Одобрявате ли, финансово стимулиране на друг отбор ?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Одобрявате ли, финансово стимулиране на друг отбор ?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
GOLEADOR

Re: Одобрявате ли, финансово стимулиране на друг отбор ?

Мнениеот GOLEADOR » 01 дек 2014 21:00

sin4ec написа:
GOLEADOR написа:Аз не го обвинявам за нищо, не ми е работа. Аз казвам какви са фактите. И ние сме с 14 нови футболисти, но не го развяваме като знаме на оправданието. ЦСКА с него играе грозен и отблъскващ футбол, с който няма никакъв шанс дори в квалификациите за ЕКТ. За нашето първенство донякъде и на някои места може и да върши работа. Доста късмет ви покри тази есен, не може да е вечно. Със сигурност Стойчо направи много за ЦСКА, но трябва и да си направите извод дали не беше по-добре да сте 7-8 място, а да градите отбор с истински треньор... Това псевдошампионско вдъхновение е безсмислено, от Стойчо смислена игра и титла няма да видите. Дори и някакси да стигнете до титла, няма как да я осребрите в ЕКТ. Не и с този треньор...

Пътя на финансовото оцеляване на ЦСКА минава през ЕКТ.Отделно Младенов върна публиката на ЦСКА на стадиона.Предстои ни IPO и имаме нужда от всеки фен за да си вземем отбора.Така няма да зависим от никой.Ако вие останете извън първата шестица и отпаднете за купата,ще ви стане трудно да сте конкурентни на много отбори в А група.Още една година извън ЕКТ ще бъде жесток финансов и имиджов удар върху Левски.Това не вярвам да не го виждаш.Липсата на треньор като Младенов може да ви изяде главата.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 01 дек 2014 21:04

GOLEADOR написа:
sin4ec написа:
GOLEADOR написа:Аз не го обвинявам за нищо, не ми е работа. Аз казвам какви са фактите. И ние сме с 14 нови футболисти, но не го развяваме като знаме на оправданието. ЦСКА с него играе грозен и отблъскващ футбол, с който няма никакъв шанс дори в квалификациите за ЕКТ. За нашето първенство донякъде и на някои места може и да върши работа. Доста късмет ви покри тази есен, не може да е вечно. Със сигурност Стойчо направи много за ЦСКА, но трябва и да си направите извод дали не беше по-добре да сте 7-8 място, а да градите отбор с истински треньор... Това псевдошампионско вдъхновение е безсмислено, от Стойчо смислена игра и титла няма да видите. Дори и някакси да стигнете до титла, няма как да я осребрите в ЕКТ. Не и с този треньор...

Пътя на финансовото оцеляване на ЦСКА минава през ЕКТ.Отделно Младенов върна публиката на ЦСКА на стадиона.Предстои ни IPO и имаме нужда от всеки фен за да си вземем отбора.Така няма да зависим от никой.Ако вие останете извън първата шестица и отпаднете за купата,ще ви стане трудно да сте конкурентни на много отбори в А група.Още една година извън ЕКТ ще бъде жесток финансов и имиджов удар върху Левски.Това не вярвам да не го виждаш.Липсата на треньор като Младенов може да ви изяде главата.

То хубаво ви минава оттам пътят, ама вече 3 години сте до първия завой. Какво те кара да вярваш, че следващата година ще го преодолеете?
Относно вземането на отбора-и тук си много далеко от истината.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 01 дек 2014 22:40

GOLEADOR написа:
sin4ec написа:

Понеже сигурно за 100-ен път го повтаряш това,да те попитам:Как така клуба ще стане независим след като феновете
изкупят акциите.Ще съберат първоначално едни пари,които ще похарчат набързо,а после?Има ли в света клуб без спонсор? И ако не това независимост ли е?

