Lyubaka01 написа:luxorus написа:Lyubaka01 написа:В момента говорим чисто формално. А законово нещата са ясни(или не си съгласен). Иначе аз лично не съм против държавата да подпомага фурбола. Но защо да е само Берое? Защо да не е (примерно) Пирин? Или Етър, Янтра, Хасково ...?
Ами защото замърсява нашия регион ТЕЦ 2?Защото нашите деца страдат от респираторни заболявания 3 пъти повече от вашите!Eлементарно,нали?
Интересно, защо тогава държавата не финансира примерно Ботев (Козлодуй)? Техните деца не са ли деца? И най-важното, не е ли по-редно тези милиони, които държавата е дала(според статии от преди време-3 млн лв)вместо да се дават за отбора не е ли по-добре да се дадат за по-модерни пречиствателни инсталации?!?
И да. Това, че
за този регион Берое е религия,смисъл на живот
не прави ситуацията по-законна...
Виж сега,пич,спирам по темата,няма смисъл.Вашите въпроси възникват поради незнание.Най-голямата инвестиция в Берое е на Община Стара Загора,всичко по базите,стадиона,тренировъчните игрища,стадион "Локомотив",всичко е дело на Общината.Издръжката на отбора е на ТЕЦ2,а защо Ботев Козлодуй не се спонсорира от АЕЦ,аз съм последния човек,който може да знае или пък да се чувствам виновен."МИ2" имат инвестиционна програма,която да компенсира региона,който е системно обгазяван.Те избраха,чрез тази програма,да стимулират децата от съответния регион да спортуват.
Ако трябва да ти дам един пример МИ2 (ТЕЦ2),издържа и твоята Софийска топлофикация,която всяка година е на загуба,защото и двете са в БЕХ,чийто основен стълб е именно МИ2.
Сега ще донесеш от десет кладенеца вода,за да ми опонираш,не си прави труда,не ми отговаряй.