boglev написа:Пич, погледни резултатите ни в последните няколко години и се замисли изобщо трябва ли да се сравняваме в момента с други освен с андорците... След това погледни какви бази и школи имат нашите отбори и се замисли дали скоро ще можем да се сравняваме с други освен с андорците!
Точно това имам предвид, че май скоро и андорците ще ни минат.
Не е само това - базите и стабилността. Важно е, но не това е единственото. Като пример ще ти дам Унирея, Шериф и Вентспилс. Не мисля, че са по-богати или много по-уредени клубове, но определено си знаят интереса и надскачат ръста си. Докато ние седим и си спомняме как това, как онова било преди няколко години... Когато ЦСКА жънат най-големите си успехи в Европа да не би не са се готвили на сгурията? А когато "Левски" стигна до четвърт-финал всичко да е било ок. Батков почна да мисли малко по-надалеч от носа си после. Разбира се, остана само с мисленето. Не съм съгласен с Вальо Михов и другите, че видите ли без 1001 технически нефутболни неща, ще сме на дъното. Точно той примерно го чух в едно интервю, че видите ли български отбор не можело да влезе в ШЛ. Ако футбола зависеше единствено от тези неща (бази, финансова стабилност и добър мениджмънт) никой нямаше да гледа тоя спорт. Резултати като вчерашните от ШЛ говорят красноречиво (представянето на бедните румънци срещу надутите и богати шотландци, руския "Казан" и фалиралия АЗ).