bobo_13 написа:Adrian Monk написа:Е да де, ама според едно проучване Манчестър Юнайтед има "само" 659 (шестстотин петдесет и девет) милиона привърженици по света, където също гледат Висшата лига...![]()
http://www.sportal.bg/news.php?news=367260
П.П. Писал съм и друг път в този форум: На г-н Тодор Батков трябва да се забрани да прави публични изказвания - те носят само вреди на "Левски"...
Уф...ама българското първенство няма да се излъчва в чужбина. Нормално е когато се броят лайкове да са много феновете. В това проучване пише, че феновете са имали право да посочат повече от 1 любим клуб А да не говорим, че тези 600 мнл. 50 са в Европа, а останалите в Азия и Китай. То затова всички отбори във ВЛ взеха да ходят там по турнета и да носят йероглифи на екипите си.
Къде ми сравняваш ти ВЛ с българското първенство. Като ми сложат кожени седалки като на стадионите в Англия, тогава ми ги сравнявай....или поне да имаме равни терени
Пак не си разбрал, ами какво да те правя...

[offtopic]Писна ми вече от неграмотни и неинтелигентни хора в този форум, които мислят с 5-6 мозъчни клетки, а с останалите пазят равновесие...