Новият национален стадион ще е в Овча купел и само 33 000

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Phoenix_
Контакти:

Re: Новият национален стадион ще е в Овча купел и само 33 000

Мнениеот Phoenix_ » 09 яну 2014 21:07

ivaylo70 написа:Защо не го направите този национален стадион в Перник? А може и в Радомир, а най– добре край язовир Дяково! Аман от простотии, някой помисли ли за транспортната комуникация към сегашният стадион "Славия" и бъдещ национален стадион? Ми то хората от Перник и Дупница по бързо ще стигат до него от колкото хората от центъра на София, да не говорим за тези от кв. "Дружба", "Надежда", " Хаджи Димитър" и т.н. Абсолютна простотия според мен! Не можеше ли този стадион да е в пустеещото пространство между МВР– болница и зона Б–5, огромна пустееща от години територия, почти в центъра на столицата с всякакъв вид транспортни комуникации (за незнаещите се намира на 100м. от "Руски паметник", на 100м. от МОЛ София, който е на ъгала на бул "Ал. Стамболийски и ул."Опълченска"). На терена има достатъчно място за голям стадион, за голям паркинг, каквито са изискванията на УЕФА и за достатъчно съпътстващи съоражения, като тренировъчен терен, кафенета, ресторантчета и други. Да обаче, няма кой да помисли! Или по скоро има някакви интереси, към терена, а може и чичо Венци да натиска, да му оправят стадиона без пари, а Бобчо да му се слага, че идва конгрес!!! Българио, Българио какво ли още ще видиш!!!

Стадион не се прави в центъра. От надлез Надежда до стадион Славия е 30 минути с трамвай 11. Да верно в час пик по К. Величков може да има малко задраъстване, но пак 40 минути макс. А до Надлеза, сигурно има някъв транспорт. Да не говорим, че 2018 ще има метро, на 100 метра от Славия и това го знам от човек, който работи в метрото. Знам как се движат проектите и т.н. Ако Орешарски не направи някаква мега глупост, метрото ще е готово 2018.

Потребителски аватар
Phoenix_
Контакти:

Мнениеот Phoenix_ » 09 яну 2014 21:10

И престанете да давата най-отдалечените точки и да питате КАК, КАК, КАК? Ами, ако е във Враждебна, как ще стигнат хората от Павлово, Овча Купел, и Манастирски Ливади.

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 09 яну 2014 21:12

Phoenix_ написа:
Red Warrior написа:
Phoenix_ написа:
Red Warrior написа:-----

-----
Повтарям
МЯСТОТО Е ПЕРФЕКТНО!

Да бе перфектно е отвсякъде... 3 дена път с камили от центъра. Я кажи колко от тези спирки се намират точно до стадиона? Ти го изкара по-комуникативно място от "Васил Левски". От Лозенец трябва да вземеш 6-ца до Петте кьошета, да чакаш половин час 260 за да се клатушкаш още 40 минути. Направо трябва да си вземеш суха храна за из път. Отвсякъде е "перфектно". :roll:

Виждам, че София ти сериозно непозната. От Спартак(първата спирка на 6) хващаш до Македония, което е около 15 минути. И се прекачваш на трамвай 5(който е през 5-8 минути) и за още 20 минути по Борис стигаш за ТОЧНО 35-40 минути БАШ НА СТАДИОНА!

Всички спирки, които съм изброил в предишния си пост са на 100 метра от стадиона, само тролеи 2 и 9 са на около 300-400 метра.

Значи гледай са, 6-цата се чака МИНИМУМ половин час, като през зимата често дава фира. От Хемус до Македония са ти 5 спирки. 5-цата може да минава на 15-18 минути, но не и на 5-8, на толкова не минава и метрото. Оттам пътуваш 25-30 минути. За по-малко от 1 час няма как да стигнеш от Лозенец и се прекачваш 2 пъти в раздрънкани трамваи - това, ако за теб е перфектно място, за мен като ЛОЗЕНЧАНИН не е.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
Черният козел
Контакти:

Мнениеот Черният козел » 09 яну 2014 21:19

Идеално място за хубав стадион.
Да живее България и нейните колонии Англия,Франция,Америка и част от Русия.

Потребителски аватар
Phoenix_
Контакти:

Мнениеот Phoenix_ » 09 яну 2014 21:19

Пак говориш пълни глупости. Айде сам се увери на колко време е 5-цата. http://www.sofiatraffic.bg/bg/transport/schedules
Ако не те устройва, да чакаш половин час 6, може да отидеш до Хемус за 10 минути пеша или да хванеш 102. Може също така и да провериш в интернет кога тръгва 6-таца и да отидеш 5 минути по рано(по GPS, не по разписание)

Потребителски аватар
JACKO
Контакти:

Мнениеот JACKO » 09 яну 2014 21:20

Абе хора , аз за мач пътувам 120 км ,за националния 250 а вие искате от терасата и хоп на стадиона !
Важно е да има , а 33 000 си е напълно достатъчно .

Потребителски аватар
Phoenix_
Контакти:

Мнениеот Phoenix_ » 09 яну 2014 21:23

JACKO написа:Абе хора , аз за мач пътувам 120 км ,за националния 250 а вие искате от терасата и хоп на стадиона !
Важно е да има , а 33 000 си е напълно достатъчно .

Естествено, да не говорим, че за хора от провинцията, които на голям мач са винаги сериозно количество хора едно 5-6к ще е много по-удобно. Защото е близко до околовръстното.

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 09 яну 2014 21:30

Ти скоро май не си се возил в градския транспорт, след като твърдиш, че 5-та е по-редовна от метрото. :lol: 6-7 пъти съм ходил до Славия да гледам мач и по-малко от 1 час не се пътува и с 260 и с 5-та. И това е от Лозенец - центъра на София. Ами тези от Слатина, Сухата река направо отпуска трябва да си взимат, поне докато не стане метрото, което ще ги свърже.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
mavri
Контакти:

Мнениеот mavri » 09 яну 2014 21:32

как в софия никой не се сеща за най удобното място и то почти в центъра.стадион септември е на подходящо местоположение и с много свободно пространство около него за паркинги и т.н.

Потребителски аватар
Phoenix_
Контакти:

Мнениеот Phoenix_ » 09 яну 2014 21:36

Red Warrior написа:Ти скоро май не си се возил в градския транспорт, след като твърдиш, че 5-та е по-редовна от метрото. :lol: 6-7 пъти съм ходил до Славия да гледам мач и по-малко от 1 час не се пътува и с 260 и с 5-та. И това е от Лозенец - центъра на София. Ами тези от Слатина, Сухата река направо отпуска трябва да си взимат, поне докато не стане метрото, което ще ги свърже.

Първо само старата част може, да се каже, че е в центъра. Там където си ти е около центъра. Втово от кръста нагоре и старата част могат да хванат 10-ка. И да 5-тцата е на 5-8 минути, независимо дали ти се вярва или не И вече 10231321312 път ти казвам, че до Славия ще има метро, което връзва Люлин, Надежда, Младост, Дружба и т.н... Аре ходи се гръмни вече, ЛОЗЕНЧАНИНО!

Върни се в “Футбол - България”