Кировец написа:peliforewer написа:Темата е провокативна и мисля че нормалните фенове на ЦСКА,от които мисля че съм и аз не трябва да я коментират.Нека си гледаме нашия отбор,сините фенове сами да си решават проблемите.Само ще кажа че това което направиха двамата малоумници с Петев е пълна дивотия и не знам защо никой не коментира че основния виновник за тези простотии е Гугутката,който вкара феновете в залата и им гледаше сеира.Какво е виновен Петев че ръководството на Левски са го поканили да работи,защо не им съблечете дрехите на тези дето го докараха на Герена.И не се оправдавайте че това било протест на феновете защото им било писнало,има десетки начини да си изразите протеста срещу това което се случва в Левски,но е безумие да унижиш един човек,който е поканен в клуба да работи за доброто на любимия ти отбор.
Аз като нормален фен на ЦСКА задавам нормален въпрос. Ако темата е провокативна - какво тогава е отношението на групата левскари спрямо професионален треньор по футбол в претендираща за развитието си България?
Темата не е провокативна , а глупава.
За проявата си днес, тези хора носят отговорност по НК.
А за България...тя е толкова развита, че е хубаво някой да я завие, че всички настинаха вече.