Черният козел написа:Кашчей написа:DrAvalanche написа:Кашчей написа:Любопитно ми е, ако бъде тотално забранено пирото по стадионите, с какви постижения ще се хвалят феновете на ЦСКА и Левски, може би с полупразните стадиони на домакински мач

или с битките помежду си

Любопитно ми е, ако ги няма Левски и ЦСКА за колко време ще се споминеш? Колко ли ще издържи нещастната ти комплексарска душица, ако няма с кого да се заяждаш и да се правиш на интересен?
Залепям се под твоя пост, но и мен нещо ме зачовърка-ако не коментирате личния живот и качества на този, чийто пост не ви харесва, какво ще коментирате?!
А ако ги няма Левски и ЦСКА ще "настане такъв живот, че само си викам: Дано! Дано! Дано!"

До всяко добро същество да застане поне още едно !!! Ти не си в тази категория,лъхаш отдалеч на ..........
Е няма да се оправим,видно е

Пак лични откровения, но така е при вас, феновете на "грандовете"
Та да ми споделиш на уше с кое от това, което съм написал за пирото и полупразните стадиони не е вярно?! Като гледам кадри от преди 20 години на мачовете на Левски (ти си левскар) и сега, не виждам с какво съм излъгал в преценката си. И при вас, и при цесекарите, които се барате за по няколко милиона фена у нас, важно е хореото и пирото-това са двете неща, които ви държат на стадиона все още. Вярно, че има и такива, които ходят заради Левски или ЦСКА, но не мисля, че те са преобладаващата част. Не напразно в първият си пост по темата съжалих феновете на Борусия Д, че няма как да впечатлят света, защото светът явно се впечатлява от нощните фойерверки, пушиляци и бомби.
На следващият ви домакински мач може да направите макет на Тауър Бридж, или на Айфеловата кула, да я окичите с лед светлини и да пускате фойерверки, с което да напомните за Новогодишната нощ на тези две места-светът ще е още по-ахнал, вярвай ми!
ПП-Място за макетите ще има и на двата стадиона, та това да не ви притеснява