sky1 написа:saso_big написа:velito написа:
Пий хапчетата и не прекалявай с лубрикантите за отзаде. Ти някакъв морален съдник ли се явяваш? Като се има в предвид ,че София е 3 пъти по-голяма не смятам,че 2000 човека в Пловдив са никакви протести.
Като няма какво да напишеш по-добре не пиши. По-добре е. Морален, неморален,все тая. Важното е, че лежите и чакате да станат нещата. То така сте се научили, защото "София е 3 пъти по-голяма". А защо е три пъти по-голяма след като преди 100 години Пловдив е бил 5 пъти по голям от нея? Имам си една мечта. Всички пловдивчани, пазарджийклии, асеновградчани, монтанци, видинци, ямболлий, сливнанлий, хасковлийй и всякакви лиййййййй да си се приберат откъдето са дошли. Имам ама едва ли ще се сбъдне. Тогава може би Пловдив ще стане доста по-голям от смрадливата София, не мислиш ли? Осрахте ми града а сега ревеш коолко голям бил. Защо не си серете във вашите градове? Защо, бе? Нали са ви по-хубави, по-бели, по-чисти. Писна ми от селяндури. Не селяни. Селянин е човек който живее на село, обича земята и се бори всеки ден с живота. Селяндур е човек, който иска всичко да става лесно, защото си мисли, че някой му е длъжен. Не. Никой не ви е длъжен за нищо.