pampi написа:razgneven написа:Абе фенче нали ви видях какви идвате в разград!! На всички колите ви са с регистрации от разград и околността (слиЙЕн, шумЯн, търговище, и други). Голееееми грандове. Нямате 5 лв от софия да се вдигнете до разград за фенска маса ми говорят! И на левски и цка феновете, които идват в разград за 80% от североизточна българия. Смешници! Големите столичани! И 12 на 10 да играете от цска срещу лудогорец в момента не може да ни победите.
Чиш, пиши България с главна буква! Ти от кое село до Разград си бе, аркадаш? Колкото до бройката на терена, трудно се играе срещу 16 човека, джанъм, ама още тая седмица Локото ще ви нацепи дупенцата...
Не ме учи на правопис. Не съм от село, а и да бях няма никакво значение. Важното е, че прословутата фенска маса и на двата отбора (милиони .. нали така казвате) не успяха да съберат пари уж за жизненоважни лицензи и за спасяване на великите клубове. Нямате фенове да съберат не милиони, нямате фенове да дарят стотици хиляди дори. Всеки от милионите фено на цска или левски по 2 лв да беше извадил нямаше да имат проблеми с лиценза ама са фенове само на приказки. Когато дойде време да си плащат билетите за вход, билетите за автобус или да дават пари за бензин или хореография нещо липсват. И щото са ви милиони феновете не можете да напълните нито армията, нито герена още по малко Националния стадион. Това сте вие - едни умрели мастодонти живеещи на стара слава от времена когато е нямало с кого да се конкурирате освен със самите себе си.