Пловдив футболната столица на България

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Gesha1986
Контакти:

Re: Пловдив футболната столица на България

Мнениеот Gesha1986 » 27 апр 2013 09:22

1-во научете какво значи столица!
2-ро "футболна столица" примерно не е "фенска столица"
3-то да сравняваш Локомотив Пловдив и Ботев с Левски и ЦСКА е все едно да сложиш на старт една чисто нова лада и една шчупена S-класа и да си мислиш че ладата ще бие ;)

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 27 апр 2013 09:23

В България има повече отбори от гореизброените.
Авторът на темата обаче е проявил ненужна скромност. Пловдив е футболната, хандбалната, волейболната, ски, колездачната и т.н. столицата на Европата. Минимум. Нека бъдем по- акуратни ;)
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

ULTRA NORTH
Контакти:

Мнениеот ULTRA NORTH » 27 апр 2013 09:26

KingKenny написа:
ULTRA NORTH написа: а комплексираните майни от Майнатаун не могат да го превъзмогнат, че в България има два отбора - ЦСКА и Левски!!

Да, то затова тези два отбора се нас*рат почти всеки кръг. Ама айде от нас да мине X ще бъде на "Армията". Ти си го каза обаче де след няколко часа почва и искам да видя дали ще се съберат повече от 12-13 000 души на "Вечното монументално дерби".

Какво значение има колко ще са на стадиона, като заряд няма такова такова друго Дерби в България, което да го вълнува цялата страна, такива комплекси имате пловдивчаните към софиянци, че не може да се опише, даже и тема точно преди Вечното Дерби сте пуснали. Приемете го най-накрая, че не може да се мерите с нас.

Потребителски аватар
mavri
Контакти:

Мнениеот mavri » 27 апр 2013 09:26

Gesha1986 написа:1-во научете какво значи столица!
3-то да сравняваш Локомотив Пловдив и Ботев с Левски и ЦСКА е все едно да сложиш на старт една чисто нова лада и една шчупена S-класа и да си мислиш че ладата ще бие ;)

вашта S класа май все някой с черни дрешки и свирка ви я кара за да може да помогне на "грандовете".без шофьорите ви сте гола вода.

Потребителски аватар
KingKenny
Контакти:

Мнениеот KingKenny » 27 апр 2013 09:35

ULTRA NORTH написа:
KingKenny написа:
ULTRA NORTH написа: а комплексираните майни от Майнатаун не могат да го превъзмогнат, че в България има два отбора - ЦСКА и Левски!!

Да, то затова тези два отбора се нас*рат почти всеки кръг. Ама айде от нас да мине X ще бъде на "Армията". Ти си го каза обаче де след няколко часа почва и искам да видя дали ще се съберат повече от 12-13 000 души на "Вечното монументално дерби".

Какво значение има колко ще са на стадиона, като заряд няма такова такова друго Дерби в България, което да го вълнува цялата страна, такива комплекси имате пловдивчаните към софиянци, че не може да се опише, даже и тема точно преди Вечното Дерби сте пуснали. Приемете го най-накрая, че не може да се мерите с нас.

Разбира се, че няма значение колко са на стадиона. Аз дори предлагам да премахнем и трибуните ! Нека има само терен и скамейки. Така няма да се чудим кой има повече фенове и колко от тях ходят на мач.
suareshampion написа:Аз съм играл в Б група а ти къде ? Аз съм учил 6 години за треньор а ти може би за дърводелец ? Школуван съм а ти ? Останалото ще си го спестя .

Нека се преклоним пред нашето божество! Всеки един ден доказваш какъв надменен лаик си. Поклон!
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/da2f736dbcf209c0d73c5c921f0abaa5/tumblr_mfy0fk4eyQ1s0disuo1_500.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
hd29
Контакти:

Мнениеот hd29 » 27 апр 2013 09:36

KingKenny написа:
hd29 написа:
STENLI написа:Утре на мача Левски-Цска 16000 зрители макс

И 5 000 000 пред телевизорите обаче :!:

Това колко са пред телевизорите няма ама абсолютно никакво значение. Защото тия 50 хилки дето ще са пред ТВ трябваше да са на стадиона нали се сещаш къде е разликата. Нека и целия свят да го гледа мача, няма лошо. Лошото е, обаче, като пуснеш телевизора и видиш един 40 000-ен стадион на една трета пълен.

