terata написа:шивача написа:само можеш да се надяваш, както теле се надява да оцелее в месокомбинат

иначе не познах за титлата, щото боклуците я продадоха, но пък познах за Илиян, че ще ви става треньор, за Гонзо, че го върнаха временно, а скоро ще позная и за дуото СС, което ще се върне при вас след поредния ви неуспех
та общо взето съм със 100% успеваемост.... ако искаш и нещо в личен план мога да ти предскажа

То да беше само за титлата

То не бяха фен теми за новата ви звездЪ Саиде, то не бяха брътвежи за Божков, за Газпром и за незнам си още кво. Ама ти си вярвай де, друг кат не ти вярва поне сам да си вярваш на глупостите. А за личен план можеш да се опиташ да познаеш кво ще вечерям довечера. Ще ти дам и жокер, тъй като мисловната ти дейност не от силните ти страни - розово е и вика грух-грух. Не, не, знам кво си мислиш, не е футболист на ЦСКА, а просто
свиня.
е, аз ква вина имам, че обявяват някъв трансфер, а той се проваля, само си правя кефа с вас
За газпром -също! Виж, за черепа и гришата съм го казал отдавна и то за малкия череп-Антон, но ще поживеем-ще видим
а за вечеря, ами вероятно си заклал май... си и сега ще и ядеш ядките