П.П. Това важи с пълна сила и за БНТ SAT, защото тя понякога е единствената връзка на нашите сънародници, които живеят зад граница, с Родината!
Англия-България по коя телевизия
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
- Captain Stottlemeyer
Re: Англия-България по коя телевизия
Аз ще гледам мача у приятели, защото нямам Булсатком, но какво ще правят стотиците хиляди българи, които няма да имат тази възможност?
За мачовете на клубните отбори - разбирам, но тук става въпрос за националния отбор на България и БНТ е длъжна да предава този, а и другите негови мачове! Иначе просто да махне буквичката "Н" от абревиатурата. 
П.П. Това важи с пълна сила и за БНТ SAT, защото тя понякога е единствената връзка на нашите сънародници, които живеят зад граница, с Родината!
Последна промяна от Captain Stottlemeyer на 01 сеп 2010 09:38, променено общо 2 пъти.
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
Аз съм на булсат и ще го гледам,но бай киро от куртовоконаре как ще го гледа.За какво ни е национална телевизия след като не предават това което Българския народ го интересува
На никой не му пука за бай ти Киро в тая страна освен по избори,а тия педали искат да ни накарат да минем на Булсат
- TSHABALALA
- Контакти:
всичко които са писали имат интернет - какъв ви е проблема да си намерите мача в нета ,е само дето няма да е с българско аудио 
- to6kata1912*
- Контакти:
TSHABALALA написа:всичко които са писали имат интернет - какъв ви е проблема да си намерите мача в нета ,е само дето няма да е с българско аудио
А ти защо трябва да се правиш на остроумен??? Дали няма на всички тук да им е по-удобно да се опънат пред телевизора и да гледат мача спокойно, а не да треперят дали няма да им спре стрийма....
to6kata1912* написа:TSHABALALA написа:всичко които са писали имат интернет - какъв ви е проблема да си намерите мача в нета ,е само дето няма да е с българско аудио
А ти защо трябва да се правиш на остроумен??? Дали няма на всички тук да им е по-удобно да се опънат пред телевизора и да гледат мача спокойно, а не да треперят дали няма да им спре стрийма....
Да допълня критиката на to6kata.А дали всички в България,по села,градчета и паланки имат компютри?
Аз съм с БСК,от 3 или 4 години(не помня точно),ама това е мач на нац.отбор и за какъв чеп е тая БНТ,не ми е ясно?
Само Черно море.
- Captain Stottlemeyer
garfild8 написа:to6kata1912* написа:TSHABALALA написа:всичко които са писали имат интернет - какъв ви е проблема да си намерите мача в нета ,е само дето няма да е с българско аудио
Да допълня критиката на to6kata.А дали всички в България,по села,градчета и паланки имат компютри?И могат да гледат?
Аз съм с БСК,от 3 или 4 години(не помня точно),ама това е мач на нац.отбор и за какъв чеп е тая БНТ,не ми е ясно?
+ 1
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
Новата шефка на БНТ е Вяра Анкова-съпугата на....Томас Лафчис! Те пари за България нямат,може за Гърция да имат.... византийска злоба мръснаааааааааа

TV+ забийте си го в малките главички !!!
08.01.1994 г. Барселона Реал Мадрид 5:0
02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
10.12.2011 г. Реал Мадрид - Барселона 1:3
ЦСКА ДО ГРОБ!!!

02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
10.12.2011 г. Реал Мадрид - Барселона 1:3
ЦСКА ДО ГРОБ!!!

-
kristian50
- Контакти:
Билетит за мача срещу Черна гора колко струват?
-
THE G.A.M.E
Който плаща .... той поръчва музиката !
За съжеление - БНТ смучат "мляко" от две крави ( получават пари и от държавния бюджет, и от реклами ) ........ и пак нямат пари ! ? ? ...
Тия са закриване ....
За съжеление - БНТ смучат "мляко" от две крави ( получават пари и от държавния бюджет, и от реклами ) ........ и пак нямат пари ! ? ? ...
Тия са закриване ....
Върни се в “Футбол - България”