Гара Дембеле написа:[
Ей на тия два въпроса си отговори и ми кажи какъв си после ти и какъв е пича, който е пуснал темата
Българин фен на Левски, умерен патриот, недолюбващ съседните нам държави и чуждопоклонниците.
Айде, дано си доволен, че задоволих любопитството ти![]()
Също така, да прибавя към тея играчи Митсански, и за какво споменавате Жоро Метала, който за цял сезон вкара 1 гол, какво го споменавате, от тея във списъка на автора, всички са некъдърници или със свършили кариери .
Аз мога да спомена - Стилиян Петров, Марто, Манолев, Берба, Божинов донякъде(има добра визитка) Ники Михайлов ...
Автора хейтва с тая тема, като показва някакви недоразумения, които и в България не
можаха, да се докажат !
Знаеш ли какво означава чуждопоклонник?Човек който се е отказал от собствената си държава и се кълне във вярност на друга.Аз казвам само фактите за нашата страна не съм се отказал от нея.
Ами какво са направили в чужбина?Да ясно е че са се издънили просто защото с изключение на Мицански нито един от тях не играе в първенства от топ 4 на Европа.Повечето от тях играят в много-по слаби първеснтва и дори не в грандовете,а в отбори борещи са за оцеляване и там не са постоянни титуляри.Карирерата им не е свършила,а е провалена на този етап.Когато излезеш в чужбина се вижда истинското ниво на нашите играчи и кой става и кой не.В чужбина мога да похваля Бербатов,Мартин Петров,Стилиян Петров,Николай Михайлов и Станислав Манолев.Те играят силно в отборите си и са титуляри.

[/center]