Илиев:Сините фенчете не са били родени когато съм вкарвал

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

THE G.A.M.E

Re: Илиев:Сините фенчете не са били родени когато съм вкарвал

Мнениеот THE G.A.M.E » 02 дек 2013 15:44

obi4am_pirin написа:Голямо мучане пада!

Ами кажи на баща си да млъкне бре.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Мнениеот obi4am_pirin » 02 дек 2013 15:47

THE G.A.M.E написа:
obi4am_pirin написа:Голямо мучане пада!

Ами кажи на баща си да млъкне бре.

Тц!Не зависи от него!Зависи от сините анонимници! ;)
damyanov1963:

Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 02 дек 2013 15:59

Да, Илиян беше голям футболист и най-красивите си голове ги вкара на Цска, но като треньор не става, не случайно в Берое се радваха, че са се отървали от него, казвам го не без съжаление, защото, като футболист, който е дал много на Левски го уважавах.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Мнениеот obi4am_pirin » 02 дек 2013 16:01

damyanov1963 написа:Да, Илиян беше голям футболист и най-красивите си голове ги вкара на Цска, но като треньор не става, не случайно в Берое се радваха, че са се отървали от него, казвам го не без съжаление, защото, като футболист, който е дал много на Левски го уважавах.

Чак пък радваха! :shock:
damyanov1963:

Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции

stg333
Контакти:

Мнениеот stg333 » 02 дек 2013 16:02

obi4am_pirin написа:"Никога повече няма да бъда треньор на Левски! Това е едно от малкото неща, за кои­то можете да сте по­вече от сигурни", заяви Илиан Илиев в интервю за „Канал 3”.

"Не съм си оправил от­ношенията със Стани­мир Стоилов. Няма да забравя това, което той каза по време на престоя ми на "Герена" - че първо трябвало в Левски да си оправим иг­рата, а едва след това да говорим за спечелване на някакви точки. Оби­ден съм, че още в само­то начало на престоя си като треньор на Левски Николай Митов с лека ръка се отрече от абсо­лютно всичко, което сме работили и мислили заедно. Не смятам, че това му прави чест. Част от феновете позволяват да бъдат настройвани. Така бе­ше и при престоя на Йоканович, така беше и при мен. Някои от тях не са били родени, когато съм вкарвал голове на ЦСКА, но въп­реки това смееха да ми държат тон и сметка за случващото се. Казваха ми, че те би­ли Левски, а аз съм ни­кой. Немислимо е това. Още от първия си ден на "Герена" бях прину­ден да се чувствам не­желан. Просто не бях попаднал там, където трябваше. Не бях на мястото си", коменти­ра Илиев.

Прав е човека.Не може заслужили във футбола хора да стават изтривалки на анонимници със сини шалчета!

я бе разбирач , кажи по добре как ЦСКА фалира Пирин а ти се кефеше

Потребителски аватар
caci

Мнениеот caci » 02 дек 2013 16:04

Аз бях доста скептичен още преди Илиев да дойде в Левски. В момента български треньор за Левски в дългосрочен план няма.Има само такива,които могат да са временно само да стабилизират отбора.Това са Мъри и Херо.За по дълго не стават,защото: на Мъри отборите играят по един и същи начин и после зациклят,когато вече всички ги разберат.Херо е за малки отбори,да ги докарва до към 4-5 място,но за голям клуб като Левски не става,напрежението го кара да изпушва.Видяхме го веднъж при нас.
Интервю на ген. Джуров:
-Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт. Затова създадохме нашия ЦСКА.Това не беше грешка!
А аз мразя тази грешка цска!

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 02 дек 2013 16:11

obi4am_pirin написа:
damyanov1963 написа:Да, Илиян беше голям футболист и най-красивите си голове ги вкара на Цска, но като треньор не става, не случайно в Берое се радваха, че са се отървали от него, казвам го не без съжаление, защото, като футболист, който е дал много на Левски го уважавах.

Чак пък радваха! :shock:

Е, може и да не е чак, но поне такъв коментар прочетох от един бероец в този форум.
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
damageplan
Контакти:

Мнениеот damageplan » 02 дек 2013 16:13

stg333 написа:
obi4am_pirin написа:"Никога повече няма да бъда треньор на Левски! Това е едно от малкото неща, за кои­то можете да сте по­вече от сигурни", заяви Илиан Илиев в интервю за „Канал 3”.

"Не съм си оправил от­ношенията със Стани­мир Стоилов. Няма да забравя това, което той каза по време на престоя ми на "Герена" - че първо трябвало в Левски да си оправим иг­рата, а едва след това да говорим за спечелване на някакви точки. Оби­ден съм, че още в само­то начало на престоя си като треньор на Левски Николай Митов с лека ръка се отрече от абсо­лютно всичко, което сме работили и мислили заедно. Не смятам, че това му прави чест. Част от феновете позволяват да бъдат настройвани. Така бе­ше и при престоя на Йоканович, така беше и при мен. Някои от тях не са били родени, когато съм вкарвал голове на ЦСКА, но въп­реки това смееха да ми държат тон и сметка за случващото се. Казваха ми, че те би­ли Левски, а аз съм ни­кой. Немислимо е това. Още от първия си ден на "Герена" бях прину­ден да се чувствам не­желан. Просто не бях попаднал там, където трябваше. Не бях на мястото си", коменти­ра Илиев.

Прав е човека.Не може заслужили във футбола хора да стават изтривалки на анонимници със сини шалчета!

я бе разбирач , кажи по добре как ЦСКА фалира Пирин а ти се кефеше

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=WStmG4H-SeQ[/youtube] Много поздрави на obi4am_pirin от заличителят на Пирин. :)
Животните отвън се взираха от прасе към човек, от човек към прасе и отново от прасе към човек; но вече беше невъзможно да се каже кой какъв е." (Оруел "Фермата на животните"

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 02 дек 2013 16:19

Илиян е прав, защото той заслужаваше да му се даде повече време за работа. Неговите резултати с Берое до ден днешен си личат !
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 02 дек 2013 16:25

Не знам какви резултати личат в Берое от времето на Илиев, но в Левски напълно си личат, направи такива трансфери с привличането на Силва и Везалов, а изгони Симеон Райков...
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Върни се в “Футбол - България”