Чакай малко до преди малко се тупахте в гърдите,че сте най-верните ,а сега ми пишеш колко сме щели да бъдем ние срещу Ботев Гълъбово

Точно с тия 3 клипа верността ви се изпари някъде май,a ?!

И ВСЕ ОЩЕ ЧАКАМ СНИМКИ ИЛИ ВИДЕО ОТ НАЙ-ПОСЕТЕНОТО ВИ ГОСТУВАНЕ С/У ЛЕВСКИ И ЦСКА !!![/quote]
Абе "фенче",нали ви гледах"дербитата" и то домашните тази година! Мега зле сте! И чорбаи и говеда ви надвикаха! Във собствения си форум коментирахте колко сте зле,не ми излизай тука с клипчета от мачове без значение,мачове на които даже няма да ви има,както казах вече видяхме ви 15 години колко си подкрепяхте отбора в 'б" група![/quote]
----------------------------------------------------------------------------------
КАКВО ОЗНАЧАВА МАЧ БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ ?! На стадиона ти играе любимия ти отбор,това НЯМА ЛИ ЗНАЧЕНИЕ ! С тия ваши изрази продължавате да показвате колко сте "ВЕРНИ" !
Вие,ако бяхте изпаднали в Б група и сте с чичо Митко в момента на стадиона и 10 човека нямаше да има ! Ония горе ми говори ,че на стадиона ни има по 1500 човека,за това сме на първо място по посещаемост ,щото сме 1500 човека,палячовци !
http://hooligans.bg/gallery/albums/user ... _14~30.jpg
И темата за Левски и ЦСКА я почна един ваш колега от жълтата секта ! Нали ние не сме ви дразнител,нали истинския дразнител ви е Левски,дайте да ви видим гостуването с/у големия ви дразнител бе ?