Тема за футболното хулиганство

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Re: Бой между ултраси на Левски и Берое на мача на националите

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 08 сеп 2012 20:45

daniel_red написа:За Берое. :x

мерси много

[offtopic]сори за спама[/offtopic]
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Потребителски аватар
mannoli
Контакти:

Мнениеот mannoli » 08 сеп 2012 20:47

[center]ненормална история ей!едно време стояхме един до друг с така наречените "врагове" и проблеми никога не е имало!сега децата нямат озъптяване!жалка картинка...няма го уважението..няма го! в крайна сметка играе Националният Отбор на БЪЛГАРИЯ,какъв сектор "Б","к'ви 5 лева"????[/center]
Последна промяна от mannoli на 08 сеп 2012 20:52, променено общо 1 път.

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 08 сеп 2012 20:47

Тези неща стават навсякъде по света , но в общи линии има един виновник и това е държавата . Очевадно е , че цялата тази агресия и чувство за безнаказаност е производна на "дупките " в закона за футболното хулиганство , ако има такъв изобщо.
Ето например , снощи камерите показаха лицата на участващите в конфликта . Нека сега полицията да си свърши работата ,защото заради това НИЕ плащаме данъци ..НЯКОЙ ДА СИ СВЪРШИ РАБОТАТА.
ПП Друг е момента , че все още определени хора имат интерес от това по стадионите да ходи целия този "боклук" на обществото . Разбира се да ме извиняват , случайно попадналите в тази ситуация , защото и аз например ако отида на мач и някой ме удари и аз ще гледам да му тресна един , което автоматически ще ме направи част от същите тия които визирам .
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Потребителски аватар
1912plovdiv
Контакти:

Мнениеот 1912plovdiv » 08 сеп 2012 20:48

leedsuafc написа:Също бях точно над двете групи. Израснал съм в сектор ,,Б",но от тези малоумни пубери ме е срам. Пичовете от Стара Загора с нищо не ги провокираха, а ,,нашите" им скочиха просто ей така. Лично познавам Гугутката, но той е безгласна буква и неможе да ги контролира. Момченцата не бяха само от София Запад, а и от неговата Южна Девизия. Срам ме е от вас и сте ми смешни като сте 100-200 души колко сте смели, а как се криете като сте сами или по двама. Май трябва по-старите създатели на сектор ,,Б" да дойдеме в сектора и да ви прочистиме! :evil:

[/quote]

Ей тове е истината ! С реване из форумите "ама не всички фенове на Левски са такива" и "не ни слагайте под един знаменател" няма да стане :idea:

Ми като не сте такива направете нещо да си проличи бе майна. Когато нищо не правиш значи приемаш нещата, значи си съгласен със статуквото, значи че си съпричастен с въпросните индивиди. После форумните обяснения за общия знаменате си остават чиста проба лицемерие. Не може на стадиона да си мълчиш , а после във форума : ама ние не сме като тях.

Това естествено не важи само за вас, а и за нас, за локото, цска и т.н. ...
Последна промяна от 1912plovdiv на 08 сеп 2012 20:52, променено общо 1 път.
▒▓█▄▀ БОТЕВ ▄▀█▓▒

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UP20C5agYoE&list=LLDu9hpyDTcjHX9bXKfC5wsA[/youtube][/offtopic]

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 08 сеп 2012 20:51

ultralevski написа:
фифи перото написа:Не мога да разбера, не сте ли наясно,че опростачаването на нацията доведе до това? И не става въпрос за група лумпени-били те червени,сини,орагжеви,бембени...Става въпрос за група малоумници,които гравитират към известните и силните , мимикрират и днес са с един цвят, а утре с друг.Като се започне от НС,МС, та до обикновените агитки. Това се подкрепя и използва от..."когото трябва" ;) , за да се отклонява вниманието от същинските проблеми в тази територия.

Абе момче, само в България ли има футболно хулиганство, бе?

Дай пример в последните години в коя нормална държава
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Re: Бой между ултраси на "Левски" и "Берое"...

Мнениеот milen.hristov » 08 сеп 2012 20:51

САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! написа:
Vincenzo написа:И на мен ми е любопитно, ако може някой от ваш'те хора да поясни...