При това състояние на Левски и ЦСКА, а и на държавата, нали не очакваш,че хората от цяла България ще се ''юрнат'' към стадиона.

Потребителски аватар
KingKenny
Контакти:

Мнениеот KingKenny » 27 апр 2013 09:39

hd29 написа:
KingKenny написа:
hd29 написа:
STENLI написа:Утре на мача Левски-Цска 16000 зрители макс

И 5 000 000 пред телевизорите обаче :!:

Това колко са пред телевизорите няма ама абсолютно никакво значение. Защото тия 50 хилки дето ще са пред ТВ трябваше да са на стадиона нали се сещаш къде е разликата. Нека и целия свят да го гледа мача, няма лошо. Лошото е, обаче, като пуснеш телевизора и видиш един 40 000-ен стадион на една трета пълен.

При това състояние на Левски и ЦСКА, а и на държавата, нали не очакваш,че хората от цяла България ще се ''юрнат'' към стадиона.

Сега държавата ли е оправдание ? Я се запитай дали ако Ботев-Локо се играе на ст."Пловдив" няма да има 40 хиляди ? Дори да не са 40, 30 хиляди да са, пак няма да могат да се съберат толкова днес. Днес и 20 няма да могат да напълнят стадиона.
suareshampion написа:Аз съм играл в Б група а ти къде ? Аз съм учил 6 години за треньор а ти може би за дърводелец ? Школуван съм а ти ? Останалото ще си го спестя .

Нека се преклоним пред нашето божество! Всеки един ден доказваш какъв надменен лаик си. Поклон!
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/da2f736dbcf209c0d73c5c921f0abaa5/tumblr_mfy0fk4eyQ1s0disuo1_500.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Blue1914
Контакти:

Мнениеот Blue1914 » 27 апр 2013 09:54

Майните пак изтрещяха преди Вечното дерби! :mrgreen:
Как пък ние не се сцепваме да пускаме комплексарси темички преди тяхното мачле за едната селска чест? :roll:

Особено на някои провинциални местенца категорично сте доказали неведнъж, че се пообърквате, когато мислите в големи мащаби... :lol: :lol: Все пак- опит да ви бъде обяснено за Дербито на България: Ще има превъзнесената посещаемост на Берое-Славия само в сектора на червените петолъчки! В нашия ултрав сектор- повече! Заедно неутралните сектори също ще поберат горе-долу толкова. Всичко друго са селски комплекси! 8-)

Приятен ден! Поздрави от столицата! 8-)

Потребителски аватар
Gesha1986
Контакти:

Мнениеот Gesha1986 » 27 апр 2013 09:56

mavri написа:
Gesha1986 написа:1-во научете какво значи столица!

вашта S класа май все някой с черни дрешки и свирка ви я кара за да може да помогне на "грандовете".без шофьорите ви сте гола вода.

е според теб тоя човек какво иска да кара повече ?! S-класа или чистак нова Ладичка :)

twikster
Контакти:

Мнениеот twikster » 27 апр 2013 10:07

От София съм, но харесвам много гр. Пловдив и имам доста приятели оттам. Факт е, че в последните няколко години на мачовете на Левски и на ЦСКА в българското първенство не се събират много хора. Също така факт е, че Ботев и Локомотив имат страхотна публика, подкрепяща любимите си отбори докрай. Нзм, защо започна спор за това, кой от двата града е по-добър за живеене..... какво общо има това с футбола.... И на мен не ми е приятно всяка сутрин да вися по задръствания из софийските улици, но за съжаление в много от по-малките градове в България хората нямат препитание, трудно си намират работа, образованието е на ниско ниво и затова са принудени да се преместят да живеят в София, от което градът става пренаселен и наистина не привлекателно място за живеене. Честно казано нзм какъв е смисъла на темата, защото в никоя друга страна не съществува терминът "Футболна столица". Левски и ЦСКА са най-популярните и най-успелите български отбори в страната и по света и затова феновете им са най-претенциозните. От двата отбора всяка година се очаква да станат шампиони и при две загуби феновете по стадионите намаляват с поне 1/2, за съжаление това е факт от близо 10 години. Въобще нивото на футбола в страната ни е много ниско, затова на въпроса "Коя е футболната столица на България?" отговор НЯМА. ;)
ЛЕВСКИ СОФИЯ

Върни се в “Футбол - България”