Пловдив футболната столица на България

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
ASENOVSKI VOYN
Контакти:

Re: Пловдив футболната столица на България

Мнениеот ASENOVSKI VOYN » 27 апр 2013 00:46

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=HZN7eXy4urM[/youtube]
9 МАРТ 1230 Битката при Клокотница
"В лято 6738, индикт 3 аз, Иван Асен, в Христа Бога верен цар и самодържец на българите, син на стария цар Асен, излязох на война в Романия и разбих гръцката войска, а самия цар кир Теодор Комнин взех в плен."

Потребителски аватар
орчо войвода
Контакти:

Мнениеот орчо войвода » 27 апр 2013 00:54

Muscarin написа:
орчо войвода написа:Има такъв град за твое сведение , КОЙТО ЦЕЛИЯ ДА ОБИЧА ФУТБОЛА,ДОРИ ЖЕНИТЕ :arrow: Благоевград.Супе р се изложи пък ти с този пост , о тиди до Благоевград ж, виж колко терени имат , в момента е 23:57 , но там все още се играе футбол на някои от изкуствените тъерени в града .

Ми то и тук се играе в момента бе скъпи ми овчарино.Даже ги виждам от прозореца си :) Ам хайде да не си говорим за любителски футбол, а?

Между другото, нали щяхте да ставате втория Лудогорец? Кео стана? :mrgreen:

Втория Лудогорец щяхме да ставаме миналата година , при стария президент , сега имаме ново ръководство - нови задачи . :arrow: Сега искам да споделя нещо по въпроса за овчарлъка и Панагюрище .Мога да ти кажа само едно - че ТОВА Е НАЙ-ПРОМИШЛЕНИЯ ГРАД НА БЪЛГАРИЯ ,произвежда за твое свдение 2-2,5 процента от БВП на България и същевременно - хората в този град отглеждат много животни-кози,овце,крави, което според мен не е срамно , а достойно за уважение , така че гржданите на Панагщрище отдавна са доказали , че са номер едно в България , въпрос на време е и футболистите да постигнат съответните резултати .

levskinio2
Контакти:

Мнениеот levskinio2 » 27 апр 2013 01:06

Teo написа:Тая тема за какво я пускате изобщо преди ''Мача на България'' известен още като ''Вечното Дерби'' :!: Утре на цяла България ще им бъдат насочени погледите към ''Мача на България'', дори и феновете на други отбори имат симпатии към един от двата най-успели отбора у нас. Така че момчетата и момичета, без да се обиждате, но градското дерби на град Пловдив е много далече от нашето и не мисля че може и да се промени това някога. ;)

Абсолютно си прав, тия циркаджий за какви се помислиха???? Футболната столица е София, столицата на България. Единственото истинско дерби е ЛЕВСКИ-ЦСКА, отборите с фенове милиони-буквално във всяка точка на България

Потребителски аватар
STENLI
Контакти:

Мнениеот STENLI » 27 апр 2013 01:13

Утре на мача Левски-Цска 16000 зрители макс

Потребителски аватар
balgarin
Контакти:

Мнениеот balgarin » 27 апр 2013 01:15

levskinio2 написа:
Teo написа:Тая тема за какво я пускате изобщо преди ''Мача на България'' известен още като ''Вечното Дерби'' :!: Утре на цяла България ще им бъдат насочени погледите към ''Мача на България'', дори и феновете на други отбори имат симпатии към един от двата най-успели отбора у нас. Така че момчетата и момичета, без да се обиждате, но градското дерби на град Пловдив е много далече от нашето и не мисля че може и да се промени това някога. ;)

Абсолютно си прав, тия циркаджий за какви се помислиха???? Футболната столица е София, столицата на България. Единственото истинско дерби е ЛЕВСКИ-ЦСКА, отборите с фенове милиони-буквално във всяка точка на България

Както го каза Кривия в Пред банята, Левски е отбора с най-много публика извън стадиона, а Ботев е с най-много публика в стадиона. Този сезон-ФАКТ! И не мога да разбера, какво се дерете срещу фактите. Къде са тези милиони фенове на домакинските мачове на ЦСКА и Левски? Че на Левски-Берое имаше към 300-400 левскарина на целия стадион! Когато си напълните стадионите, и то не в ЕКТ срещу силен противник, а срещу Ботев Враца и Монтана, тогава бъдете с претенции за футболна столица. И стига живяхте в миналото, спомените са хубави, но не вършат работа.
Последна промяна от balgarin на 27 апр 2013 01:16, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
donDiego

Мнениеот donDiego » 27 апр 2013 01:16

Силно казано,но е факт,че в Пловдив феновете са фенове,дори когато отборът им не върви..за разлика от София,където модата се мени според формата на отборите 8-)
Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ

Потребителски аватар
джони
Контакти:

Мнениеот джони » 27 апр 2013 02:45

орчо войвода написа:За пореден път се убедих , че Пловдив е комплексрската столица на БГ футбола -Велбъжд Кюстендил и Металик Сопот - особено след неколкократно изтритите ми мнения по темата , то не се знае дали и това ще го прочете някой .

