2-ро "футболна столица" примерно не е "фенска столица"
3-то да сравняваш Локомотив Пловдив и Ботев с Левски и ЦСКА е все едно да сложиш на старт една чисто нова лада и една шчупена S-класа и да си мислиш че ладата ще бие

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
KingKenny написа:ULTRA NORTH написа: а комплексираните майни от Майнатаун не могат да го превъзмогнат, че в България има два отбора - ЦСКА и Левски!!
Да, то затова тези два отбора се нас*рат почти всеки кръг. Ама айде от нас да мине X ще бъде на "Армията". Ти си го каза обаче де след няколко часа почва и искам да видя дали ще се съберат повече от 12-13 000 души на "Вечното монументално дерби".
Gesha1986 написа:1-во научете какво значи столица!
3-то да сравняваш Локомотив Пловдив и Ботев с Левски и ЦСКА е все едно да сложиш на старт една чисто нова лада и една шчупена S-класа и да си мислиш че ладата ще бие
ULTRA NORTH написа:KingKenny написа:ULTRA NORTH написа: а комплексираните майни от Майнатаун не могат да го превъзмогнат, че в България има два отбора - ЦСКА и Левски!!
Да, то затова тези два отбора се нас*рат почти всеки кръг. Ама айде от нас да мине X ще бъде на "Армията". Ти си го каза обаче де след няколко часа почва и искам да видя дали ще се съберат повече от 12-13 000 души на "Вечното монументално дерби".
Какво значение има колко ще са на стадиона, като заряд няма такова такова друго Дерби в България, което да го вълнува цялата страна, такива комплекси имате пловдивчаните към софиянци, че не може да се опише, даже и тема точно преди Вечното Дерби сте пуснали. Приемете го най-накрая, че не може да се мерите с нас.
suareshampion написа:Аз съм играл в Б група а ти къде ? Аз съм учил 6 години за треньор а ти може би за дърводелец ? Школуван съм а ти ? Останалото ще си го спестя .
KingKenny написа:hd29 написа:STENLI написа:Утре на мача Левски-Цска 16000 зрители макс
И 5 000 000 пред телевизорите обаче
Това колко са пред телевизорите няма ама абсолютно никакво значение. Защото тия 50 хилки дето ще са пред ТВ трябваше да са на стадиона нали се сещаш къде е разликата. Нека и целия свят да го гледа мача, няма лошо. Лошото е, обаче, като пуснеш телевизора и видиш един 40 000-ен стадион на една трета пълен.
hd29 написа:KingKenny написа:hd29 написа:STENLI написа:Утре на мача Левски-Цска 16000 зрители макс
И 5 000 000 пред телевизорите обаче
Това колко са пред телевизорите няма ама абсолютно никакво значение. Защото тия 50 хилки дето ще са пред ТВ трябваше да са на стадиона нали се сещаш къде е разликата. Нека и целия свят да го гледа мача, няма лошо. Лошото е, обаче, като пуснеш телевизора и видиш един 40 000-ен стадион на една трета пълен.
При това състояние на Левски и ЦСКА, а и на държавата, нали не очакваш,че хората от цяла България ще се ''юрнат'' към стадиона.
suareshampion написа:Аз съм играл в Б група а ти къде ? Аз съм учил 6 години за треньор а ти може би за дърводелец ? Школуван съм а ти ? Останалото ще си го спестя .
mavri написа:Gesha1986 написа:1-во научете какво значи столица!
вашта S класа май все някой с черни дрешки и свирка ви я кара за да може да помогне на "грандовете".без шофьорите ви сте гола вода.
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 7 госта