Официално: Отложиха 16-ия кръг в "А група

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Avgusta 1916
Контакти:

Re: Официално: Отложиха 16-ия кръг в "А група

Мнениеот Avgusta 1916 » 14 фев 2012 19:22

russia написа:Аз съм за отлагането. Нашите терени не са пригодени за футбол при тези условия. Какво от туй, че ще се затопля в края на месеца? Замръзналата земя напоена с влага като се размекне и да видите тогава един футбол. Те на нормални терени не могат да ритат камо ли на кални. Не сравнявайте с другите държави - хората имат пари, инвестирали са в терените си, подържат ги и не им пука от атмосферните условия. Както казаха някои по-горе - ще се кефите ли на продукцията, която ще ви поднесат на разораните ниви? Я да си представим и картинка с контузии на някои от по-леките и технични играчи като Калво например, или Карачанаков,Мораес, Пинто, Жужу, Сандриньо или който и да е друг. Няма да е приятно нали - нито за играча, нито за феновете на отбора. Аз лично съм за провеждане на първенството по схемата Пролет - Есен като в Русия. Ще има и само един подготвителен лагер - Зимата, а не и летен такъв и само да се харчат пари за бази. Само, че пак опираме до липсата на нормални стадиони, тъй като повечето нямат осветление, а лятото ще трябва да се играе по-късно заради жегите. Пак не става. И тъй стигаме до отлагането на зимни кръгове.

На вас ви е най-добре!
Сещай се защо!!!!
От Ловеч и Разград най-много реваха за отлагане при положение ,че в първия кръг играят в Южна България , а във втория така или иначе са си домакини.
Нацапаха гащите заради необиграните си състави :)
Ако искаш да летиш високо в небето , не кълви на земята с кокошките.Завинаги зелено - бели.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 14 фев 2012 19:37

Avgusta 1916 написа:На вас ви е най-добре!
Сещай се защо!!!!
От Ловеч и Разград най-много реваха за отлагане при положение ,че в първия кръг играят в Южна България , а във втория така или иначе са си домакини.

Кога са ревали от Ловеч или живееш няколко години назад по време на Синоптика? - единственото нещо по въпроса казано от Стоичков беше, каквото решение вземе БФС ние трябва да се съобразим с него, но нека помислят за здравето на футболистите.
Изображение

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 14 фев 2012 19:37

PFC Litex написа:
russia написа:Аз лично съм за провеждане на първенството по схемата Пролет - Есен като в Русия. Ще има и само един подготвителен лагер - Зимата, а не и летен такъв и само да се харчат пари за бази.

Биип, в Русия смениха схемата и преминаха и те на есен/зима.

Искам БФС да задължи всеки клуб теренът му да е с отопление, тогава няма да има проблем да играят по всяко време.

Litex ти все гледаш другите първенства,все било грешно ние да сме били обратно на другите.Кво ни интересува нас,че Русия са си променили първенството на Есен/Лято ? Не може ли да направим нещо,без да сме открили топлата вода и да го пробваме..Айде кажи ми как може да се оправи проблемът с зимната пауза в България,ама моля те без фантазии за стадиони с покриви и отоплителни ситеми като тези на Барселона и Ман Юнд...

Потребителски аватар
Cocaine
Контакти:

Мнениеот Cocaine » 14 фев 2012 19:44

Това се прави, за да се намали ефективното наказание на Тошко Янчев и неговите дрОгари (pun intended). Ако първенството започне на 20-ти март - най добре, няма да пропуснат и 1 мач. А после БФС било "синьо".
Батков: "Просто трябва да се успокоят и да играят. Купа – шок, Славия – шок, Иртиш – шок, Ботев в Пловдив– шок. Явно паднаха и психически, но айде стига, ние като пансион за благородни девици...виждате другите отбори какво правят"

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 14 фев 2012 19:45

dunavfc написа:
PFC Litex написа:
russia написа:Аз лично съм за провеждане на първенството по схемата Пролет - Есен като в Русия. Ще има и само един подготвителен лагер - Зимата, а не и летен такъв и само да се харчат пари за бази.

Биип, в Русия смениха схемата и преминаха и те на есен/зима.

Искам БФС да задължи всеки клуб теренът му да е с отопление, тогава няма да има проблем да играят по всяко време.

Litex ти все гледаш другите първенства,все било грешно ние да сме били обратно на другите.Кво ни интересува нас,че Русия са си променили първенството на Есен/Лято ? Не може ли да направим нещо,без да сме открили топлата вода и да го пробваме..Айде кажи ми как може да се оправи проблемът с зимната пауза в България,ама моля те без фантазии за стадиони с покриви и отоплителни ситеми като тези на Барселона и Ман Юнд...

