Ейре - България 1:1

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
sedem_!_dva

Re: Ейре - България 1:1

Мнениеот sedem_!_dva » 28 мар 2009 23:49

Сега победи в мачовете с Кипър, Черна гора, Ейре, Грузия като домакини и всичко си идва по местата. БРАВО на момчетата за мъжкия мач, който изиграха... А на всички разбирачи тръбящи за загуба преди мача нека да пият от мъка сега. :D Аз съм доволен, вижда се стила на Мъри и всички, които се смееха не знам какво могат да кажат, виждаше се че се търсят подавания, а не ритане напред без мисъл. :)
NON MOLLARE MAI

Потребителски аватар
greedy
Контакти:

Мнениеот greedy » 28 мар 2009 23:49

Наиситина евала на Стилиян, отговоро на ирландците с много тичане и мъжка игра,останалите от наште ги беше страх да играят по-твърдо.

Потребителски аватар
chekora
Контакти:

Мнениеот chekora » 28 мар 2009 23:50

sedem_!_dva написа:Сега победи в мачовете с Кипър, Черна гора, Ейре, Грузия като домакини и всичко си идва по местата. БРАВО на момчетата за мъжкия мач, който изиграха... А на всички разбирачи тръбящи за загуба преди мача нека да пият от мъка сега. :D Аз съм доволен, вижда се стила на Мъри и всички, които се смееха не знам какво могат да кажат, виждаше се че се търсят подавания, а не ритане напред без мисъл. :)

Какъв е стила :?:незнам някои да иска безразборно ритане
Последна промяна от chekora на 28 мар 2009 23:51, променено общо 1 път.
ЧЕРВЕНА ЗОНА Изображение
Изображение

Потребителски аватар
Gunners
Контакти:

Мнениеот Gunners » 28 мар 2009 23:50

Всички тези което хранят нац отбор не са българи. Осъзнайте се малко, равен не е лош резултат при толкова контузени. Играхме страхотно и превъзхождахме съперника през целия мач. Получихме нелеп гол от съблекалнята, но хубавото е че не се стъписахме.

Ако не бием Кипър тази точка ще е без значение.....

ПОДКРЕПЯЙТЕ БЪЛГАРИЯ !!! ИМАМЕ САМО ЕДИН НАЦ. ОТБОР !!!

В сряда ще пропатувам 400 км и ще подкрепям нашите на стадиона !!!
Изображение

Потребителски аватар
lakito7

Мнениеот lakito7 » 28 мар 2009 23:51

Много я разбира тази игра Мъри.Запазихме шансове за класиране,за което Марков направи много да провали.
България е нашата родина,
Апостолa е нашия баща,
"Георги Аспарухов" е стадиона,
a Левски е в нашите сърца!

http://www.cashfiesta.com/php/join.php?ref=lakito7

Потребителски аватар
sedem_!_dva

Мнениеот sedem_!_dva » 28 мар 2009 23:51

chekora написа:
sedem_!_dva написа:Сега победи в мачовете с Кипър, Черна гора, Ейре, Грузия като домакини и всичко си идва по местата. БРАВО на момчетата за мъжкия мач, който изиграха... А на всички разбирачи тръбящи за загуба преди мача нека да пият от мъка сега. :D Аз съм доволен, вижда се стила на Мъри и всички, които се смееха не знам какво могат да кажат, виждаше се че се търсят подавания, а не ритане напред без мисъл. :)

Какъв е стила :?:

Аз съм написал, сега че ти не виждаш си е твой проблем...
NON MOLLARE MAI

Потребителски аватар
petkata
Контакти:

Мнениеот petkata » 28 мар 2009 23:52

BGarmy написа:Нямам търпение Сашо Тунчев и В.Илиев да се завърнат щот коловати не спира да прави грежки а онзи хърватин му чух името в началото когато,коментатора каза че чакал дете........ :(
Добри бяхме с изключение последните 10 мин.
Сега мъри да научи нашите да стрлят пред наказателното 8-)

Доста ще почакаш да се върнат. Не искаве повече по 6 гола да получаваме. Мартин и Гонзо и сме велики...........
И ПРЕДИ И СЕГА ЛЕВСКИ ЗНАЧИ СВОБОДА !

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 28 мар 2009 23:53

Браво! Наште не са играли така сърцато от времето когато играеше Балъков!Ако,Италия не пусне на Трапатони се класираме за ЮАР!

Потребителски аватар
chekora
Контакти:

Мнениеот chekora » 28 мар 2009 23:53

petkata написа:
BGarmy написа:Нямам търпение Сашо Тунчев и В.Илиев да се завърнат щот коловати не спира да прави грежки а онзи хърватин му чух името в началото когато,коментатора каза че чакал дете........ :(
Добри бяхме с изключение последните 10 мин.
Сега мъри да научи нашите да стрлят пред наказателното 8-)

Доста ще почакаш да се върнат. Не искаве повече по 6 гола да получаваме. Мартин и Гонзо и сме велики...........

Стоянов и Томашич колко мислиш че ще играят :?: и трябва ли
ЧЕРВЕНА ЗОНА Изображение
Изображение

Потребителски аватар
slavistite

Мнениеот slavistite » 28 мар 2009 23:54

Ето какво пише нашият читател:
„Според приятел на Петков, който иска поне засега да не се разкрива неговата самоличност, Петков е отказал да варди поради страх да не му се развали реномето. В прав текст той заявил пред Стоилов,че няма да става за смях на Европа с тази измислена защита и отбор. Това изявление на най-добрия ни вратар в момента много вбесило Стоилов и по-точно Сираков, и на мига Петков е бил отстранен от отбора. За да се прикрие скандалът, била измислена и контузията му.Скоро очаквайте нови подробности.”

Не претендираме за истинност на материала, но все пак решихме, че засега това е хипотеза, върху която футболните фенове си заслужава да се замислят.
ЗАМИСЛЕТЕ СЕ ЕЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙ

Върни се в “Футбол - България”