Цирк,лъжи и много пари!!!!!Това е БГ-футбола.

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Re: Цирк,лъжи и много пари!!!!!Това е БГ-футбола.

Мнениеот dunavfc » 22 окт 2012 00:54

Ей какво прави човек,само за да спечели малко женско внимание :lol: Аз не разбирам от кулинария и ако вляза в такъв форум,ще изглеждам изключително смешно и жалко,затова и не го правя,въпреки че имам право.Ралка също има това право,просто и казвам това,което мислят една голяма част от пишещите хора тук,не става за тая материя,не е нужно да влага толкова усилия за неща от които разбира,колко аз от кулинария :) Ясен ли бях ? И да аз разбирам то български футбол и съм готов със всеки да се хвана на бас за всичко свързано с него,като започнеш с разпределянето на места в класирането,до голмайстори и т.н.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 22 окт 2012 06:25

dunavfc написа:Ей какво прави човек,само за да спечели малко женско внимание :lol: Аз не разбирам от кулинария и ако вляза в такъв форум,ще изглеждам изключително смешно и жалко,затова и не го правя

Човек, ти коментираш български футбол. Не знам да има кулинарен форум за буламачи. Па щом се пишеш спец по буламачите... хуу...То ще знаеш гоУЕмо познание се иска.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 22 окт 2012 08:53

stioks написа:Едно нещо ми е интересно. Защо трябваше да загубите от ЦСКА и изведнъж да ви "просветне", че всичко било налгасено, всичко било фарс и т.н.? Преди това една думичка нямаше в тази насока.

Кога "преди това" е нямало намеци ?

Явно не си чел достатъчно форума на Левски ...
Поне 10-на човека изразихме съмнения, че така нареченото "дерби" се е изиграло вече в някой офис или заведение.

И вдигаме аларма, защото това вече на нищо не прилича !
Поне да не го правят толкова брутално ...

Тези и те се правят на ощипани моми, показвайки за пореден път, че и с дявола ортак ще станат, само и само да вземат някоя и друга победа над Левски ...
Ама пролетта като се обърне палачинка, Левски като спечели по-същият начин, по-който го направиха те сега, ще запеят нашата песен, а тогава Ние ще сме контрата ...
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 22 окт 2012 09:00

msm написа:
Защо, когато от ЦСКА бълваха декларации и закани за сезиране на УЕФА , как се администрира първенството и как се потъпкват правилниците, всички се смееха и плюеха по ЦСКА? ..Е, господа! Хората са казали, че каквото си надробиш такова ще сърбаш! Но, не вкарвайте най-ощетения клуб в собствените ви далавери.

П.П. И, в унисон с темата ще кажа, че по вашата логика с уговорките, следва ЦСКА да е шампион!.. Конспираторът говори - Слаб старт на ЦСКА - голям коефициент за шампион! Силен финал и шампиони - пълни джобове с милиони! ;)

Най ощетеният ? ... :lol: :o :shock: :lol: :mrgreen:
Наглоста ви край няма ...
Ако бяхте реално ощетени, отдавна щяхте да играете дербита с Долно Козаре, Брусарци и тем подобни "Грандове" :!:

Уговорката никой не я знае !
Може и да не става дума за коефиценти, а за ТВ правата !
Какво ще е това първенство, кой ще го гледа, ако Шампионът е ясен още Декември месец тази година ???
А вашите хора ако са в кървава битка за 10-тото място ( това ви са и реалните сили ) ... Дали мачовете на ЦСКА ще предизвикват някакъв интерес ???

Въпроси, въпроси ...
Кой нормален шеф ще избяга от кинтите ?
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 22 окт 2012 09:20

Поредната глупава тема. Когато ФК "Левски" загуби мач винаги става така. Част от сините привърженици веднага надигат вой до небесата, че току виж всички били боклуци, че Батков трябвало да си ходи, но това е само след загуба, иначе е много готин, нищо, че е агент на ДС, и продължават с глупостите за уредените мачове, винаги в ущърб на техния отбор разбира се...

Първо - Ясно ми е, че самосъжалението ви е стигнало до дъното, но да омаловажиш достойната победа на ЦСКА в дербито е едно, да си измисляш тези от рода на "ние паднахме, защото вие бяхте много зле, нали някой трябва да ви спаси" е съвсем друго... Че левскарите не могат да губят е доказано многократно. Не случайно дори и мои приятели започват да ме псуват, когато ги бъзикна за мача съвсем добронамерено. Такава ви е породата просто. Много голяма част от вас нямат грам достойнство. Когато падате, падайте мъжки, а след това ставайте бързо и смело, а не ми се влачете като гъсеници по пода, не ми драскайте глупости по форумите и не ставайте за смях с подобни тези! Това е жалко и е много далеч от святото име на Васил Иванов Кунчев - Левски, което вие носите на гърдите си!

Второ - Как може да твърдите безумия, като тези за мача между Враца и Разград?! Всъщност, ок, защо да не ги твърдите?! Защото нямате хал хабер от въпросния мач! Колко от вас го гледаха? Колко от вас дори прочетоха статиите и мненията посветени на него? Именно - николко! Нито един от вас, драги ми драскачи, не е присъствал на мача! Нито един от вас, драги ми конспиратори, не е чел статии и мнения посветени на него! Нито един от вас, драги ми фенове, не знае за какво говори! Нямате представа за нещата, но имате мнение, че дори го налагате - ето това ви прави още по-жалки и по-смешни в моите очи! Хайде, на някои потребители им е простено, защото са на по 15-16 години, съдейки по мненията им, но на други - не.

