Бургас е на път да загуби стадион "Черноморец"

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Hrabar
Контакти:

Re: Бургас е на път да загуби стадион "Черноморец"

Мнениеот Hrabar » 12 дек 2012 15:45

subzero написа:Ураааа !!! "Лазур" вечно наш !! :mrgreen:

Интересно, какво разбираш под "НАШ". Ваш...на кого точно?
"Искам да подчертая, че заради преминаването в ЦСКА станах такъв футболист. Този отбор ме научи на всичко в играта." Димитър Якимов
http://www.youtube.com/watch?v=YceBkLcF4E8

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 12 дек 2012 15:52

xadez написа:
Devian написа:Обгазените от завода пак са се загрижили за проблемите на Черноморец. Ама какво да направиш такива са си по рождение,създадени за развлечение на работниците от Нефтохима и за пристан на застаряващите звезди и ненужни играчи на Черноморец 8-)

По-глупаво и комплексирано мнение от фен на Черноморец не бях чел тук....Това е проблем на цял Бургас.Мен лично ме интересува базата да не попадне в ръцете на Събев или в Петрол,самият риск който никак не е малък тази база да премине в частни ръце по една толкова добре позната и можеща да се случи само в България схема е притеснителен.Тази база не е строена със пари на клубът Черноморец,че да ми казваш дали съм бил обгазен или не или ,че ако реша да си дам мнението значи злорадствам срещу Черноморец.Ако на теб ти е добре на всеки 5г общината да подарява по 140-150дк бази или земя в изключително добро местоположение за да живурка твоят отбор просто не виждам смисъл да влизам в дискусия с теб.Вземат ли стадиона в Акациите и Лазур заминава в небитието на 100%.После дори на нас няма да ни се налага да ви взимаме застаряващите и ненужни играчи :mrgreen: защото и двата отбора ще изчезнат.Но какво пък толкова според теб нищо фрапиращо не се е случило.Ами да им даде Николов и дивизията 40-50дк,ще стигнат още за 2-3г.

Хadez. Начина по, който ти изразяваш позиция е коренно различен от целта на тази статия. Ти мислиш, като мен и много други момчета. Когато клубната пристрастност е след гражданската ни позиция аз приемам всеки коментар, като градивен. Твоя беше такъв...В случая обаче нещата са леко преувеличени от автора на тази тема и единствената цел е да се урони името Черноморец. Ако това, което пишеше Зарков отговаря и на 30% истина нашето място не би трябвало да е зад компютъра, а на улицата пред Общината.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 12 дек 2012 15:58

Hrabar написа:

Точно към този момент Лазур не е нито на Нефтохимик, нито на Черноморец. Дай боже този стадион ОТНОВО да стане нечий.
Моето желание е всеки да си влезне в гьола: Черноморец на акациите, Нефтохимик на Лазур...Въпросът обаче другари и другарки вече
е политически и отдавна е извън пределите фенски. Което не трябва да ни прави и равнодушни де.

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 12 дек 2012 16:06

maldin1 написа:
ntodorov написа:Бряяяяяя. :|
Малките деца малко неща знаят...Явно и ти.
За статията: Ако някой потърси отговорност на този човек за всички глупости, които твори, повече химикал и клавиш няма да пипне през живота си. Време е в БГ някой да си потърси правата от такива "смукачи" на бисери. Този тип човечета са, като гларусите - изхождат се върху главите на хората, отлитат и си търсят "друга" цел. Успокоява ги факта, че летят и никой не им реже крилцата. Когато обаче това се случи ще забият човка в пясъка и ще се скрият, като гладна въшка в косите на Ванеса Уйлямс.
Че е клевета към момента в частта със заграбването, така е. Но според теб, ако тръгне да съди нали трябва да извади балансите? Аз казвам, че няма да рискува такова нещо.

Сигурно няма да рискува. Но и съм сигурен, че на заинтересования ( Събев и не само)му/им минава всичко, като летен бриз покрай главата/ите. Тоест помиите може да са техни, но автора УМИШЛЕНО ги хвърля в друга яма.

Потребителски аватар
Hrabar
Контакти:

Мнениеот Hrabar » 12 дек 2012 16:09

ntodorov написа:
Hrabar написа:

Точно към този момент Лазур не е нито на Нефтохимик, нито на Черноморец. Дай боже този стадион ОТНОВО да стане нечий.
Моето желание е всеки да си влезне в гьола: Черноморец на акациите, Нефтохимик на Лазур...Въпросът обаче другари и другарки вече
е политически и отдавна е извън пределите фенски. Което не трябва да ни прави и равнодушни де.

