Ивайло Лудогорец написа:Навсякъде това е червен картон !!! Единственото , с което съдията ви ощети е фала който направи Моци . И аз се надявам все повече съдии да почнат да ги вадят тея картони , че и без това ни е много грозен футбола , с много контакт между играчите .. За Варна , то е ясно. Съдията усра мача като даде гол от засада на Левски , и видейки това на полувремето се опита оправи нещата , и не даде 1-2 ЧК на играчи на ЧМ . Просто няма за кво да ревете тоя път !
Тук нещата опират до нещо друго,ще го даде ли този директен червен картон Ст.Тодоров на футболист на Лудогорец и Левски за такъв спорен фал.На ЦСКА знам че ще го даде,на един мач в Каварна,два дни след мача Стяуа-ЦСКА ,остави ЦСКА с девет души почти цяло второ полувреме.Някои споменават и как Добрев малко преди това ударил в главата футболист от Разград,само дето не споменават че ударът беше глава в глава при борба за топка.Как си представяте някой с глава нарочно да удря главата на съперник,ами това е опасно и за двамата.Това си е борба за спорна топка и винаги има риск за здравето на футболистите.А вчера на мача Челси-Ман Юн. Нани бе ударен в лицето и то не във въздуха,но съдията дори не показа жълт картон на футболиста от Челси.При Добрев има посягане към лицето и съприкосновение при спорна топка във въздуха ок,жълт картон и мача си продължава,защо е нужно да го решава съдията още в 24мин.Защо като Тодоров е толкова "принципен" не "видя" поясното хвърляне срещу нападател от Локо Сф около палантерията и фала срещу Маркиньос накрая,това показва единствено че има ангажимент към единия отбор.Защо след мача Левски-Литекс още на другия ден Ахмед и страничния съдия бяха веднага наказани и от СК и от ДК на БФС.А сега се бавят нещата и евентуално в четвъртък ще има санкции.Отговарям Ви ,защото ако накажат Ив.Стоянов и В.Мишев,то наказанието трябва да е като на Ахмед,че дори и повече,защото гафовете във Варна бяха дори повече от тези на Герена,всеки съдия ще се замисли преди Литекс-Левски дали си заслужава да си слага главата в торбата и заради Иво Тонев и сие да си плюе на кариерата като добута Левски до полуфинал.А този мач е рубикон за сините,загубят ли го на Герена ще стане страшно.След първия мач отидоха главите на двама съдии,но резултатът си остана,а той е 1:0,а не 1:1 има съществена разлика нали.В четвъртък още съдийски тикви ще се натъркалят,може и Съдийската комисия да се разформирова,но целта ще е постигната.Прогнозата ми е хикс или пирова победа за Литекс 2:1,3:2 и т.н.,някой ще ми кажат че съм болен мозък и др. такива,но толкова неща съм видял през годините в българския футбол че ще е истинска изненада за мен ако сгреша.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...