Пловдив футболната столица на България

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
mannoli
Контакти:

Re: Пловдив футболната столица на България

Мнениеот mannoli » 27 апр 2013 13:07

hd29 написа:По голяма глупост не бях чувал отдавна :lol: Съмнявам се да има футболен запалянко извън Пловдив,да симпатизира на пловдивски отбор :mrgreen:

...има, аз съм Софиянец и не само аз :o :o :o

Потребителски аватар
mannoli
Контакти:

Мнениеот mannoli » 27 апр 2013 13:13

velito написа:Изображение

Изображение

Няма какво повече да коментираме !

Изображение

Наистина!Много е жалко!!!

velito
Контакти:

Мнениеот velito » 27 апр 2013 13:23

dafquezz написа:Иронията е кучка :D

Изображение

Въпроса не беше в това че вдигате транспаранти за ЧРД на Хитлер въпроса беше ,че не вдигнахте такива за Априлското въстания а пък този който си оградил е една от фракцийте ни която на Български знаи Бог е с нас
Изображение Изображение Изображение

Потребителски аватар
T&T
Контакти:

Мнениеот T&T » 27 апр 2013 13:24

allez_les_blues написа:Само информативно- изборът за Столица на България е бил между София и Търново, като София печели с един глас при гласуването във Великото народно събрание, което се е провело именно в Търново ;)

Вероятно решаващия глас е на дядото на Ахмед Ахмед :lol:
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
mannoli
Контакти:

Мнениеот mannoli » 27 апр 2013 13:25

petkan написа:Отдавна съм престанал да се интересувам от "мега дербито" Левски - Цска. Ако случайно съм до телевизор, може и да хвърля едно око, но само като информация за резултата. Виж, Ботев - Локо е друга бира! А, ако и двата отбора бяха в челната тройка, то сблъсъкът щеше да бъде грандиозен!

Сблъсъка винаги е бил грандиозен!едно време ст."Пловдив",се пръскаше по шевовете!мракобесните от шопските околия,затова го затвориха.....а управата на града нехае!
Последна промяна от mannoli на 27 апр 2013 13:31, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
dafquezz
Контакти:

Мнениеот dafquezz » 27 апр 2013 13:27

velito написа:Въпроса не беше в това че вдигате транспаранти за ЧРД на Хитлер въпроса беше ,че не вдигнахте такива за Априлското въстания а пък този който си оградил е една от фракцийте ни която на Български знаи Бог е с нас

Знам какво значи. Хайде да не се правим да луди, то и свастиката е символ на щастие и късмет :)
95% от ултрасите са неонацисти, без значение на кой отбор симпатизират. Това, че сте вдигнали и български транспаранти наред с нацистките, нищо не променя.
Последна промяна от dafquezz на 27 апр 2013 13:28, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
никки1912
Контакти:

Мнениеот никки1912 » 27 апр 2013 13:28

Странджата написа:Колко души от тука пишещите ще се подпишат под твърдението - България е държава като тези, които гледаме по света, и столицата й - също? И колко под другото - българският футбол е футбол като тези, които гледаме по света, и затова има футболна столица. И после да му мислим коя била тя.
Аз не се подписвам нито под първото, нито под второто. Само искам да добавя един факт - заради имперското самочувствие на "столичните "грандове това, което става в Ловеч, Разград и донякъде в Пловдив - още е рано да се отсъди за него докъде са нещата, никога Левски или ЦСКА няма да се върнат към корените си и да съберат публиката си.
Но все пак да не се забравя, че пловдивчани преживяха не малко катаклизми и сегашната им отдаденост е следствие от това. Защото например ЦСКА смени не един необичан собственик, но не игра в Б група и не взе лиценза на Ихтиман, да речем. Ако нещо такова беше се случило, червените щяха да се възродят повече от жълто-черните. Същото важи и за сините.
Пожелавам на Ботев и Локото само успехи, но да не забравят , че Вазовия дядо Йоцо не е метафора, а е архетип, който си е във всеки от нас. Та докато поздравяват новата футболна столица, да не си останат във вечна дрямка под паметника на Альошата. Апропо, той от кои е?
Като не си запознат не коментирай, защото ЦСКА до ден днешен играят с откраднатия от комунистическата власт лиценз на Ботев. Чорбата са изкуствен отбор, който играе с чужд лиценз . :oops: :evil:
Настане вечер-месец изгрее, звезди обсипят свода небесен; гора зашуми, вятър повее, Балканът пее хайдушка песен!

Потребителски аватар
HaSegaDe
Контакти:

Мнениеот HaSegaDe » 27 апр 2013 13:28

mannoli написа:
hd29 написа:По голяма глупост не бях чувал отдавна :lol: Съмнявам се да има футболен запалянко извън Пловдив,да симпатизира на пловдивски отбор :mrgreen:

...има, аз съм Софиянец и не само аз :o :o :o

Аз съм от Велико Търново и съм фен на Локомотив Пловдив от 10 години

Потребителски аватар
T&T
Контакти:

Мнениеот T&T » 27 апр 2013 13:30

damageplan написа:Така наречената футболна столица успешно закри двата си водещи отбора като на тяхно място преместиха седалището си футболни отбори от Кюстендил и Сопот .Люпилнята на таланти - Марица пък вегетира в А- областна група .

Объркал си се малко, тъй като Металик Сопот юридически се вля в Ботев и никога не си е местил седалището в Пловдив.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Върни се в “Футбол - България”