Ай стига с комплексарщината и да се радваме за нашето.
Няма мой, няма твой, няма ЦСКА-р, няма Левскар, няма Славист, няма канарче. Да подкрепяш жабар срещу български отбор, ти си аут за мен

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Warped написа:Владо_ЦСКА написа:Коя е столицата на Лихтенщайн?
Питай майкати тя нали вършее насам натам/.........
Keine Lust написа:Владо_ЦСКА написа:Keine Lust написа:След "спектакъла" в събота ще им е за последно
Имаш впредвид, ако паднем ли
Това мога да го очаквам, от ваши, но никога от наши![]()
![]()
Имам предвид, че се водят ваши ама до сега не са стъпвали на ваш мач. Отишли на мач на Лудогорец, харесало им как играят и се записали във ваш фен-клуб
. В събота нищо от това което са харесали няма да го има - нито ще има добра игра, нито ще са на опера. Ти не разбираш, че тия момчета не са харесали вас, не са харесали това да бъдат на ваш мач, не са гледали как Животното раздава правосъдие в сектора ви...Мен баща ми е завел на стадион когато съм бил на 6 и от тогава 27 години съм по стадиони. Бягал съм от училище за да съм на мач на Левски, радвал съм се и съм страдал на стадиона с МОЯТ отбор. Това тия дето на 25-30 години в четвъртък ще отидат сефте на мач няма как да го усетят.
Владо_ЦСКА написа:Ти мислиш ли, че ако видиш тоя мач на Лудогорец със Лацио на живо, за пъви път или след голямо прекъсване от ходене по стадионите, няма да ти дойде или да ти се върне желанието да ходиш, пак и пак? И ще идеш на Локо Славия или на Левски Литекс, гарантирам ти
Владо_ЦСКА написа:Ти не разбираш ли, че всеки се зарибява по някакъв начин. Трябва да се върне интереса към футбола в България. С очите си виждам, как много хора си го връщат. Освен това се вдига имиджа ни в Европа. Малко, малко но се вдига. За коефициента да не забравяме. Отрицателни неща от това което прави Лудогорец няма. Само положителни. Тогава, защо по дяволите да ги плюваме?
Ай стига с комплексарщината и да се радваме за нашето.
Няма мой, няма твой, няма ЦСКА-р, няма Левскар, няма Славист, няма канарче. Да подкрепяш жабар срещу български отбор, ти си аут за мен
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта