ТВ излъчване на българското първенство
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Ще ни липсва това, което беше при РИНГ.БГ и ПРО.БГ
Ако съм на мястото на клубовете различни от Левски, Литекс и ЦСКА, ще направя обединение и протест да не се допускат камери на стадионите им и тогава да видим как ще бъдат отразени мачовете на трите псевдогранда когато гостуват.

На зрителя не му трябват мачове Светкавица - Калиакра; Калиакра - Видима и разни подобни отвратителни срещи. Най-гледаемо е ЦСКА и ПФК Левски и това е най-правилното решение.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
Ми да предават само техни мачове и толкова, явно ви липсват времената преди 1989 година

- Mickey Mauser
Имайки предвид,кои са "собствениците" на двете ТВ,само ще кажа-тежко на гледащите Бг първенството.
Не пиша като зрител,само....,а като човек от"кухнята"...
Едните се учат,другите не се и опитват ...Те си "знаят"
Не пиша като зрител,само....,а като човек от"кухнята"...
Едните се учат,другите не се и опитват ...Те си "знаят"

[offtopic]Моля,хора в неравностойно умствено и психическо здраве да избягват контакти с мен[/offtopic]
Боли ме кура-общо зето най-много 2-3 мача на ЦСКА да не се дават!!И то домакинства!!
А и аз като цяло почти не пропускам мач на стадиона-само по-далечните гостувания!!
А вие аре стига сте пискали-вместо да ревете вземете веднъж да отидете на мач-да таковам и псевдо феновете!

А и аз като цяло почти не пропускам мач на стадиона-само по-далечните гостувания!!
А вие аре стига сте пискали-вместо да ревете вземете веднъж да отидете на мач-да таковам и псевдо феновете!

PFC Litex написа:Ако съм на мястото на клубовете различни от Левски, Литекс и ЦСКА, ще направя обединение и протест да не се допускат камери на стадионите им и тогава да видим как ще бъдат отразени мачовете на трите псевдогранда когато гостуват.
Мачовете няма да бъдат излъчени, но отборът-домакин ще бъде наказан.

Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
PFC Litex написа:Ми да предават само техни мачове и толкова, явно ви липсват времената преди 1989 година
Мъжки какво да им липсва като едно 99 % от пишещите в темата и като цяло във форума са били още идея на бащите им по това време.Тук е пълно с лапетии които си мислят че са хванали бога за рогата не ги ли виждаш то си личи от километри с колко мозък са.
Аз не мога да разбера,защо всички клубове сами не си договарят условията за излъчване на ДОМАКИНСКИТЕ си мачове кой с която телевизия си иска
Така например Булсатком,както са си спонсори на Берое,няма да имат никакви проблеми да държат правата за излъчване на домакинските мачове на клуба
Друг пример е Черно море с М САТ
Ей къде са още няколко мача на кръг
За софиските отбори е повече от ясно,че няма да имат проблеми с излъчванията на домакинските си мачове 

Последна промяна от CTAHKO на 01 авг 2011 19:08, променено общо 1 път.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
Tommi написа:PFC Litex написа:Ако съм на мястото на клубовете различни от Левски, Литекс и ЦСКА, ще направя обединение и протест да не се допускат камери на стадионите им и тогава да видим как ще бъдат отразени мачовете на трите псевдогранда когато гостуват.
Мачовете няма да бъдат излъчени, но отборът-домакин ще бъде наказан.
Наказан с какво, като му отрежат ТВ правата ли, ми те нали ще са толкова много, че свят да ти се завие, а когато това е масово от 10 клуба значи има нещо нередно в цялата тази работа.
Тъкмо ще имат повод от БНТ и ТВ7 да спрат част от сумата по схемата на БТВ, яко а?
CTAHKO, ТВ правата не се държат от клубовете и за това няма как да договаряш еднолично, в света единствено Барса и Реал договарят еднолично, но и там има страхотни реакции от другите клубове.
Последна промяна от PFC Litex на 01 авг 2011 19:09, променено общо 1 път.

Да преговаряш за права на цялата А група значи да се излъчват 4 мача или повече. При това положение по-добре да не дават нищо !!!
Върни се в “Футбол - България”