Кашчей написа:Кировец II написа:Кашчей написа:Вашите от коя баница лапат?
Стига си задавал глупави въпроси. Към днешна дата се вижда много добре кой какво лапа. Стадиони, бази и т.н. БЕЗПЛАТНО ВОВЕКИ.
Вашият стадион и другите две бази какви бяха преди да се разделите с военните?Да не би да сте плащали нещо тогава на МО?Кой отбор в България имаше 3 бази и си ги ползваше безплатно?
Но те не са били зачислени на ЦСКА безвъзмездно

Ако не ви бяха толкова лакоми шефовете сигурно щяха да ви ги преотстъпят, а не да ги дадат на МФВС, ама нали знаеш-лакомо дупе-кръв сере.Като нямат пари вашите шефове, да плащат наеми, за чий са ви тогава такива скъпи селекции, такива космически (за стандартите на страната) заплати.Защо държите да имате повече бази от всеки друг отбор, след като не можете да ги поддържате нормално?Като нямате пари що все за титли и купи бълнувате?[/quote]
Ама що ми говориш все едно аз съм бил член на групичките дето са взимали тия решения и ми задаваш някакви идиотски въпроси, чиято логика сам си създаваш в празната глава? Аз съм просто фен и гледам на фактите към днешна дата, такива каквито са. Не се питам защо преди 20-30 години някой мислел за нещо. Аз живея тук и сега. И като фен нормално да искам титли и купи, успехи и хубави моменти.