Жребий за Купата на България - 1/4 финали

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Re: Жребий за Купата на България - 1/4 финали

Мнениеот shotgun blues » 18 дек 2012 12:03

Труден жребий за Левски и Литекс ,като сините са фаворити.Литекс ако продаде Миланов и някой друг ,едва ли ще играе толкова добре както сега и това ще е плюсът за Левски.За Литекс пък положителното е ,че ЛЕВСКИ има тежка програма покрай тези мачове и едва ли ще държи някакво супер ниво във всички от тях .Левски играе срещу Мъри и Гонзо и повечето хора си мислят ,че те ще легнат така да кажем,обаче мен ме съмнява защото публиките на Ботев и Черно моро ще ги разкъсат 8-)
Иначе в мачът през този полусезон,ЛЕВСКИ с всичките си чужденци и селекция ,не показа с нищо че е по-добър отбор от ЛИТЕКС и имаше 1/2 свестни атаки за цял мач,да не говорим след това какво показаха и срещу ЦСКА и Лудогорец :) :)
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

wsxedcrfv

Мнениеот wsxedcrfv » 18 дек 2012 12:05

dreben23 написа:Левскари, Илиан Илиев не става за треньор. В рамките на няколко пролетни кръга ще излетите от борбата за титлата, сменете го докато е време, че и с много сателити сте се снабдили, а всички знаем колко болка причиняват те. ;) Всъщност, Лудогорец не виждам как няма да е шампион още към петия,кръг някъде... ;)
Четирите мача между Левски и Литекс сякаш гарантират класиране поне за ЛЕ на ЦСКА, няма значение през кой от турнирите! :)
Определено ще бъде забавна Новата година!!! :lol:

не четири мача срещу литекс , а 18 ще има щом си казал.как може такива хора да са ми опоненти?!
ако искаш срещу вас няма да играем ,направо да ви даваме победата че току виж ви изръсим с някоя седморка.

Потребителски аватар
RIR
Контакти:

Мнениеот RIR » 18 дек 2012 12:06

Viktor4o_Rs написа:Познах, че ще играем с Миньор или Локо (Сф), а Левски - с Литекс :lol: :lol: :lol: На FM-a, който играя със Славия, ми се паднаха точно перничани за Купата, така че бях почти сигурен. :mrgreen: Разбира се, много съм доволен от жребия. 8-)
Иначе според мен Литекс ще елиминира Левски, а ЦСКА ще има доста трудни минути срещу Кокала :roll: Берое и Славия ми изглеждат най-сигурните полуфиналисти, стига да не подценят съперниците си. А конспираторите, според които ни тикали за Купата - затова ли ни се падна Ботев (Пловдив) предния кръг, докато някои други разцъкваха със сателитите си или с трагичния при Зафето Черно море ? :lol: :lol: :lol:

Земляк,

Като погледнеш крайните резултати от мачовете между Левски - Черно Море и Славия - Ботев кой отбор ти изглежда по-категоричен победител? :lol:

Истината е, че феновете на Славия виждате шанса да достойно преставяне в този турнир по време на юбилея. А щом я виждате вие, вижда и я бат' Венци.

wsxedcrfv

Мнениеот wsxedcrfv » 18 дек 2012 12:07

RedeviL написа:
Viktor4o_Rs написа:Познах, че ще играем с Миньор или Локо (Сф), а Левски - с Литекс :lol: :lol: :lol: На FM-a който играя със Славия ми се паднаха точно перничани за Купата, така че бях почти сигурен. :mrgreen: Разбира се, много съм доволен от жребия. 8-)
Иначе според мен Литекс ще елиминира Левски, а ЦСКА ще има доста трудни минути срещу Кокала :roll: Берое и Славия ми изглеждат най-сигурните полуфиналисти, стига да не подценят съперниците си. А конспираторите, според които ни тикали за Купата - затова ли ни се падна Ботев (Пловдив) предния кръг, докато някои други разцъкваха със сателитите си или с трагичния при Зафето Черно море ? :lol: :lol: :lol:

Вместо всички да благодарите на ЦСКА, че собственоръчно разичсти купата рано рано от най-силния отбор в България и ви дава право да се надявате за първото място, защото повярвайте ми ако Лудогорец бяха в играта всички вие можехте да забравите за каквито и да било шансове..Вместо това всички пак се нахвърляте върху ЦСКА!

ще ви благодарим ,и то два пъти на полуфинала.
бу ха ха

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 18 дек 2012 12:11

Явно не смятате достатъчно добре, но вижте си програмата- съдбата ви я държат все ваши хора, а това не е добре колкото и приятно да ви звучи в медиите - Херо и Гонзо ще ви се хвърлят на кръв, е вече зависи каква им е селекцията разбира се и вашата, но при всички положения може да станете за резил още в началото, ама не си давате сметка все още! :)
Докато ние вече сме видяли резила и сме били на дъното, а от него започва изкачване към повърхността. Не може дълго да се живее под водата... бавно и сигурно. ;)
Между другото, днес май ще представим Мартин Камбуров! :)
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 18 дек 2012 12:13

Без проблем ще се справим с Литекс! И очаквам отново приятно посрещане от нас на онзи представител на кюрдския етнос!!!

