Трявна спечели проект за стадион на стойност 6,6 милиона лев

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

kiko75
Контакти:

Re: Трявна спечели проект за стадион на стойност 6,6 милиона лев

Мнениеот kiko75 » 17 фев 2011 12:53

Parmalat написа:kiko75 точно на такива места се правят тренировъчни бази на спокойно място изолирано за да се съсредоточат играчите само и единствено за футбол.

стига сте писали глупости ве ти ходил ли с в трявна откаде ще доидат тия деца от имигриралите жители от каде в бг точно така се крадът европари същия филм ще с лудогорец и като толкова много знаеш я ми даи пример с една таква добре работешта школа в световен мащаб НЯМА сърби холандци са по тъпи от нас та правят школите в мегаполисите
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.

kiko75
Контакти:

Мнениеот kiko75 » 17 фев 2011 12:57

MoNteSo написа:
kiko75 написа:така се краде държавата с измислени прокти в измислени села да няма контрол а школа в трявна няма хора вие говорите за деца

Този проект, както и трите в Етрополе са по "програма за развитие на селските райони".
Да не говорим, че сме сигурно единствената балканска страна, която няма база в която да ходят на подготовка клубните ни отбори. Ходиме в Гърция, Кипър, Турция и прочие съседни страни, а едно време всички идваха при нас. Тази база ще се изплати в пъти по-бързо, отколкото ако се отпуснат пари за два-три изкуствени терена на някой от отборите в елита ни. Именно затова и от Европа не забавят отпускането на финансиите.

и кой ще отиде там на подготовка само ми итересно аз знам че това са европеиски пари и омишлено се правят в раионите кадето има най много имиграти за да няма кой да им потърси сметка ми да направят база в някое пловдивско село ефекта ще 6 пъти по голям но ако кадидастват ще получат един голям среден пръст
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.

Потребителски аватар
MoNteSo
Контакти:

Мнениеот MoNteSo » 17 фев 2011 13:03

kiko75 написа:
MoNteSo написа:
kiko75 написа:така се краде държавата с измислени прокти в измислени села да няма контрол а школа в трявна няма хора вие говорите за деца

Този проект, както и трите в Етрополе са по "програма за развитие на селските райони".
Да не говорим, че сме сигурно единствената балканска страна, която няма база в която да ходят на подготовка клубните ни отбори. Ходиме в Гърция, Кипър, Турция и прочие съседни страни, а едно време всички идваха при нас. Тази база ще се изплати в пъти по-бързо, отколкото ако се отпуснат пари за два-три изкуствени терена на някой от отборите в елита ни. Именно затова и от Европа не забавят отпускането на финансиите.

и кой ще отиде там на подготовка само ми итересно аз знам че това са европеиски пари и омишлено се правят в раионите кадето има най много имиграти за да няма кой да им потърси сметка ми да направят база в някое пловдивско село ефекта ще 6 пъти по голям но ако кадидастват ще получат един голям среден пръст

Ми кажи речи половината ни А група, както и всички отбори, които не могат да си позволят да излезнат в чужбина на подготовка.
Попринцип знам за какво говориш, може би си прав, но е глупаво да не се радваме, че поне нещо се усвоява, пък било то и в Трявна.

kiko75
Контакти:

Мнениеот kiko75 » 17 фев 2011 13:15

Да не говорим, че сме сигурно единствената балканска страна, която няма база в която да ходят на подготовка клубните ни отбори. Ходиме в Гърция, Кипър, Турция и прочие съседни страни, а едно време всички идваха при нас. Тази база ще се изплати в пъти по-бързо, отколкото ако се отпуснат пари за два-три изкуствени терена на някой от отборите в елита ни. Именно затова и от Европа не забавят отпускането на финансиите.[/quote]
и кой ще отиде там на подготовка само ми итересно аз знам че това са европеиски пари и омишлено се правят в раионите кадето има най много имиграти за да няма кой да им потърси сметка ми да направят база в някое пловдивско село ефекта ще 6 пъти по голям но ако кадидастват ще получат един голям среден пръст[/quote]

Ми кажи речи половината ни А група, както и всички отбори, които не могат да си позволят да излезнат в чужбина на подготовка.
Попринцип знам за какво говориш, може би си прав, но е глупаво да не се радваме, че поне нещо се усвоява, пък било то и в Трявна.[/quote]
ми ако искаш да се обзаложим че няма да има повече от 2 отбора на подготовка в трявна а в Банско ще има 30 защото трявна няма капацитет да поеме повече няма леглова база а тия терени ще си ги бутат в г.....

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 17 фев 2011 13:19

RED LABEL написа:това което правят в трявна е супер :lol: аз живея в не малък град над 100 000 население, стадионът ние за около 25 000 души , теренът прилича на селско пасище трибуните на малка горичка а отбора се бори геройски във в група :cry: просто ни трябва кмет като на трявна а не дърт комунист :evil:

От кой град си?
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

kiko75
Контакти:

Мнениеот kiko75 » 17 фев 2011 13:20

MoNteSo, нети ли прави впечатление че имат право примерно за да одобрят два проекта за БГ и винаги са в най зътънте раиони а не кадето щев са НАЙ ПОЛЕЗНИ НА ОБЩЕСТВОТО

Потребителски аватар
MoNteSo
Контакти:

Мнениеот MoNteSo » 17 фев 2011 13:27

kiko75 написа:MoNteSo, нети ли прави впечатление че имат право примерно за да одобрят два проекта за БГ и винаги са в най зътънте раиони а не кадето щев са НАЙ ПОЛЕЗНИ НА ОБЩЕСТВОТО

За това ти казвам. Знам за какво говориш. Ясно ми е, че е много по-лесно да крадеш от еврофондовете в Етрополе и Разград, отколкото в София или Пловдив, но колкото и да откраднат, каквото и да направят, базата ще бъде там. Ако ще и от един отбор на година, но ще се ползва. Знам, че това което пиша е много примиренческо, но това е родната ни картинка. Хората от народа сме си овце. Винаги много си говорим, но нищо не правим.

kiko75
Контакти:

Мнениеот kiko75 » 17 фев 2011 13:33

ЗАТОВА мразя такива хвалебствени стати 8-) ако един отбор иска ще направи евала на Г.Бачев че накара Коко да ивестира в базата а не да копува мачове и сега моя роден град има една нормална база за 40 000 град има нужда поне от 10 терена още но като са тъпи хотелиерите в Сандански да го ду....т

Hugo Boss
Контакти:

Мнениеот Hugo Boss » 17 фев 2011 13:33

Ако се прави нещо в София се почва защо всичко е там, ако се прави нещо в провинцията, значи се прави за да се краде. Нямате угодия!!

kiko75
Контакти:

Мнениеот kiko75 » 17 фев 2011 13:37

Hugo Boss написа:Ако се прави нещо в София се почва защо всичко е там, ако се прави нещо в провинцията, значи се прави за да се краде. Нямате угодия!!

пловдив,варна ,бургас ,благоевград също е провинция също имат села около тях и поне тия терени ще се използват а не в измислени раиони на северозападна БЪЛГАРИЯ

Върни се в “Футбол - България”