Кои отбори са играли през годините в "Б" група

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

staria
Контакти:

Re: Кои отбори са играли през годините в "Б" група

Мнениеот staria » 30 юни 2011 16:30

rump_shaker написа:Пич не лъжа, просто се базикам с вас щото наиситна няма такова недоразумение в световен мащаб "родословно дърво" на даден клуб. Искрено се забавлявам с, както викаш ти с "безочливите ви" напъни да сътворявате история..... сътворявайте си, ние другите ще се посмеем от сърце ;)

Те вашите са повече, ама не ги знаете. Вие не знаете кога и кой ви е основал... СМЯХ.

Потребителски аватар
kamenitza
Контакти:

Мнениеот kamenitza » 30 юни 2011 16:34

Добре де м***а му!!!! Задавам един въпрос и никой от вълчовците не желае да ми отговори ,а имено

КАК СТЕ НАСЛЕДНИК НА ОТБОР С КОЙТО ИМАТЕ ЗАПИСАНИ ОФИЦИАЛНИ МАчОВЕ???

staria
Контакти:

Мнениеот staria » 01 юли 2011 09:21

kamenitza написа:Добре де м***а му!!!! Задавам един въпрос и никой от вълчовците не желае да ми отговори ,а имено

Вие със Шипка, Народна Войска, Спартак, Академик, Металик мачове нямате ли?

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Мнениеот botev_1912 » 01 юли 2011 09:32

staria написа:
kamenitza написа:Добре де м***а му!!!! Задавам един въпрос и никой от вълчовците не желае да ми отговори ,а имено

видяла жабата че подковават коня - и тя вдигнала крак :mrgreen: :mrgreen:

като ти задават въпрос - отговори му, а недей да шикалкавиш ;)
100
покривни прозорци

великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
kamenitza
Контакти:

Мнениеот kamenitza » 01 юли 2011 09:36

staria написа:

Дори и да е така ,ние нямаме "родословно дърво" :mrgreen: и не твърдим ,че сме наследници на горе изброените отбори , а вие твърдите точно това!
Отговора на въпрос с въпрос е признак на ниска култура ,но не съм и очаквал друг отговор ,поради причината ,че няма логичен такъв :!:

staria
Контакти:

Мнениеот staria » 01 юли 2011 10:55

kamenitza написа:
staria написа:

Дори и да е така ,ние нямаме "родословно дърво" :mrgreen: и не твърдим ,че сме наследници на горе изброените отбори , а вие твърдите точно това!
Отговора на въпрос с въпрос е признак на ниска култура ,но не съм и очаквал друг отговор ,поради причината ,че няма логичен такъв :!:

Напротив имате, но не го признавате/знаете. Ние сме Спортклуб, появил се на картата след РАВНОПРАВНОТО обединение на два клуба: Атлетик и Караджа. От този момент на 26.Юли1926 година има вливания на отбори в Спортклуб, но ние си оставаме Спортклуб/Локомотив. Пример с вашия отбор, за да го проумеете най-накрая: След обединението на Ботев и Шипка произлиза отбора БШ45. Също както и след обединението на Спортклуб и Парчевич произлиза СП45. Също както ти приемаш БШ45 за предшественик на днешния Ботев, така и аз си приемам СП45 за предшественик на днешния Локомотив. Това родословно дърво, което толкова ти бърка в гъза, не е нищо друго освен показването на хронологията на вливащите се отбори в днешния Локомотив (даже и това с вашите любимци от Велбъжд Кюстендил). Друг е въпроса, че вас това не ви интересува или не го знаете (за мен лично няма никакво значение, защото сте ми безразлични), но вие нямате по-малко поводи за едно такова дърво: като почнем от Бай Ганьо(култово име), Шипка, Народна Войска, Спартак, Академик, Металик и т.н. да не влизам в подробности и култови имена от рода на СКНА, ДНА, КЦМ, Тракия и т.н. Аз съм сигурен, че 95% от феновете на Ботев не знаят всичките отбори обединявани с Ботев и всичките имена, които е носил клуба досега. Затова ти предлагам, вместо да остроумничиш по форумите, ако наистина темата ти е интересна, да посетиш малко библиотеките, да почетеш малко книги на тази тематика и тогава да се обаждаш по въпроса. Лек ден. Надявам се бях достатъчно изчерпателен, като за един форум. Ако искаш да научиш още работи ти предлагам среща на по биричка и да си поговорим надълго и нашироко за историята на футбола в Пловдив, защото ми омръзна да пиша фермани.