Един момент. Стадион "Лазур" към момента е общински т.е. е ВАШ, собственост на гражданите на Бургас. В момента има опасност от ВАШ той да стане частна собственост на Митко Събев, т.е. той повече НЯМА ДА БЪДЕ ВАШ. За това го попитах този форумец, какво има предвид с думата "НАШ"...той може би е някакъв роднина на Митко Събев...
"Искам да подчертая, че заради преминаването в ЦСКА станах такъв футболист. Този отбор ме научи на всичко в играта." Димитър Якимов

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 12 дек 2012 16:37

Стадион Лазур към момента не е на Общината ;)
Хадез, как така когато се опитвате да се закачате е в Комлука, обяснявате как е цигански квартал и прочие, а после обяснявате колко добро място е и колко повече струвал навремето от 25 млн лева :roll: Доизяснете се моля, че ми е трудно да схвана :roll:
[center]Member of Old School Boys [/center]

Потребителски аватар
Hrabar
Контакти:

Мнениеот Hrabar » 12 дек 2012 16:41

калпазанчо написа:Стадион Лазур към момента не е на Общината ;)
Хадез, как така когато се опитвате да се закачате е в Комлука, обяснявате как е цигански квартал и прочие, а после обяснявате колко добро място е и колко повече струвал навремето от 25 млн лева :roll: Доизяснете се моля, че ми е трудно да схвана :roll:

Стадионът не е Общински а е на ПСФК"Черноморец"АД нали така? А ПСФК-то е...чия собственост? На Община Бургас и Митко Събев...нали така? Е, Митко Събев вдига капитала и Общината става миноритерен(малък, дребен, с малък пакет акции) собственик...и чия собственост мислиш става сатдион "Лазур"?

Тази схема е ПЕРФЕКТНА, отработена е в годините, във Варна ситуацията със стадион "Юрий Гагарин"е същата. Там дори стадионът беше сринат...нов няма...май няма и да има...

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 12 дек 2012 17:02

Hrabar написа:

Стадионът не е Общински а е на ПСФК"Черноморец"АД нали така? А ПСФК-то е...чия собственост? На Община Бургас и Митко Събев...нали така? Е, Митко Събев вдига капитала и Общината става миноритерен(малък, дребен, с малък пакет акции) собственик...и чия собственост мислиш става сатдион "Лазур"?

Тази схема е ПЕРФЕКТНА, отработена е в годините, във Варна ситуацията със стадион "Юрий Гагарин"е същата. Там дори стадионът беше сринат...нов няма...май няма и да има...

Стадиона е не е нито на общината, нито на футболния клуб, а на 3то дружество - "Спорт пропърти нещо си там" ;)
[center]Member of Old School Boys [/center]

Потребителски аватар
Hrabar
Контакти:

Мнениеот Hrabar » 12 дек 2012 17:29

калпазанчо написа:
Hrabar написа:

Стадиона е не е нито на общината, нито на футболния клуб, а на 3то дружество - "Спорт пропърти нещо си там" ;)

Опс, чакай, моя грешка. Стадион "Лазур" НЕ Е ВАША собственост, прав си, той ВЕЧЕ е на Митко Събев, точно по горепосочената от мен схема. Сега предстои и комплекс "Черноморец" да стане негова частна собственост пак по същата схема...ами честито на Митко Събев.

xadez
Контакти:

Мнениеот xadez » 12 дек 2012 17:53

Веднага ще ти отговоря.Първо ти по-добре трябва да знаеш,че стадиона не е в Комлука а в Акациите,може би е невеолна грешката.Но за да е ясно го вметвам.Второ факт е,че стадиона е в непосредствена близост до най-голямият квартал обитаван от роми.Но също така е на 100м от морето,на 100 от езеро и на около 1000м от супер центъра на Бургас.Нали не мислиш,че циганите няма да бъдат преместени в близките години независимо от съдбата на стадиона.Поне тази част която е нанесена незаконно а тя е много голяма част.Така аз никога не съм казвал колко струва базата,но сега ще ти кажа да според мен струваше много повече от тези 25млн когато беше вкарана като апортна вноска.Поради няколко причини,не ми е нужно да съм специалист в тази област за да ги видя.Първата: всички знаем какви бяха цените когато се вкара тази апортна вноска на земите,втората състоянието на базата към момента на вкарване в АД-то.Дражев може да е всякакъв но стадиона и прилежащите му площи за да добият видът в които бяха по това време са нужни не по-малко от 5млн.Сега е едно голо поле което и за сеене на картофи не става,нали ен мислиш,че това е съвсем случайномоментното му състояние.Кронушпан може да работят 1 ден само ако минат да изсекът дърветата и храстите по местата където преди имаше пластмасови седлаки.За да ти стане ясно мойта позиция ще ти кажа накрая.Този база е на община Бургас ползва се от Черноморец толкова години тя си е на Черноморец.Аз лично като привърженик на Нефтохимик нито искам отборът ми да играе там нито да се натиска за каквото и да било.Но преди всичко съм гражданин на тази община плащам си данъците и смея да твърдя съм съвестен гражданин и не ми е безразлично тези 140-150дк да преминат в частни ръце.Позицията ми би била същата дори ако ставаше въпрос за моят отбор.Спортът ми е хоби,но ако така се разграбва общината какъв нормален начин на живот би предоставила същата тази община на мен и на моите деца за в бъдеще.Това е моята позиция,нито съм говорител нито някакво представително лице на феновете на Нефтохимик за да ти доизяснявам и тяхната гледна точка.

пп:За сравнение може да видиш за колко се продава чрез съдия изпълнител един терен на 200м от стадиона на бившите Метални изделия.Макар,че и там е една врътка голяма, като умишлено му се сваля цената но това е друга тема и не е за спортен форум.

Върни се в “Футбол - България”