Купа България : Добруджа - Ботев Враца
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Купа България : Добруджа - Ботев Враца
За да не изпадне отбор от "Б" групите трябва да е на 8 място,задължително.
Мисля, че има значение и кои ще са изпадащите от А група и кой ще е победителят от баража между отборите от А и Б група 
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
donpacko написа:За да не изпадне отбор от "Б" групите трябва да е на 8 място,задължително.
Мерси.
Дано се изкачат дори малко в класирането, за да е по-спокойно. Щом са показали добра форма.
DamonHill написа:Въпрос:
Някой знае ли дали догодина ще има само една 'Б' група, и на кое място трябва да завърши Добруджа за да остане в нея?
Въпреки, че то тази година до последния момент не се знаеше кои отбори ще участват и кои не, така че каквото са решили от БФС е почти сигурно, че ще стане обратното и все пак...
еми ще има една Б а иначе сигурно последните 4 отпадат заради В групите видим
Ще използвам случая, че тук пишат хора от Добрич, за да се информирам за още неща:
Разбрах, че тази година във второто ниво на волейболното първенство се състезава волейболен тим Добротица, които се състезават в обновената зала на УСШ (незнам как се води сега). Този тим наследник ли е на ВК Добруджа или е друг отбор?
И защо не се използва зала Добротица, а играят в тази зала, където аз съм играл преди в училищните първенства? И още един въпрос има ли още УСШ? Тренира ли някой волейбол или баскетбол там?
Разбрах, че тази година във второто ниво на волейболното първенство се състезава волейболен тим Добротица, които се състезават в обновената зала на УСШ (незнам как се води сега). Този тим наследник ли е на ВК Добруджа или е друг отбор?
И защо не се използва зала Добротица, а играят в тази зала, където аз съм играл преди в училищните първенства? И още един въпрос има ли още УСШ? Тренира ли някой волейбол или баскетбол там?
- DDFC_Supporter
- Контакти:
DamonHill написа:Ще използвам случая, че тук пишат хора от Добрич, за да се информирам за още неща:
Този тим е изцяло нов и не е наследник на Добруджа. По принцип играха в зала "Добротица", незнам кога играя в бившето УСШ. Сега тази сграда я взе общинския съветник и собственик на фирма "ИЗИДА"(сладоледа) Младен Матеев, който по една случайност се пада и шеф на спортната комисия към общината.
САМО ДОБРУДЖА!!
DDFC_Supporter написа:DamonHill написа:Ще използвам случая, че тук пишат хора от Добрич, за да се информирам за още неща:
Този тим е изцяло нов и не е наследник на Добруджа. По принцип играха в зала "Добротица", незнам кога играя в бившето УСШ. Сега тази сграда я взе общинския съветник и собственик на фирма "ИЗИДА"(сладоледа) Младен Матеев, който по една случайност се пада и шеф на спортната комисия към общината.
Мерси за инфото.
Е жалко, това значи, че истинският ВК 'Добруджа', вицешампионът от преди дестина години вече не съществува.
LSFC 1914 написа:Айде на 1/8 финала искам с Левски
Ако дойде Левски ще има 15 000 души на стадиона същото е и с ЦСКА,но аз искам да вида Черноморец срещу градския ми отбор.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
Трябва Добруджа да играе с ЦСКА, че червените са клиенти на добруджанци. Винаги, когато е било напечено, са падали.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!
Върни се в “Футбол - България”