Вече изтъкнах минусите на пролет/лято и не мисля да се повтарям.
Защо си мислиш, че ще има само един подготвителен лагер, при положение, че лятото руските отбори също си даваха почивка от около месец?
През две години когато има европейски и световни, отборите отново трябва да почиват по един месец.
Дай да сменяме формата, защото не искаме да си оправим съборетините
Cocaine написа:Това се прави, за да се намали ефективното наказание на Тошко Янчев и неговите дрОгари (pun intended). Ако първенството започне на 20-ти март - най добре, няма да пропуснат и 1 мач. А после БФС било "синьо".

Това са пълни глупости, защото тези футболисти ще са готови за игра едва в края на месец април, защото не са водили никаква подготовка, така че тук всеки пише свободни съчинения.
Изображение

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 14 фев 2012 19:55

dunavfc написа:Litex ти все гледаш другите първенства,все било грешно ние да сме били обратно на другите.Кво ни интересува нас,че Русия са си променили първенството на Есен/Лято ? Не може ли да направим нещо,без да сме открили топлата вода и да го пробваме..Айде кажи ми как може да се оправи проблемът с зимната пауза в България,ама моля те без фантазии за стадиони с покриви и отоплителни ситеми като тези на Барселона и Ман Юнд...

PFC Litex написа:Вече изтъкнах минусите на пролет/лято и не мисля да се повтарям.
Защо си мислиш, че ще има само един подготвителен лагер, при положение, че лятото руските отбори също си даваха почивка от около месец?
През две години когато има европейски и световни, отборите отново трябва да почиват по един месец.
Дай да сменяме формата, защото не искаме да си оправим съборетините

Почваме на 1-март свършваме към средата на Декември,какъв е проблема ? Почиваме примерно от 5 юни до 5 юли (или когато свършва европейското/световното първенство ),а когато няма първенства се почива 20 дена,кое е невъзможното ? Руснаците както казах не ме интересува,защо трябва да се съобразяваме с това как те са си провеждали първенството,да не би да са някакъв еталон ? Дори да си оправим базите навънка като е - 10 градуса,как да станат нещата,освен ако нямаме всички отбори стадиони като на Шалке..Приемам да има по две паузи на сезон,но тя да бъде в рамките на нормалното примерно от 20 декември до 20 януари,но това ми изглежда много трудно за прогнозиране,защото зимата всяка година е различна..

Потребителски аватар
Avgusta 1916
Контакти:

Мнениеот Avgusta 1916 » 14 фев 2012 20:05

PFC Litex написа:
Avgusta 1916 написа:На вас ви е най-добре!
Сещай се защо!!!!

Кога са ревали от Ловеч или живееш няколко години назад по време на Синоптика? - единственото нещо по въпроса казано от Стоичков беше, каквото решение вземе БФС ние трябва да се съобразим с него, но нека помислят за здравето на футболистите.

Помниш ли миналата година в началото на март ( втори кръг на първенството ) когато играха Берое и Литекс в Ловеч?
Е , аз бях на стадиона и мога да ти кажа ,че при минус пет ( МИНУС 5 ) градуса и снеговалеж , ни изнесохте такъв урок по футбол ,че още го помня този мач.
Мача беше в понеделник , но това не попречи на стадиона да има достатъчно брой публика , както от ваша страна ,така и от наша.
Значи може!
Ако искаш да летиш високо в небето , не кълви на земята с кокошките.Завинаги зелено - бели.

Потребителски аватар
Avgusta 1916
Контакти:

Мнениеот Avgusta 1916 » 14 фев 2012 20:07

Тъпото в цялата ситуация е ,че при три месеца и половина пауза ще се играе два месеца и половина първенство , при това с междинни кръгове по средата на седмиците и доста двубои в понеделник и петък :x

Потребителски аватар
ASENOVSKI VOYN
Контакти:

Мнениеот ASENOVSKI VOYN » 14 фев 2012 21:21

СПЕЦИАЛНО ЗА ФЕНОВЕТЕ НА ЦСКА
Това е поредната гавра с нашия любим отбор и не знам, защо не обърнете внимание на една малка подробност :

16 КРЪГ
ЦСКА - Локо СФ
Локо Пд - Лудогорец
Славия - Левски
Берое - Литекс

17 КРЪГ
Черноморец - ЦСКА
Лудогорец - Берое
Левски - Черно море
Литекс - Видима Раковски

хайде сега ми кажете кой е печелившия, и кой е губещия от цялата тази работа . Отговора е много прост ЦСКА, Берое, Локо Пд, Черно море са прецаканите, а печелившите сами си отговорете
9 МАРТ 1230 Битката при Клокотница
"В лято 6738, индикт 3 аз, Иван Асен, в Христа Бога верен цар и самодържец на българите, син на стария цар Асен, излязох на война в Романия и разбих гръцката войска, а самия цар кир Теодор Комнин взех в плен."

Sisi 1914
Контакти:

Мнениеот Sisi 1914 » 14 фев 2012 21:50

Очакваше се, за съжаление! :cry:
Левски завинаги в моето сърце![

Върни се в “Футбол - България”