Този бой е поредното доказателството,че държавата трябва да вземе специални мерки срещу една част от феновете на Левски а именно престъпната организация София-Запад вече вкараха няколко от тях там където им е мястото а именно в затвора и всички знаем по-каква причина.Това не се случва за първи път на мач националният отбор няма и да е за последен господата от подуене или ще се сбият с някого или ще скандират към някого,че е турчин.Питам се аз какво прави онзи г-н Владимир Владимиров който определено не е дори средно интелигентен?Къде беше полицията,къде бяха стюардите защо нямаше?Уж мерки за сигурност а всъщност позволиха на 20-тина дилъри и надрусани пишлемета да казват кой е селянин и гражданин точно и заради това е станал боя.Този бой става една седмица след като гугутката уверява феновете на Берое на среща организирана от БФС,че проблеми с феновете от Стара Загора няма да има,но за пореден път се убедих,че подуенци нямат и капка чест и дойстойнство,но това е нормално е за тях.Ето за това и тази картинка на мачовете на националният отбор няма да се промени и заради такива като сините господа няма да има обединение.

Мястото на всички от престъпната организация сз барабар с лидера им антончо е при любо. Който пък миналата седмица по тв ни обясняваше до как бил натопен и държавата била срещу него. Да се чуди човек защо държавата и полицията в частност не се заяжда с мен, а това скромно момче.
Тези стюарди нали се избират от същите тези хора с километрични досиета. Пък и само преди 2 седмици видяхме какво представляват и те

Потребителски аватар
zlostar
Контакти:

Мнениеот zlostar » 08 сеп 2012 20:53

фифи перото написа:
ultralevski написа:
фифи перото написа:Не мога да разбера, не сте ли наясно,че опростачаването на нацията доведе до това? И не става въпрос за група лумпени-били те червени,сини,орагжеви,бембени...Става въпрос за група малоумници,които гравитират към известните и силните , мимикрират и днес са с един цвят, а утре с друг.Като се започне от НС,МС, та до обикновените агитки. Това се подкрепя и използва от..."когото трябва" ;) , за да се отклонява вниманието от същинските проблеми в тази територия.

Абе момче, само в България ли има футболно хулиганство, бе?

Дай пример в последните години в коя нормална държава има.
[offtopic]и не ми говори на БЕ ,МА :mrgreen:[/offtopic]

Англия, Холандия, Италия, Германия... достатъчно нормални държави ли са?

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 08 сеп 2012 20:54

joro bad написа:Също бях точно над двете групи. Израснал съм в сектор ,,Б",но от тези малоумни пубери ме е срам. Пичовете от Стара Загора с нищо не ги провокираха, а ,,нашите" им скочиха просто ей така. Лично познавам Гугутката, но той е безгласна буква и неможе да ги контролира. Момченцата не бяха само от София Запад, а и от неговата Южна Девизия. Срам ме е от вас и сте ми смешни като сте 100-200 души колко сте смели, а как се криете като сте сами или по двама. Май трябва по-старите създатели на сектор ,,Б" да дойдеме в сектора и да ви прочистиме! :evil:

Браво за мнението!
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Мнениеот obi4am_pirin » 08 сеп 2012 20:56

slavia_forever написа:
obi4am_pirin написа:
Vincenzo написа:Ама много ви бива всички в плюнките. Винаги има 2 гледни точки. Абсолютно съм сигурен, че 80% от хората нямат никаква представа какво се е случило. Даже преди мача имаше анкета, която го потвърждава. Не защитавам никой, просто казвам, че почти никога виновните не са само от едната страна.

За боя сигурно!

И за боя не ги оправдавам. Какво го интересува някой, който е дошъл да наблюдава и подкрепя Националния отбор и се отзове около мелето и отнесе някой тупаник? Какво го интересува този привърженик гледните точки на някакви лумпени, които са заплашили здравето му и нарушили закона?

Форевер и аз не съм съгласен за боя!Казвам сигурно...защото вероятно и момчетата от Берое имат своя дял за сценката!
damyanov1963:

Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции

Върни се в “Футбол - България”