш за човек по клубната му принадлежност! Много жалко!

п.п.: ДА! Не мисля, че е по- добре да играеш хаотично за да запазиш крехка преднина та било то срещу най- добрият отбор в момента, отколкото да загубиш с двуцифрен резултат но да покажеш организираност в действията си. Дали си го видял така и ти...отделен въпрос! Дали ти разбираш повече от мен от футбол..един господ знае!
Лек ден!

Потребителски аватар
football.total
Контакти:

Мнениеот football.total » 26 апр 2011 14:06

NIKSANA написа:
football.total написа:

разбирам гледната ти точка отнсно темата, но не я разваляй като го обръщаш на букмейкъри и "картонени отбори" или както Roger_Federer започна кои са малки отбори и кои големи.
И фена на спортинг хихон и фена на Академик Свищов са равни!

Мнението ми специално за Локомотив и Славия е точно "картонени отбори"! Не знам защо в БГ се смята че щом е от столицата отбора трябва да е гранд! С какво Славия заслужава да спечели купата и да играе в Европа? Със 300 души публика ли? С какво Локомотив заслужава да играе в Европа? С 300 души публика ли? С какво Берое, Пирин или Локомотив Пловдив са по слаби от Славия или Локомотив че феновете на тия два отбора да претендират че имат място в Европа? Че те Пирин разпиляха СЛавия насред София! ПИРИН! Без врати на стадиона в Благоевград, отидоха в София и докараха "дебелия" и "сухия" до нервна криза!
Дали българският футбол е без Славия, Локомотив, Академик и разни тимчета с по 100 души на мач е все тая. Без Левски и ЦСКА, без Локомотив Половдив и Ботев, без Пирин и Берое... Ей тогава вече става страшно! Защото футбола е и за хората, а не за разни президенти дето им е кефнало да имат отбори в А група. Като Славия и Локомотив един ден заиграят брилянтен футбол, кой ще отиде да го гледа, а?

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 26 апр 2011 14:26

football.total-ти го каза в последното изречение. Футболът е за хората и тук възниква "конфиденциалният" въпрос-какво харесват хората. Отговорът е ясен-различни неща. Да, но има едно "но". Да, има различни хора, които харесват различни неща, но въпросът е точно в преобладаващото мнение. За мен да кажеш, че хората харесват грозен футбол е все едно да ми кажеш, че има и хора, които обичат да ги бият-т.нар. мазохисти. Във футбола въпросът е прозаичен и всеки знае отговорът-чували сме го навсякъде-хората обичат головете-това е красотата на футбола! Или ти не смяташ така? Може да си направиш справка и за отборите с най-много привърженици в света-Ман Ю и Реал М-те не играят бетони отзад и какви ли не тактики, за да не получат, а не да вкарат гол и тук е разликата. Не можеш да ми говориш, че е мъжествено и красиво да игреш на тактиката "да не получа гол, а напред, каквото стане-ако можем да излъжем противникът" и съответно за непробедения зрител /без сини, розови и бенбяни очилца/ мачът ви с Ливърпул е една голяма скука-вашето постижение е човешка скука! Ние "със свалените гащи" направихме страхотен мач, макар и да паднахме с голям резултат-мачът беше много по-красив за непредубедения зрител и не само заради една дузпа, а защото имахме и други положения. Защото ти казваш "свалени гащи" аз пък казвам друго-излязохме да се надиграваме с тях и така спечелихме симпатиите на непредубедения зрител-не на тези, които мразят отбора-те естествено си търсят причини за подигравки! Защото да се изправиш срещу гранда като равен с равен не е сваляне на гащи-сваляне на гащи е предварително да си кажеш, че трябва да се свиеш в ъгъла и да получиш по-малко удари и ако имаш късмет тоя дето те налага да си удари ръката в стената и да се контузи!!! Всичко е въпрос на гледна точка, но едно е ясно-когато пречиш да се вкарват голове ти не правиш красива игра! Напротив-спомагаш за един грозен мач и дори го предизвикваш! Не искам да ви омаловажавам победата срещу Ливърпул, но да те питам-Люцерн европейски гранд ли е? Гледал ли си мачът, когато бяхте домакини? Щях да умра от скука в този мач-срамувах се, че това е български тим... Защото не е срамно да паднеш от Барса с 5-0-та те и Реал са падали с толкова, а и не само те-срамно е да приспиваш зрителите със страхлива игра...
само Левски и България
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!

Върни се в “Футбол - България”