Iceberg написа:korteneca написа:Не се залъгвайте, че нещо ще се промени с тая "Висша лига". Целта е ясна, да се върнат определени отбори и Домуса да си върне вложените пари. Като за начало ще се правят компромиси с отборите няколко години и накрая ще си е старата А група с порутените стадиони, лошите терени и т.н.Някак си не ги виждам 7-8 отбора да извадят по 1 млн. за осветлените и допълнително за стадион, школа и т.н. Ще се наложи отборите от "Чемпиъншип" а.к.а Б група да отговарят на почти същите условия, защото се борят за промоция във "Висшата лига" все пак.
Не си много прав, мисля! Не защитавам тая "Висша лига", защото не съм наясно, може ли такъв проект да се осъществи НА ТОЗИ ЕТАП така, че да е полезен и нещата да потръгнат в правилната посока за футбола ни. Не защитавам и онези отгоре. Няма вече закъде обаче, да си правят оглушки от БФС, относно изискванията! Фифа и Уефа яко ги препират и следят, какви ги вършат и затова не мисля, че ще посмеят да протакат повече! И без това прекалено се правеха на ощипани! Както сега не посмяха да погазват правилата с ЦСКА и Локо Сф, също с Литекс, така и няма закъде вече да отлагат с условията по стадионите, изисквани по световните стандарти! Затова си мисля, че нещата поне в тази насока ще се подобрят, с "Висша лига" или без нея! Ако пък някой не успее да осъществи ремонтите и нововъведенията (както много други посочиха вече), на първо време ще играят на близки, лицензирани стадиони, ако искат да са в елита. Така мисля, но да видим.
Аз също съм за такава лига, но за тази цел се искат много пари и да няма различни условия и изисквания за всеки както е сега. Като ще се прави нещо да е както си трябва.