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Мнениеот botev_1912 » 01 юли 2011 11:57

щом по вашата теория само по-големият отбор е този на който се продължават традициите - то автоматично Велбъжд е претопил Локомотив и автоматично ставате с още 7 години по-стари ;)
100
покривни прозорци

великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]

staria
Контакти:

Мнениеот staria » 01 юли 2011 12:07

botev_1912 написа:щом по вашата теория само по-големият отбор е този на който се продължават традициите - то автоматично Велбъжд е претопил Локомотив и автоматично ставате с още 7 години по-стари ;)

Какво значи по "нашата" теория? Знам че си тук само за да се заяждаш и все па ми прави удолствие да затварям устите на тебеподобните. Понеже ти не пишеш, за да научиш нещо, а за да се правиш на остроумен пред колегите от Долно Воден, Маноле и Куртово Конаре, няма да ти обръщам повече внимание.
п.с. каменица, ако искаш наистина да научиш нещо по въпроса, съм на разположение.

Потребителски аватар
kamenitza
Контакти:

Мнениеот kamenitza » 01 юли 2011 14:34

Вие със Шипка, Народна Войска, Спартак, Академик, Металик мачове нямате ли?[/quote]

Отговора на въпрос с въпрос е признак на ниска култура ,но не съм и очаквал друг отговор ,поради причината ,че няма логичен такъв :!:[/quote]
Напротив имате, но не го признавате/знаете. Ние сме Спортклуб, появил се на картата след РАВНОПРАВНОТО обединение на два клуба: Атлетик и Караджа. От този момент на 26.Юли1926 година има вливания на отбори в Спортклуб, но ние си оставаме Спортклуб/Локомотив. Пример с вашия отбор, за да го проумеете най-накрая: След обединението на Ботев и Шипка произлиза отбора БШ45. Също както и след обединението на Спортклуб и Парчевич произлиза СП45. Също както ти приемаш БШ45 за предшественик на днешния Ботев, така и аз си приемам СП45 за предшественик на днешния Локомотив. Това родословно дърво, което толкова ти бърка в гъза, не е нищо друго освен показването на хронологията на вливащите се отбори в днешния Локомотив (даже и това с вашите любимци от Велбъжд Кюстендил). Друг е въпроса, че вас това не ви интересува или не го знаете (за мен лично няма никакво значение, защото сте ми безразлични), но вие нямате по-малко поводи за едно такова дърво: като почнем от Бай Ганьо(култово име), Шипка, Народна Войска, Спартак, Академик, Металик и т.н. да не влизам в подробности и култови имена от рода на СКНА, ДНА, КЦМ, Тракия и т.н. Аз съм сигурен, че 95% от феновете на Ботев не знаят всичките отбори обединявани с Ботев и всичките имена, които е носил клуба досега. Затова ти предлагам, вместо да остроумничиш по форумите, ако наистина темата ти е интересна, да посетиш малко библиотеките, да почетеш малко книги на тази тематика и тогава да се обаждаш по въпроса. Лек ден. Надявам се бях достатъчно изчерпателен, като за един форум. Ако искаш да научиш още работи ти предлагам среща на по биричка и да си поговорим надълго и нашироко за историята на футбола в Пловдив, защото ми омръзна да пиша фермани.[/quote]

Виж сега ,старче, аз не съм от вашата секта ,а и смятам ,че интелектуалното ми ниво е над средното , та в този ред на мисли не ми се слушат(четат)пропаганди , а искам отговор на простичък въпрос , на който така и не получавам отговор.Но най интересното е ,че в поста ти намерих още един въпрос , а имено , защо не приемете за ствол на родословното си дърво един измежду Атлетик и Караджа ,та дори и Левски Пловдив , а ни в клин ни в ръкав решихте ,че сте наследник Спортклуб??? Ако не знаеш отговора ,просто замълчи и не ми изписвай фермани който в по-голямата си част са бля-бля. М/у другото единствения логичен отговор е ,че си избрахте Спортклуб ,защото е един от най-популярните отбори по-онова време и това успокоява комплексираните ви души.