въобще не разбираш смисъла на темата,акцента не е че Пловдив сме най-най-най големите,а че софийските "грандове" са пълен въздух ,гледам че симпатизираш на Левски и на твоя отбор от Панагюрище,представи си следната ситуация-идва да играе Левски в Панагюрище и сините фенове както навсякъде цял мач мучат-селяни умрете!!!духате селяни!!! и т.н,повеждате 1-0,обаче съдията почва с фалове,после с картони и накрая свири дузпа,гол,пак дузпа и пак гол.
Сега обратното,много добре знаеш ,че Ботев игра във в група срещу отбори от села и паланки,футболистите бяха пълни аматьори,чичета на 30+ години с много нефутболни фигури,прави се смяна излиза някой,който едвам диша и ходи,няма точен пас цял мач,но всички фенове го аплодират,защото уважават неговото желание ,опит за игра и отбора му.
така че,незнам за какви комлекси пишеш ,разликата в количеството истински фенове в Пловдив можеш да я видиш в статистиката по напред,но разликата в качеството е още по голяма

Потребителски аватар
zuekaa
Контакти:

Мнениеот zuekaa » 27 апр 2013 03:00

plamenst7 написа:Просто културата и манталитета на хората са различни. Феновете на Левски и ЦСКА в голямата си чат са такива заради успехите които са имали отборите през годините. Затова Славия има много по-малко фенове от ЦСКА, въпреки че са много по-стар отбор. Просто тук хората ходят на мачове когато отборите са силни, когато играят със силни съперници в Европа. В Пловдив хората си обичат отборите и си ги подкрепят независимо от състоянието им. Естествено ако вдигнат нивото, ще се вдигне посещаемостта и там, но това е нормално. Всеки иска да е със силните на деня и подписа ми е именно в този смисъл. Жалко е, но е факт-повечето софиянци са фенове на успехите и са на стадиона само когато ги има.

Мисля ,че този коментар много точно описва ситуацията всеки трезво мислеш човек ще го потвърди
Лудогорец - NEWS!
По кренвирша ще ги познаете

Потребителски аватар
zuekaa
Контакти:

Мнениеот zuekaa » 27 апр 2013 03:28

орчо войвода написа:
Muscarin написа:
орчо войвода написа:Има такъв град за твое сведение , КОЙТО ЦЕЛИЯ ДА ОБИЧА ФУТБОЛА,ДОРИ ЖЕНИТЕ :arrow: Благоевград.Супе р се изложи пък ти с този пост , о тиди до Благоевград ж, виж колко терени имат , в момента е 23:57 , но там все още се играе футбол на някои от изкуствените тъерени в града .

Ми то и тук се играе в момента бе скъпи ми овчарино.Даже ги виждам от прозореца си :) Ам хайде да не си говорим за любителски футбол, а?

Между другото, нали щяхте да ставате втория Лудогорец? Кео стана? :mrgreen:

Втория Лудогорец щяхме да ставаме миналата година , при стария президент , сега имаме ново ръководство - нови задачи . :arrow: Сега искам да споделя нещо по въпроса за овчарлъка и Панагюрище .Мога да ти кажа само едно - че ТОВА Е НАЙ-ПРОМИШЛЕНИЯ ГРАД НА БЪЛГАРИЯ ,произвежда за твое свдение 2-2,5 процента от БВП на България и същевременно - хората в този град отглеждат много животни-кози,овце,крави, което според мен не е срамно , а достойно за уважение , така че гржданите на Панагщрище отдавна са доказали , че са номер едно в България , въпрос на време е и футболистите да постигнат съответните резултати .

Най промишленият град в България не ме карай да се смея ПО-ТЪПО изказване не бях чувал скоро.
Нефтохим - 25% от БВП ( БРУТЕН ВЪТРЕШЕН ПРОДУКТ)
Мини Марица Изток 20%
Тези твойте 2% как ги нагласи на първо място ??? орчо войвода
Лудогорец - NEWS!
По кренвирша ще ги познаете

КРАСОТА ВЯРА БОРБА
Контакти:

Мнениеот КРАСОТА ВЯРА БОРБА » 27 апр 2013 06:08

Пловдив прави Съединението,но отказва да стане столица на Обединеното Царство след конкретни обещания.За такова е определено едно селище със завистливо население и околни села които са на километри от враждебна Сърбия.На голо място по-добре се строи.Пловдивските депутати гласуват за обещанията срещу изконната българска столица Велико Търново.При население по-малко от Пловдив ,Стара Загора,Плевен,Русе.Кварталите в момента са показателни.Враждебна,Красно село,Овча купел,Герена,Красна поляна...и т.н.Заради един заспал търновски депутат бежанците от двете войни и десетте процента столични хиляди акостираха заради 10-те стотинки трудоден на полето.И сега жителите на Обеля 17 се смятат за столичани за сметка на Световрачене примерно.Смешници комплексари.Ботев Пловдив има посе
аемост колкото всички шопи взети заедно,а на в тройката са и Локомотив Пловдив който е извън шестицата.Завистливи шопи,когато достигнете това тогава ни приказвайте за футбол.Една загуба във ,,вечното дерби'' и на следващият ви мач можете да съберете две маршрутки посещаемост.А се борите за медали.Не така е в Пловдив.Канарите във В група при нулеви гостуващи агитки събраха повече домакинска публика от шампиона и шопските грандове.Няма аналог в света.Отбор ор трета дивизия да е шампион по посещаемост.Рейнджърс яма да го постигнат.Заради Селтик.Селтаци,Пловдив е футболната столица.Заради Ботев и Локомотив.

Върни се в “Футбол - България”