А за да не съм голословен, както голяма част от хората писали преди мен, ще си цитирам мнението за мача между Враца и Разград, на който ходих. Що се отнася до мача между ФК "Левски" и ЦСКА то за него не съм писал нищо, поради простата причина, че от сектор "Г" трудно се гледа мач и не мога да давам коментари. От сектор "Г" се подкрепа до краен предел, доколкото дъх носим в гърдите си. Та ето го въпросното мнение за вчерашния мач:

crap написа:Както предположих - доста силов мач, особено второто полувреме. Лудогорец игра добре през първата част, като направи редица пропуски, а вратарят на Враца беше направо уникален! Момчето изкара три много опасни удара, а освен това нямаше и едно грешно излизане или отиграване от какъвто и да е характер. Второто полувреме нещата станаха доста по-различни. На терена вече имаше два отбора, като Лудогорец натискаше през цялото време, Враца се бранеше добре, с 10 човека отзад, а в нападение разчитаха само на един - №17. При тези обстоятелства за мен беше ясно, че Ботев ще вкара. Просто защитата отзад нямаше никаква работа, а това определено им подейства приспивателно. Не след дълга моята прогноза беше потвърдена. За жалост, в отговор на този гол, разградчани така и не успяваха да създадат нещо опасно напред - дори напротив. Безидейната им игра даде още доста поводи за удобни положения в полза на играчите от Враца. Имаше и множество груби влизания, като те бяха по равно разделени между играчите на двата тима. Личното ми мнение е, че съдията спести по един директен червен картон и за двата отбора.
Като цяло мача беше равностоен, колкото и странно да звучи това. Враца имаха своите положения, както и Разград. Равният резултат бе напълно логичен.

След мача имаше и екшън. Двама старци от Разград решиха да си спретнат скандалче, като почти се стигна до бой, но полицията действаше светкавично и разтури сеира. Единият от тях ще преспи в районното. Драмата беше пълна.
YA GUNNERS YA

100 години 100

Мнениеот 100 години 100 » 22 окт 2012 09:24

Тука е пълно с болни мозъци! Ако, ако,ако......схеми, конспирации, си ебало мамата! Футболът за това е интересен бе хора, за да има интрига! Толкова са ви промити мозъците с тва тото, че не е истина!
slabia_forever

Потребителски аватар
AN71
Контакти:

Мнениеот AN71 » 22 окт 2012 09:24

metodito написа:
dunavfc написа:Ей какво прави човек,само за да спечели малко женско внимание :lol: Аз не разбирам от кулинария и ако вляза в такъв форум,ще изглеждам изключително смешно и жалко,затова и не го правя

Човек, ти коментираш български футбол. Не знам да има кулинарен форум за буламачи. Па щом се пишеш спец по буламачите... хуу...То ще знаеш гоУЕмо познание се иска.

Аз това се опитвах да му кажа ,че като му гледам коментарите толкоз разбира и от футбол колкото както казва и от кулинария за разлика от него момче нце малко аз съм играл футбол макар и на аматьорско ниво а и съм почти 20г готвач така , че поне малко и от кулинария разбирам а ако искам да търся женско внимание бъди сигурен ,че няма да е тук ;)

JORO_BAD
Местоположение: СОФИЯ http://www.youtube.com/watch?v=G-hnxETNBfI&feature=plcp

Мнениеот JORO_BAD » 22 окт 2012 11:56

Първенството го отписвам...... Пъзела почна да ми се нарежда. Да ходят на стадионите, Михайловци, Гърнета, Батковци, Домусчийци и т.н. В цирка не участвам вече. :evil: РАЗКРИТИ СТЕ! :idea: ;)

sheva85
Контакти:

Мнениеот sheva85 » 22 окт 2012 13:21

Т'ва на'што не е футбол, докато всеки прави каквото си иска, а по стадионите 70% са лумпени, незнаещи за какво са там, непознаващи повече от 3-ма играча, нито тренера на отбора си ще става все по зле. :x

favaca8888
Контакти:

Мнениеот favaca8888 » 22 окт 2012 13:55

На автора на темата да му кажа : ха добро утро , Пенкеле !!! :lol:

[size=200]Левскарите за пореден път доказахте, че не можете да губите !!![/size]

Още 2 години Цска и Левски да не станат шампиони, само тази и следващата година, моля те Господи, дай сили на Домусага
да клати животните така както Литекс ги клатеше( че и продължава да ги клати ) и тогава най-накрая няма да има повече
фенове, които са родени победители, прогнозьори, дебелокожи егоцентрици,лицемери, готовани и най-вече грандомани !

Най-накрая залеза на двата ни измислени гранда е по-близо от всякога !

И тогава......тогава.....ще се види кой е истински фен и кой е позьор :oops: :oops: :oops:

Welcomе драги мои ! :lol: :lol:

Наздраве ! :)
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!

Върни се в “Футбол - България”