Tommi написа:Teo написа:Tommi написа:Очакват ни тежки мачове в групата на майсторите и някакви приятелски мачлета срещу аматьорски отбори не са от кой знае каква полза.
Бат Томи, да ''аматьорски отбор сме'', но какво пречи да излезем срещу вас в един такъв мач? Да не би, че ако паднете ще се провалите в това първенство дето е ясно кой ще триумфира накрая! @ Мисля, че не искате поради психическия шок след края на мача които може да ви се случиТака е, нали?
Като толкова ви се играе, надявайте се да се срещнем в официален мач за купата. Да ви напълним кошницата и да ви изпратим обратно към аматьорската група.![]()
Между другото, аз съм написал, че не можете да отстраните нито един отбор от "А" група и ще видим дали първият ви мач в турнира за купата срещу отбор от "А" група ще потвърди моите думи, или ще ги опровергае. Рабира се, ако не се издъните срещу някой от "Б" група.
Ние по тая логика няма се срещнем тая година за купата, защото 1/16 финалите ( или по точно отборите от А група) се играят на пролет
@ Аз говоря за тая година да има мач.. помисли реално дали няма да напълним Васил Левски в момента когато се налагат толкова българи и двете страни!