zlatan написа:изпий си кафето и влез наново да дискутираме,моля те.Пишеш ги едни и честно не мога да те разбера какво пишеш.Или подкрепяш или не.Пуканке умен човек си разшфровай ми какво казваш-наистина нищо не разбрах.
Искам да ти кажа, че това не е протест!Незнам какво не схвана!Уж протеста е на малките клубове!Е вчера кой протестира?Калиакра и Пирин нали така?Къде бяха Академик, Сливен, монтана и тн..Значи Калиакра всички разбрахме какъв им беше протеста!Така Пирин с 10 мин закъснение на мач, който дори не се предава по ТВ какво искат да постигнат?И бъоще с такъв вид протест мислиш, ли че някой ще се трогне?10 мин закъснение!?После всички подкрепят Калиакра, ама Калиакра вчера загуби и не спечели никакви точки, докато другите им опоненти спечелиха точки в техните си мачове и ги настигнаха!Е това ли е взаймния им протест?После протеста уж щял да продължи и занапреде, което мене много ме съмнява...другата седмица има мачове като Левски - Видима, ЦСКа - Сливен , Академик- Литекс!Е от тия три отбора някой ще му стиска ли да направи като Калиакра и да не излезне за мача си и да загуби слубжебно?Аз мисля,че не!Говоря за Сливен и Академик?Защото докато Калиакра вчера правиха протест, Академик , Видима и Сливен си излезнаха на време, а уж видите ли те ги подкрепят..Ама с какво ги подкрепят...с думи!На думи сме най-силни на действия ни няма никакви!Това искам да ти кажа, че протеста беше до тука!Това е мижъв цирк от който нямаме нужда!Не подкрепям Боби и компания , но ако искат така да ги свалят е несериозно!Пак казвам, другият кръг, ако Сливен не излезне срещу ЦСКА или Академик срещу Литекс, ще си върна думите назад и ще се извиня!Но това съм сигурен ,че няма да стане на 100%!Така ,че протеста свърши, вече всичко си е по старо му!Надявам се сега да ме разбереш какво искам да ти кажа!А да и подкрепям да се махнат Боби и комапния, но протеста да е протест!А не някакви путкенски изпъленния!1 протестира а другите 5 отбора където са с него играят и трупат точки и ги задминават в класирането!Уж всички са заедно , уж всички подкрепят калиакра, уж всички са избрали Цонко да им ръководи протестните действия и нищо братко!