В Европа знаят защо участват в турнирите, а ние - не. В Литекс се били опитвали да правят нещо... МУАХАХАХА. Неещо не доразбрах. От една година в Ловеч е пристигнало едно качествено попълнение - Галато. Другото е плява! Но понеже титла в България е лесно да вземеш, няма проблем. На българският шампион за пореден път му лъсна д-то. Ясен и не знам кой си ще ми говорят как Калмар били сериозен отбор. Лелеле! Ако четем между редовете, може да чуем: "Бе понасрал съм се малко, ако замирише няма проблем, то динята виновна (Извинявам се за френския си.)"Че той Бойко лъже и се оправдава по - добре. Хората са някакви полупрофесионалисти, участват в ЕКТ за спорта, а ние изкарваме амбиции за групи. Мустакът по-нисък от тревата като се дъним, ама направихме добър резултат в два мача (разбирай равен и победа с половин на нула над един от най-слабите отбори на ЦСКА в последните 5-6 години) и почва с лакардиите. Не можеш да вземеш без първо да дадеш! Нашите управляващи не са дорасли на това ниво да разберат някакви простички истини. С трици маймуни не се ловят! Ами най-добре приемете, че нашите отбори са далеч вече от средноевропейска класа, съвсем скоро ще сме под Жилина и БАТЕ. Нека си се радваме над победи над Клифтънвил и Калмар, че скоро може да нямаме тази възможност.
Хоуг!

П.С. И е крайно време да спрем да търсим под вола теле и как съдията бил виновен, че отпаднали! Да играе съдията, разбирам, но там са 11 души, които играят. Това, че са малодушници е друг въпрос. Вижте ПАОК какво направи тая вечер, вижте Йънг Бойс и Шериф след като бе свирена дузпа в тяхна вреда.