Къде мога да се запиша на тренировки ?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
lisynger
Контакти:

Re: Къде мога да се запиша на тренировки ?

Мнениеот lisynger » 27 май 2010 21:26

kambata написа:Стига да има голямо желание, хъс и амбиция и на 13 да почне не е проблем да се развие и да стигне ниво Б група, за пвече трудно, но не невъзможно.

Стоичков знаеш ли на колко е започнал да тренира :?:

А за малкия мога да кажа да се запише в някой добър отбор, за да може да израства с времето
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА

Потребителски аватар
Yanev
Контакти:

Мнениеот Yanev » 27 май 2010 22:13

Отиди в Академик или Витоша - имат добра база,не падат от всички и ако имаш качества и ходиш редовно на тренировки,ще играеш,там няма скрито покрито :)
Това е чувството,което в нас гори ..
Изображение

Потребителски аватар
hlucho
Контакти:

Мнениеот hlucho » 27 май 2010 22:29

В момента истината е Славия! Разполагат с най-добрата база в София!
Някои се лекуват с Fervex, други с Coldrex, а трети с Durex!

Потребителски аватар
vladitol
Контакти:

Мнениеот vladitol » 27 май 2010 23:00

lisynger написа:
kambata написа:Стига да има голямо желание, хъс и амбиция и на 13 да почне не е проблем да се развие и да стигне ниво Б група, за пвече трудно, но не невъзможно.

А за малкия мога да кажа да се запише в някой добър отбор, за да може да израства с времето

На колко
Support Stan!

Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !

Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,

Потребителски аватар
Boksiorcheto

Мнениеот Boksiorcheto » 27 май 2010 23:36

vladitol написа:
lisynger написа:

На колко

На 14 ;).
ГЕРБЪТ НИ Е ЛЪВ, А ЖИВЕЕМ КАТО МИШКИ!

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Мнениеот TPAKTOP » 27 май 2010 23:52

Браво на всички които искат да тренират!Няма значение на колко години сте важно е желанието за спортуване. По добре спорт от колкото по кръчмите. За съжаление аз поех по другия път :)
Искам само да кажа един пример за това че с желание всичко се постига:
Които са от София сигурно знаят Ванката който продава картофи на околовръстното(на Бистришко шосе). Имах честта да се запозная с човек макар и да симпатизирам на ЦСКА. Този човек живее с единствената цел да се развива. Неговия спорт е жунглирането с топка и в това е може би най-добрия в България(без да преувеличавам). ЗА единственото нещо което съжелява е че е почнал да тренира мнопго късно за да може да стане още по добър. Лично съм бил свидетел как не сваля топката от главата си 50 мин. и през това време изминава около 800м. Днес когато ходих при него да си купя картофи и да поприказваме малко той сподели че сега се учи да жунглира и с рамена. Забравих да спомена че е набор 71, но все пак иска да се учи и найважното има огромно желание да го постигне. Наистина изпитвам невероятно уважение към тоя човек и му завиждам за желанието и хъса който притежава. Той е уникалния пример че възрастта не е от значение когато човек жела да се развие в някаква насока.
Успех на всички които се захващат със спорт.

П.С. Не съм най-добрия разказвач и съм на няколко бири и ми се накъсва мисълта ама важна е идеята :) надявам се да ме разберете :)
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата

Потребителски аватар
plamen_ol
Контакти:

Мнениеот plamen_ol » 28 май 2010 00:01

доколкото знам цецо генков е почнал да тренира на 17, тъй че не е като да нямаш шанс. А и с труд почти всичко се постига :)

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 28 май 2010 00:03

plamen_ol написа:доколкото знам цецо генков е почнал да тренира на 17)

а то това си личи! :lol: :lol: :lol:
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
LSFC 1914
Контакти:

Мнениеот LSFC 1914 » 28 май 2010 01:34

Според мен възрастта няма значение! Стига да имаш желание и хъс! Аз бях почнал на 12 и тренирах 4 години, но като ми счупиха глезена и се отказах! Сега вече съжалявам, че съм се отказал, но това е друга тема... А и тези, които казват че ти е късно да почваш означа, че нищо не разбират от спорт! :)

Потребителски аватар
Botevist_1912
Контакти:

Мнениеот Botevist_1912 » 28 май 2010 01:42

Записвай се да тренираш ! Даже да не станеш футболист, ако си сериозен, спортът ще те научи на много неща. Дори само любовта към футбола да ти остане , пак е по-добре, от 90 % от сегашната младеж, която пиянства и бездейства :!:
БОТЕВ ПЛОВДИВ Е НАЙ–СТАРИЯТ ФУТБОЛЕН КЛУБ В БЪЛГАРИЯ. БОТЕВ ПЛОВДИВ Е НАЙ–ВЕЛИКИЯТ ОТБОР.

Върни се в “Футбол - България”