Спас Делев наказан срещу Левски ?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Re: Спас Делев не трябва да играе срещу Левски

Мнениеот bigbonusprize » 13 дек 2010 14:27

cska - maina написа:Ще го продадем Спас , а срещу вас ще излезе Галин Иванов ;)

Нали знаеш, че от България няма как да купите футболист. Тук всички ви знаят как "плащате".
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
cska - maina

Мнениеот cska - maina » 13 дек 2010 14:28

bigbonusprize написа:
delqnski47 написа:Ще е лошо ако не играе,все пак много го мразите,а и той много ви мрази и ще играе добре срещу вас(особено ако играе централен нападател,а не крило...)

:) Особено като централен нападател ще има невероятни шансове срещу джуджетата Данчо Милиев и Иво Иванов.

Е той Иво ще го намери поне 2пъти с глава :)
Ако Бог не съществува, животът би бил абсурден. Той не би имал нито смисъл, нито ценност, нито цел. У. Крейг

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 13 дек 2010 14:39

Много важно дали Делев ще играе срещу Левски или няма да играе. Аз не си спомням Делев да е направил силен мач срещу Левски или изобщо във важен мач да е направил нещо значимо. За такива като него един треньор казваше: "Сърцето му е обвито в лайна". Срещу Бешикташ имаше възможност да вкара, но се изплаши. Тогава се вижда истинската класа на един футболист. Иначе срещу Малеш е много лесно да псуваш като хамалин и да се правиш на велик.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 13 дек 2010 14:41

Да накажат 11 от Левски и 11 от ЦСКА , да излезнат в пролетното с юноши старша и да видим кой колко! Да няма чупливи италианци и и пияни мароканци и каквото сабя покаже! :) Делев няма да го накажат!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

Потребителски аватар
cska - maina

Мнениеот cska - maina » 13 дек 2010 14:44

dodo7271 написа:Много важно дали Делев ще играе срещу Левски или няма да играе. Аз не си спомням Делев да е направил силен мач срещу Левски или изобщо във важен мач да е направил нещо значимо. За такива като мен, един треньор казваше: "Сърцето ти е обвито в лайна". Срещу Бешикташка имах възможност да бодна кокала, но се изплаших. Тогава се вижда истинската класа на един еблю. Иначе срещу Малечка е много лесно да си го извадиш, като хамалин и да се правиш на велик.

+1 :lol: :lol: :lol:
Ако Бог не съществува, животът би бил абсурден. Той не би имал нито смисъл, нито ценност, нито цел. У. Крейг

Потребителски аватар
Adrian Monk
Контакти:

Мнениеот Adrian Monk » 13 дек 2010 14:47

bigbonusprize написа:
delqnski47 написа:Ще е лошо ако не играе,все пак много го мразите,а и той много ви мрази и ще играе добре срещу вас(особено ако играе централен нападател,а не крило...)

:) Особено като централен нападател ще има невероятни шансове срещу джуджетата Данчо Милиев и Иво Иванов.

Може да ни изненадат тактически, като го качат на раменете на Тошко Янчев, даже да му дадат да поноси капитанската лента... :lol:
Последна промяна от Adrian Monk на 13 дек 2010 14:48, променено общо 1 път.
"... Знаете, че преди победата на деветосептемврийската революция в спорта и най-вече във футбола преобладаваха буржоазно-фашистки елементи. Народната власт не можеше да допусне това. Затова създадохме нашия ЦСКА". Д. Джуров

Потребителски аватар
wade3
Контакти:

Мнениеот wade3 » 13 дек 2010 14:48

Само да няма Пак великите голмайсторски прояви на Любимеца на всичко нелевскари Иво Иванов ;)

Потребителски аватар
Adrian Monk
Контакти:

Мнениеот Adrian Monk » 13 дек 2010 14:51

wade3 написа:Само да няма Пак великите голмайсторски прояви на Любимеца на всичко нелевскари Иво Иванов ;)

Е, той и Любо Пенев си вкара прекрасен автогол и то на европейско първенство, което обаче не го прави по-малко голям футболист. Така че, забележката е най-меко казано тъпа! :lol:
"... Знаете, че преди победата на деветосептемврийската революция в спорта и най-вече във футбола преобладаваха буржоазно-фашистки елементи. Народната власт не можеше да допусне това. Затова създадохме нашия ЦСКА". Д. Джуров

Потребителски аватар
levski_4_life
Контакти:

Мнениеот levski_4_life » 13 дек 2010 14:52

По-добре да не го наказват, че иначе "Синьото БФС ме наказа за мача с Левски, защото знаеха, че ако аз играех резултата нямаше да е такъв..(7:0)" : )

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 13 дек 2010 14:55

Луди ли сте, бе, в България играчи само на един отбор се наказват по видеозапис... :?

Колкото наказаха Джеки Чан от Литекс, толкова ще накажат и този "талант" ;)
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Върни се в “Футбол - България”