bastuna2003 написа:Кашчей написа:RedeviL написа:MoNteSo написа:Значи от тук насетне, ако противников нападател се измъква сам срещу вратаря, защитникът може да го спре със суплекс без страх, че ще бъде изгонен
Няма нужда от грубости, защото нищо чудно отново да получи ЧК спрямо едни други тълкувания за здравето на футболистите. Виж, обаче спокойно може да си го хване за фланелката и културно да си го повали на земята. По този начин, хем ще е запазил здравето на противника, хем ще си е спестил изгонване.
А за да няма хващане за фланелката играчите ще излизат само по гащета.. дори може и само по бандаж, а останалото ще го правят гримьорите в клубаС един аерограф такива екипи ще имат футболистите... ум да ти зайде
Чукчите писатели, не читатели![]()
![]()
Отмяна на инструкцията към съдиите при нарушение в наказателното поле, когато даден играч е последен в защита, да получава задължително червен картон. За сметка на това да бъде показван само жълт.
Дузпата е достатъчно тежко наказание, за да бъде съпроводено и с червен картон, което предрешава мача
Чукчата си ти, защото аз отговорих на поста на колегата, ма кой да чете (не, че и аз не съм го правил

Идеите на Платини са обратно пропорционални на футболният му гений..всичките до една. Последният в защитата може и да не извърши нарушението в наказателното поле...тогава?