Потребителски аватар
Emmanuel
Контакти:

Мнениеот Emmanuel » 01 дек 2014 22:53

shotgun blues написа:Гледам Канал 3 и голяма драма,че Лудогорец стимулирали финансово Марек в мача им с ЦСКА.Та едно такова стимулиране редно ли е ,все пак се плаща на този отбор ДА играе ..или е по-правилно даденият отбор (Марек както беше днес) сам да избере дали да се хвърли или пък да отпишат мача заради разлика в класите 8-)
В Испания не е тайна как Реал и Барса в последните кръгове,пращат куфарчета с пари и стимулират съперниците на големият си враг.
Аз не виждам проблем,в крайна сметка с такъв финансов бонус стават интригуващи мачове.... виж ако Лудогорец купят мача с Марек да им легнат..това вече е проблем 8-)

Напълно съм съгласен! Сега се сетих и за Левски Славия. Голям рев, а те Слави даже гол не им вкараха, Левски сами си го набутаха, после ние сме виновни :) ЦСКА изпуснаха дузпа и т.н. На крива ракета... космоса и пречи! Чорбата изгубиха психологически борбата и им остава да реват, защото големия зелен танк идва :)

Карамел Му
Контакти:

Мнениеот Карамел Му » 02 дек 2014 09:54

Така нареченото "стимулиране",освен ефекта да се хвърлиш срещу даден отбор има и обратния,да те демотивира срещу благодетеля стимулант.Как,след два кръга примерно, ще играеш нахъсано срещу някой,който ти е дал 2-3 000 лева,а ти не си виждал заплата от месеци?Как да се хвърляш на шпагат срещу отбора,чийто благодетел е осигурил храна и играчки за децата ти и ги е направил щастливи?Визирам изцяло нашето си първенство и хал.
И тук не иде реч за Марек-ЦСКА.Ние сами си изпуснахме мача.Тук става въпрос за нещо много простичко-народопсихология.А българската е ,че ръката дето те храни, не бива да бъде хапана ;) Изводите всеки да си ги прави сам.
30.05.2016г
Г.Иванов-Гонзо пред медиите:
"След като останахме сами в А група,момчетата си повярваха,заиграхме футбола който искахме и логично се класирахме за ЛЕ,завършвайки ВТОРИ!"

alexpetrof
Контакти:

ЦСКА премирали Марек да скочат на Левски

Мнениеот alexpetrof » 02 дек 2014 11:43

Изпълнителният директор на Марек Иво Паргов призна, че дупничани са премирани от човек, който е близък до ЦСКА и червения наставник Стойчо Младенов, защото са спрели Левски. Става въпрос за мача Марек - Левски, който завърши 1:1. Това стана кръг, след като сините бяха победили Лудогорец с 3:2 и по това време имаха сериозни шансове дори за титлата на България. "Истината е, че със Стойне Манолов се хванахме на бас. Той ни каза, че ще паднем от Левски. Аз го попитах какво ще стане, ако не загубим. Той ми отвърда да поискам нещо и така се стигна до лагера. Бяхме там безплатно един месец. Лагерът свърши два дни преди нашия мач с Лудогорец. Това е истината. Ние не сме богат клуб и гледаме да пестим от всичко. Какво лошо има, че човекът ни е помогнал", заяви Иво Паргов пред бТВ.

Източник: http://www.sportal.bg/news.php?news=521156

Ама иначе много реват срещу Лудогорец, няма да се учудя и някои съдии да са били на разноски на Цска някъде :?
[wrapimg=]http://prikachi.com/images/473/8033473d.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
IvailoRz
Контакти:

Re: ЦСКА премирали Марек да скочат на Левски

Мнениеот IvailoRz » 02 дек 2014 11:46

Хахха , къде е сега ГОЛЕАДОР да го питам за данъци , стимулиране и т.н. ?

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 02 дек 2014 11:47

Сватбата и Таско са червени рефери

Потребителски аватар
ivodm72
Контакти:

Мнениеот ivodm72 » 02 дек 2014 11:49

С фланелка на ЦСКА и шал на Лудогорец?
САМО ЛЕВСКИ

alexpetrof
Контакти:

Мнениеот alexpetrof » 02 дек 2014 11:49

А да забравих да питам, абе нали в ЦСКА нямаха пари, как тогава си позволиха тия разходи за Марек ?

Как беден клуб като ЦСКА плати разходите за един месец лагер на Марек ? :?
Последна промяна от alexpetrof на 02 дек 2014 11:51, променено общо 1 път.
[wrapimg=]http://prikachi.com/images/473/8033473d.jpg[/wrapimg]

Върни се в “Футбол - България”