Футболно съдийство!?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Re: Футболно съдийство!?

Мнениеот _RoKi_ » 14 дек 2009 21:57

Сто теми се направиха за туй наше съдийство 8-) Просто има два 3 типажа.едните толкова си могат,други са корумпирани,3-ти и от двете нещо имат 8-) Но докато продължават големите мафиоти да водят и съсипват БГ отборите и футбола в България,ще е така :)

Потребителски аватар
жълт ламтурник

Мнениеот жълт ламтурник » 15 дек 2009 07:53

deepblue1963 написа:Обвиняваш ни,че "плачем",че все някой ни е виновен.Добре,остави го Вуцов,дай да видим Стефанов,щото той хич не реве,нали?

Не съм славист, за да ми натякваш за тези хора от щаба и ръководството на "Славия".Примерът с белите го дадох, защото колегата се изцепи, че "Левски" е единственият отбор, който не е изпадал в по-долна група, което лично мен ме съмнява.

А с теб можем да си поговорим за Томас Лафчис и неговата градивна роля в управлението на футболен клуб и нажежаване на обстановката преди мач.Както и за ролята му в сегашните постоянни обвинения към съдиите, от де кой свари, като уточнявам, че става въпрос за загубилия отбор.

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 15 дек 2009 12:16

жълт ламтурник написа:
deepblue1963 написа:Обвиняваш ни,че "плачем",че все някой ни е виновен.Добре,остави го Вуцов,дай да видим Стефанов,щото той хич не реве,нали?

Не съм славист, за да ми натякваш за тези хора от щаба и ръководството на "Славия".Примерът с белите го дадох, защото колегата се изцепи, че "Левски" е единственият отбор, който не е изпадал в по-долна група, което лично мен ме съмнява.

А с теб можем да си поговорим за Томас Лафчис и неговата градивна роля в управлението на футболен клуб и нажежаване на обстановката преди мач.Както и за ролята му в сегашните постоянни обвинения към съдиите, от де кой свари, като уточнявам, че става въпрос за загубилия отбор.

Да не би само Левски или само в България да се нажежава обстановката преди мач?Я виж Италия,я виж Моуриньо,Фергюсън и мнооого други.Мога да ти давам безброй примери,така че-айде да не приписваме и озонната дупка,и глобалното затопляне на Левски,а?
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
hisara
Контакти:

Мнениеот hisara » 15 дек 2009 21:41

жълт ламтурник написа:
hisara написа:Черно Море на друг терен ли играха? "Славия" изпадала ли е?

Славия няма нищо общо, нека не намесваме други отбори. Казвам че, ако жребия беше определил мача да се играе на Герена, то той щеше да се играе на един перфектен терен, предразполагащ за техничен футбол. Тогава и с 8 души щяхме да вземем този мач. Лошия терен и поръчковия смешник помогнаха на Черно море, това е.

"Славия" има много общо с предишният ти пост, в който казваш, че само "Левски" не е изпадал в по-долна група.

Интересно ми е, защо на вас винаги нещо странично ви пречи, когато загубите?Дали трябва всички мачове на "Левски" да се играят на "Г. Аспарухов", че да сте на перфектен терен?Каквото за едните, такова и за другите беше вчера.

Разбира се, че само ЛЕВСКИ не е изпадал. Айде разгледай малко историята на българския футбол, и по-основно тази на Славия. И тогава ела да спорим. Да приятелю, каквото беше за едните, такова беше и за другите, но ибрикчията Ставров беше един за едните, и друг за другите. Всичко останало е без значение. Защото той е човека, който може да предреши мача, както го и направи. А всички мачове не могат да се играят на "Г. Аспарухов", но тогава когато всички терени в България станат като този на Герена, тогава можем да говорим за истински футбол. В противен случай ще продължаваме да гледаме всичко друго, но не и футбол на подобни терени. А да не говорим за осветлението, защото само заради него половината отбори нямат място в А група.

Върни се в “Футбол - България”