Човек не се оценява от къде идва, а колко може. Ако ще и под жълтите павета да са те правили това не е гаранция ,че си нещо

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
sky1 написа:saso_big наистина освен тъп и си некомпетентен. Преди 100 години Пловдив е бил 48 000, а София А София 103 000. Много ми е интересно как като разделиш 48 000 на 5 се получава 103 000. Човек преди да клевети е хубаво да почете . И също така кой си ти за да казваш кой къде да живее? Кеф ми е днес в София, утре в Рим, вдруги ден в Сидни. Въобще не ми вълнува saso_big какво мисли. Хубаво, че си ти (вероятно през 90-та още в ташкент), че не лежиш)), аз като съм протестирал ти не си знаел за планетата Земя
velito написа:ХАахахахХАхахахахахах Софиянецааа Столичанинаа Гражданинаа ми то всички вие се смятате за граждани ама сте супер диви селяни
sky1 написа:saso_big не си тъп, ти си много тъп. ..................................... Пак ти казвам хората не се делят спрямо предците си,а спрямо това какво могат.
saso_big написа:sky1 написа:saso_big не си тъп, ти си много тъп. ..................................... Пак ти казвам хората не се делят спрямо предците си,а спрямо това какво могат.
Нали се разбрахме да не се повтаряш. По веднъж е достатъчно.
И кога по-точно ми каза това което пак ми казваш. Не ти ли го казах аз това по-горе? Или? Хайде, почивай. Почна много да се объркваш. И какво викаш, овчарите да почнат да правят сърдечни трансплантации, защото така искали. То, да ти кажа скоро лекари няма да останат и щем не щем до овчарите ще прибегнем. Бъди готов да се притечеш на помощ.
saso_big написа:velito написа:ХАахахахХАхахахахахах Софиянецааа Столичанинаа Гражданинаа ми то всички вие се смятате за граждани ама сте супер диви селяни
Така е. Точно това се опитвам да кажа.
sky1 написа:Казвам,че ако детето на един овчар е умно и е достатъчно способно да стане доктор,това,че баща му е бил овчар не го прави по-малко доктор. А ако детето на един Софиянец е тъпо (такова като тебе), то доктора (сина на овчаря) не му е виновен ,че е тъп.
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 13 госта