Helguera написа:а поваления страничен рефер в миналата година с бутилка вода , ти ходил ли си в Кюстендил , когато се играеха домакинските мачове ??? След мач , града оставаше все едни е минал тайфун , трошене на всичко живо по пътя. Спомняш ли си защо забраниха в Перник да се играят мачове на стадиона след канонадата от камъни по съдии и играчи на мача с Левски преди няколко години. А за хвърлената бомбичка дето рани футболист на Ботев , който седеше на резервната скамейка. Спомняш ли си за побоищата с агитката на Левски , кагато Миньор беше във "В" група..............
Имам чувство,че чета коментар на ***.Това което пишеш просто не отговаря на истината.Съдията бе ударен със пластмасова бутилка от вода,но повален е меко казано смешно.Наказани бяхме и за този случай,за който агитката не носи вина,тъй като стана далеч от нея.
Ходил съм и на домакинствата ни в Кюстендил и това което пишеш е пълна глупост,какво е потрошено там,никога не е имало проблем в града.
Колкото за случаи от преди 7-8 години,изтърпяхме си последствията за тях.
Но кажи ако бяхме убили човек както стана с момчето в София,каво ли щеше да стане с отбора,както и съм сигурен,че щяхме дя бъдем заклеймявани с години заради това.
Колкото за побоищата с агитката на Левски,все пак за да ги има,трябват две страни,не сме участвали сами в тях,за да сме виновни само ние.
Няма значение,не обвинявам никой за нищо,само казвам,че с нищо не сме по-различни и по-лоши от останалите агитки,каквото мнение се налага от повечето медии в България.