Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
bez-nick написа:MagicMoments написа:Да го духат тия селяни.Декларации ще подписват,титли и съдии си купуват,публика си купуват,но уважение от феновете на Левски няма да видят.Шпалири Миньор и Локо Пловдив им направиха.
Чакай малко, какво са купували, май Левски си купуваше мястото всяка година в ЕКТ, защото после ви биеха като брашнян чувал всякакви анонимници, че и чак от Азия. В Европа лъсва цялата истина, Лудогорец направи невиждано досега представяне в Европа, никой отбор не е играл така както тях и то срещу такива еврограндове!
bez-nick написа:Betchualeng Arnaikem написа:Още колко теми ще има за шпалира :D
Трябва да има шпалир, миналата година нямаше, тъй като шампионът не беше известен преди последния кръг, но пък от друга страна Славия какъв шпалир направи на уж 500% сигурния шампион тогава
Venko123 написа:bez-nick написа:MagicMoments написа:Да го духат тия селяни.Декларации ще подписват,титли и съдии си купуват,публика си купуват,но уважение от феновете на Левски няма да видят.Шпалири Миньор и Локо Пловдив им направиха.
Чакай малко, какво са купували, май Левски си купуваше мястото всяка година в ЕКТ, защото после ви биеха като брашнян чувал всякакви анонимници, че и чак от Азия. В Европа лъсва цялата истина, Лудогорец направи невиждано досега представяне в Европа, никой отбор не е играл така както тях и то срещу такива еврограндове!
Сериозно ли бе? Ти явно си на 10 години!
bez-nick написа:Venko123 написа:bez-nick написа:MagicMoments написа:Да го духат тия селяни.Декларации ще подписват,титли и съдии си купуват,публика си купуват,но уважение от феновете на Левски няма да видят.Шпалири Миньор и Локо Пловдив им направиха.
Сериозно ли бе? Ти явно си на 10 години!
Само не ми говори, че Артмедия с разпродаден отбор е гранд или пък резервите на Удинезе, или пък наказанието на италианските отбори и участието на Киево на тяхно място...
bez-nick написа:terata написа:Искам да кажа, че желая да видя линк към въпросното "правило". Не можеш да четеш или просто си глупав?
E, аз да ти приличам на секретар или пресаташе на ФА, сигурен съм, че ще получиш това правило и ще млъкнеш с глупавите си въпроси, тези които са по-начетени и знаят къде да потърсят, нека информирате това момче, за да се успокои!
ANDI7 написа:псувни и обиди за турците па те ако искат да ги задължават-всеки ще знае че това е изкуствено -ако някой откаже шпалир направо в Белене
terata написа:bez-nick написа:terata написа:Искам да кажа, че желая да видя линк към въпросното "правило". Не можеш да четеш или просто си глупав?
E, аз да ти приличам на секретар или пресаташе на ФА, сигурен съм, че ще получиш това правило и ще млъкнеш с глупавите си въпроси, тези които са по-начетени и знаят къде да потърсят, нека информирате това момче, за да се успокои!
Мне, приличаш ми на тъпанар. Таково правило няма моето момче. И аз съм си спокоен, ама виж ти нещо се пенявиш тука.
bez-nick написа:terata написа:bez-nick написа:terata написа:Искам да кажа, че желая да видя линк към въпросното "правило". Не можеш да четеш или просто си глупав?
Мне, приличаш ми на тъпанар. Таково правило няма моето момче. И аз съм си спокоен, ама виж ти нещо се пенявиш тука.
На 99.9% ФА задължава шпалира в Англия, пък ти ако искаш си плямпай иртишски тъпотии.
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта