Dobri написа:Точно феновете на ЦСКА , Левск , Локо и Ботев са най-опасни и всичко може да се очаква от тях!Полиция без мач, завършва по-този начин!Има ли полиция няма проблеми
Пуканке, тогава вие поемайте разходите за полиция. Другия вариант е на Гришата, но не ви допада.
Накрая искам да попитам нещо. Вашите фенове изпочупват стадиона. По правилник вашия клуб плаща ремонта. Стадиона трябва да е ремонтиран до следващото домакиство, но Титан не плаща на време. Това редно ли е? Аз ако съм футболен президен като ми направите веднъж проблем, следващия път цената за билет ще е 1000 лева.
абе ние.ние си осигуряваме полиция на нашите маочве бе.ние като играхме с вас вие последният път ни счупихте стадиона ама не влезнахте на пистата нали?А вие платихте ли ни на време , за другият мач?кви правила?Тука няма правила бе брато, разбери това.И вие сте ги погазвали и ние и всеки отбор!Правила дрън дрън!Правила в българският футнбол няма, затова сме на това дередже!Като нямат пари мене кво ми пука?И ние нямаме пари ама сме се разбрали с полицията и ни охранява нали?