Не ви ли е срам да зачеркнете историята си и да е пренапишете само за да имате един комплес по-малко? Или не знаеш ,че във вашите редици има много хора(да не кажа болшинство), които не припознават 1926 като година на създаването ви? Нима не знаеш ,че е съществувал отбор ЖСК , който няма допирни точки със Спорт клуб , защото Сортклуб е бил отбор на интелигенцията ,а ЖСК на отрудения стрелочник?

Чакам отговор ,и пак моля без бля-бля , а точно и конкретно!!!

staria
Контакти:

Мнениеот staria » 01 юли 2011 15:44

kamenitza написа:
Виж сега ,старче, аз не съм от вашата секта ,а и смятам ,че интелектуалното ми ниво е над средното , та в този ред на мисли не ми се слушат(четат)пропаганди , а искам отговор на простичък въпрос , на който така и не получавам отговор.Но най интересното е ,че в поста ти намерих още един въпрос , а имено , защо не приемете за ствол на родословното си дърво един измежду Атлетик и Караджа ,та дори и Левски Пловдив , а ни в клин ни в ръкав решихте ,че сте наследник Спортклуб???

Уж над средното ниво си интелигентен, ама въпросите... Вече си мисля, че не е, че не можеш да ме разбереш, а не искаш. Зашо не е Атлетик или Караджа се надявах ще разбереш от ДЕБЕЛОНАПИСАНАТА дума равноправен. Утре ЦСКА и ЛЕВСКИ се обединяват, кръщават се Софийският гранд и започват НАНОВО. Ако поне малко знаеше историята на пловдиския футбол, щеше да знаеш, че Левски Пловдив всъщност е днешният Спартак Пловдив, но това е тема на друг разговор. Какво значи ни в клин ни в ръкав сме решили да сме Спортклуб? НИЕ СМЕ СПОРТКЛУБ. Посочи ми един деятел или фен на Спортклуб, който в последствие не е деятел или фен на Локомотив? Кажи ми защо след като ВЕЛИКИЯ ЖСК "поглъща" малкия Спортклуб по време на тяхното обединение, отбора не играе със синьо-белия екип на ЖСК, а продължава с червено-черния на Спортклуб. Как може един клуб със 135 члена по това време да погълне най-голямата спортна организация в България с почти 5000 члена? И НАЙ-ВАЖНОТО как ще обясниш на всичките фенове и деятели на Спортклуб припознали Локомотив от 1951 като "техния Спортклуб", че това е друг отбор?

kamenitza написа:Не ви ли е срам да зачеркнете историята си и да е пренапишете само за да имате един комплес по-малко?

Теб не те ли е срам да говорите такива глупости. Това че по време на предния режим, а и няколко години след това бяхте галениците на властимащите не ви дава право да пренаписвате историята. Нашата, на Славия, на Левски, на Черно Море всичката се знае, само вашата е преиначена и интерпретирана от фенска гледна точка с цитати на фенове. Комплекси имате по-скоро вие и това го показа последната "случка" с Мечеджиев. И точно комлексите ви да се най в нещо ви карат да лъжите като цигани.
kamenitza написа:Или не знаеш ,че във вашите редици има много хора(да не кажа болшинство), които не припознават 1926 като година на създаването ви?

Брей, аз пък един да не познавам. Ти трябва някакво социологическо проучване да си направил или си бил на Черно-Бялата Коледа? Тогава като станаха всички присъстващи, като започнаха да псуват как може.... Жълти, селски сънища.

kamenitza написа:Нима не знаеш ,че е съществувал отбор ЖСК , който няма допирни точки със Спорт клуб , защото Сортклуб е бил отбор на интелигенцията ,а ЖСК на отрудения стрелочник?

Да, същия ЖСК асимилиран от Спортклуб в сегашният Локомотив. И какво искаш да кажеш с това?

Сега един въпрос от мен, понеже гледам си разбирач: колко мача имат Ботев и Шипка, а и Ботев и Спартак Пловдив помежду си? Как е възможно да сте наследници на отбори, с които имате записани официални мачове?

Върни се в “Футбол - България”