Позицията на Черноморец Бс след наказанието на ЦСКА

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Re: Позицията на Черноморец Бс след наказанието на ЦСКА

Мнениеот шивача » 07 авг 2012 13:00

Bourgas написа:
Шивачо, какво за феновете?

[offtopic]с другото си съгласил значи :lol: ами тея, дето ги няма-невидимите, от арабела...... Бургас :lol:[/offtopic]
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 07 авг 2012 13:02

шивача написа:
Bourgas написа:
Шивачо, какво за феновете?

[offtopic]с другото си съгласил значи :lol: ами тея, дето ги няма-невидимите, от арабела...... Бургас :lol:[/offtopic]

С нищо, което не отговаря на истината не съм съгласен. Не знаех, че имаме и невидими фенове ;)
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 07 авг 2012 13:04

боургас, това е истината за теб, за мен е друга, за трети-трета и така......

Ivo-Chernomoretz
Контакти:

Мнениеот Ivo-Chernomoretz » 07 авг 2012 13:09

шивача написа:боургас, това е истината за теб, за мен е друга, за трети-трета и така......

Да наистина - нека да не се караме и да няма омраза приятели !

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 07 авг 2012 13:12

Ivo-Chernomoretz написа:
шивача написа:боургас, това е истината за теб, за мен е друга, за трети-трета и така......

Да наистина - нека да не се караме и да няма омраза приятели !

аз хора не мразя, само и единствено ФК Левски, като име, а не играчите му, хеле пък феновете, но нека става ташак :)

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Мнениеот percival » 07 авг 2012 13:52

petkan написа:
percival написа:
nakamura написа:Без основание е прекратил едностранно договора си ;)

А с какво основание не са спазени правилниците на бфс и е подписан договор който не е по ЗАДЪЛЖИТЕЛНИЯТ образец ? С какво право е бил картотекиран с НЕЛИГИТИМЕН договор ,според пак тия правила на бфс ?

Далеко съм от мисълта ,че Титаните са праведни ,но тук вината на Черноморец или по точно на Киряков ,не е по малка ,както и тази на БФС.Всички плюете по ръководството на ЦСКА ,което си е за плюене ,ама никой не си гледа в двора и този в БФС !

На нас дворът си ни е чист ;) Що се отнася до БФС, би ли ми припомнил кой излезе с Декларация против тях? А "плюем" по вашето ръководство, защото парите, които имаме да вземаме са именно от тях!

Значи това ,че не спазвате правилата не ви тревожи,макар и това неспазване да води до цялата дандания в момента .Вие сте чисти като сълза !
Е това си чист егоизъм .
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

Потребителски аватар
dragoni
Контакти:

Мнениеот dragoni » 07 авг 2012 14:11

много интересно 1.4мил лв. :shock: :shock: Абе титаните да не са купили целия им отбор ква е тая сума за Анисе. Той да не е Роналдо :lol: :lol:

Потребителски аватар
Empty
Контакти:

Мнениеот Empty » 07 авг 2012 14:44

dragoni написа:много интересно 1.4мил лв. :shock: :shock: Абе титаните да не са купили целия им отбор ква е тая сума за Анисе. Той да не е Роналдо :lol: :lol:

1.4 мил.....за непрофесионален футболист дошъл от Литва(май там го бяха писали футболист за 1 година да стане далаверата)Аз като го гледам как играе може скоро и да им го върнем, но имаме дефицит на футболисти.Май трябваше, като Карвальо от Локото -отивам си в родната страна и хоп подписва с ЦСКА :)

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 07 авг 2012 14:49

Позицията на Черноморец е както обикновенно партер, традиционно за тях.Лакомията не е най - добрия съветник като врътнахте на времето далаверата с Пенко и Любо да ви подпишат този договор тип " заложна къща" с потресаващи клаузи в полза на продавача не ви ли стана ясно,че няма да лапнете милиона за Платини.На Киряков съм му пратил един факс още декември за 2 млн евро за Анисе да вземе да завиши парите които търси от Анисе.Чух , че баща му увеличил насажденията с тръстика от 3 на 5 декара да може да се изплати на Киряков.

Такъв фарс просто няма!Жалка история и най- интересното е , че бургазлии му вярват на Киряков. Просто ви будалка уж , че защитава интересите на клуба и на него му е ясно ,че пукната пара няма да вземе, ама трябва да се отчита дейност.

Потребителски аватар
T&T
Контакти:

Мнениеот T&T » 07 авг 2012 15:13

onegavon написа:Позицията на Черноморец е както обикновенно партер, традиционно за тях.Лакомията не е най - добрия съветник като врътнахте на времето далаверата с Пенко и Любо да ви подпишат този договор тип " заложна къща" с потресаващи клаузи в полза на продавача не ви ли стана ясно,че няма да лапнете милиона за Платини.На Киряков съм му пратил един факс още декември за 2 млн евро за Анисе да вземе да завиши парите които търси от Анисе.Чух , че баща му увеличил насажденията с тръстика от 3 на 5 декара да може да се изплати на Киряков.

Такъв фарс просто няма!Жалка история и най- интересното е , че бургазлии му вярват на Киряков. Просто ви будалка уж , че защитава интересите на клуба и на него му е ясно ,че пукната пара няма да вземе, ама трябва да се отчита дейност.

Хайде стига ги защитавайте тези боклуци, които по неволя са собственици на ЦСКА. Киряков може да е всякакъв, но никой не е карал ръководството на ЦСКА насила да взима Платини, а след това да върти ибрикчийски номера за да открадне Анисе. Не разбрахте ли, че докато БФС и държавата търпят простотиите на пернишките боклуци, те ще си стоят начело на ЦСКА, ще продължават да източват отбора и все по-трудно ще се намери някой, който да дойде на тяхното място, ако ще и Барак Обама и Путин да му наредят.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Върни се в “Футбол - България”