А краноармейците да внимават много в картинката да не изядат пак някой кокал! Щото вече са го яли тоя кокал няколко пъти! Няколко пъти без проблеми го преглътнаха, но няколко пъти и се задавиха с него! Както миналата седмица да речем!!!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 18 дек 2012 12:15

dreben23 написа:Явно не смятате достатъчно добре, но вижте си програмата- съдбата ви я държат все ваши хора, а това не е добре колкото и приятно да ви звучи в медиите - Херо и Гонзо ще ви се хвърлят на кръв, е вече зависи каква им е селекцията разбира се и вашата, но при всички положения може да станете за резил още в началото, ама не си давате сметка все още! :)
Докато ние вече сме видяли резила и сме били на дъното, а от него започва изкачване към повърхността. Не може дълго да се живее под водата... бавно и сигурно. ;)
Между другото, днес май ще представим Мартин Камбуров! :)

Ти за Левски грижа не бери , по-голям резил от това да загубиш 8 точки за 5 кръга едва ли има :mrgreen:
ПП: Къде ще се играе столичното дерби Локо - ЦСКА , след като и двата отбора нямат лицензирани стадиони :?:
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 18 дек 2012 12:16

RIR написа:
RedeviL написа:
RIR написа:Ами истината е, че Левски първо маса време само гостуваше в стария формат на купата, а сега като върнаха 2 мача, сме гости и трите пъти във втория мач. И понеже е жребий - значи е въпрос на късмет. В случая на лош късмет.

А за мрънкането аз в нашия форум не виждам теми за убийството на Левски, за съсипването на клуба от Батков или Тонев, за ББ е лъжец и т.н. Нито си имаме "Легенди за Директивата" и треньор, на който всяка втора дума е колко сте неоправдани.

Айде, айде...да не се знаеме!Никога не съм твърдял, че сред червените е нямало мрънкалници!Обаче много се дразня като видя подобни субекти като теб, които постоянно твърдят, че само те са най-добрите, най-чистите, най-онеправданите и т.н..

Дразниш се, защото вероятно не виждаш нищо грешно в написаното? Защото няма нищо грешно в написаното.

И мисля, че гледаш от друг ъгъл на нещата. Нормално е при вас да има много мрънкане, защото организацията ви в отбора и клуба не върви, не сте се утрепали и от успехи. Успехи напоследък и ние нямаме, но поне в момента нещата организационно изглеждат ОК. Ако не бяха, масата фенове нямаше да е по-различна в отношението си.

Приеми, че е дразнещо обаче всичко свързано с любимият ти отбор да бъде определяно като част от Директива или някакъв Master план.

Ето, ти си фен на Манчесър Ютд и вас постоянно ви набиват как сте подпирани от съдиите. Това няма как да не те дразни, нали? Още повече, че има и доста грешки във вреда на отбора ви - например мача от миналия сезон срещу моя отбор Нюкасъл. Надявам се сега ме разбра и ще преформулираш мнението си за субект, като мен. Не че ще ми промениш деня от това. ;)

Нормално е когато един отбор е толкова време на върха да бъде основен дразнител за всички останали..Виждам накъде се опитваш да биеш, но повярвай ми Левски няма много общо с Юнайтед..Съгласен съм, че в организационен план стоите доста по-добре от ЦСКА, но както отбеляза и ти, липсват ви отличията и успехите, от което автоматично се губи смисъла от всичкото това изтъкване, че в момента сте в по-добро финансово състояние от ЦСКА..А защо някои фенове на червените се дразнят от прекаленото внимание към отбора на Левски е друг въпрос!Лично мен това няма как да ме впечатли!Още повече, че във футболно отношение сте на абсолютно същото посредствено ниво.. ;)
Последна промяна от RedeviL на 18 дек 2012 12:21, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 18 дек 2012 12:17

Avanti_Ragazzi написа:Без проблем ще се справим с Литекс! И очаквам отново приятно посрещане от нас на онзи представител на кюрдския етнос!!!

А краноармейците да внимават много в картинката да не изядат пак някой кокал! Щото вече са го яли тоя кокал няколко пъти! Няколко пъти без проблеми го преглътнаха, но няколко пъти и се задавиха с него! Както миналата седмица да речем!!!

Така без проблеми се справяте, че ви елиминират всеки път :lol: :lol: :lol: Иначе за Кокала си прав.
Изображение

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Мнениеот v.r.s. » 18 дек 2012 12:20

Славия е приемлив съперник за Миньор, попринцип играем успешно срещу тях. Друг е въпроса дали отбора ни ще продължи да съществува и в какво състояние ще е ако го има. Иначе оправят ли се финансово нещата и запази ли се отбора няма да им бъде никак лесно на Славия. Той и Венци Стефанов си го каза и съм сигурен, че го мисли съвсем сериозно.

Върни се в “Футбол - България”