валкареджио написа:eMs1 написа:Не съм чел мненията, ако повтарям някого, да ме извинява.
Няма нищо лошо във финансовото стимулиране на други отбори, лошото е симулирането срещу стимулиращият отбор...примери бол и то само в една посока.
Ако ние (ЦСКА) имахме финансовата възможност и ние сигурно щяхме да плащаме, няма какво толкова да се пищи за плащането.
Относно мача в Дупница нямаме никакво извинение, кой как играл срещу нас не трябва да ни касае, важното е ние как играем....само като го видях онова хилавото къдраво как седи и се засилва да бие дузпата ми беше ясно, че ще я изпусне, не знам защо той беше определен, но като се обърне каруцата, пътища много. В крайна сметка сами сме си виновни, че не спечелихме и реването с/у другите на никой не помага, даже е жалко...трябва по мъжко държание!
вашия отбор по времето на Добри Джуров и Милко Балев направо си заповядваха,срещу "Левски" на кръв а срещу нас със свалени гащи.
АФД "Тракия" АФД "Сливен",АФД Черно море" всички други провинциални отбори се ръководеха от общините които пък се одчитаха на държавния съвет,който пък беше на подчинение на Политбюро на БКП в което всички бяха привърженици на цска Добри Джуров,Милко Балев,Григор Шопов,Дмитрий Станишев,Чудомир Александров/александър тодоров е негов син/Мако Даков,Пеко Таков,Георги Йорданов,Георги Атанасов,Станко Тодоров...а Левскарката баба Цола беше вече изгнила под земята.
за тази стимулация да кажете нещо а?
Пълни глупости.Виж колко пъти ЦСКА не е ставал шампион защото е губил от армейски отбори и тогава ми отговори защо пишеш тези простотии.Емблематично е класирането в което сме втори на 1 точка зад Левски въпреки,че ги бием с 5:0.В А група тогава има 2 военни отбора и двата ни бият.Толкова за Добри,Милко и БКП.