Йорданов ощетил Лудогорец, а не Ботев

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Thurman Murman
Контакти:

Re: Йорданов ощетил Лудогорец, а не Ботев

Мнениеот Thurman Murman » 15 авг 2014 11:31

Дъно на дъната :mrgreen:

ЧК в 1-вата минута срещу Дяков :mrgreen: Мазният Киро добре ги е съчинил и послушковците действат веднага. Пропагандата е в ход. Дъ живей каузътъ!

Стяуа да ги закрива тия, че не се дишат :mrgreen:

Потребителски аватар
zlato1234
Контакти:

Мнениеот zlato1234 » 15 авг 2014 11:33

Мани, то вчера не бяха 1000 теми за лошият Киро, за съдията, за картона, ситуацията, позицията на играчите, декларации, рев, свободни съчинения и тълкувания и БФС.
Ако беше очаквано толкова писъци и рев от червени, защото при тях всичко е директиви и световни конспирации, то при жълтурите не го бях очаквал и ги мислех поне за малко по нормални от Панчаревските си роднини. Уви, от едно тесто са. :lol: :mrgreen:
В крайна сметка нито успяха нещо да променят, нито да докажат, че незаслужено загубиха.
Не ми се мисли, какво ли ще е в мача с Левски, ако съдията отсъди неправилно някой тъч... :lol:
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/952/8092952a.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Черният козел
Контакти:

Мнениеот Черният козел » 15 авг 2014 11:34

Мача нямах възможност да го гледам,но досега не съм гледал мач в който Лудогорец да е ощетен,срещу български отбор !!!
Да живее България и нейните колонии Англия,Франция,Америка и част от Русия.

Потребителски аватар
MAXIMUS
Контакти:

Мнениеот MAXIMUS » 15 авг 2014 11:39

Решението е правилно ! Още в 5--тата секунда можеше да покаже червен картон. Жълтия картон за симулация е справедлив.

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 15 авг 2014 11:46

fena написа:
veselinsk написа:Остави си телефона да ти се извинят лично :lol: Взехте ли си вече билети за мача за да подкрепите каузата срещу Стяуа ?

На мен няма какво да се извиняваш. Извини се, на хилядите футболни фенове в Блгария, за вашия смешен рев, и признай ,че сте сбъркали в преценката си, и сте търсили оправдание за загубата на отбора ви. На първо време, това ще е достатъчно.

И къде преброи тия хиляди фенове на тоя измислен отбор , след като ако прибавиш и котките по дворовете в региона , няма да събереш тая бройка ! Аз съм търпелив човек и ще изчакам и вас да ви ужили платеното гелосано съдийство . Ще ми бъде много интересно да видя каква ще ви е реакцията тогава . С изключение на мача срещу нас , в който им отмениха гол заради засада , не зная случай , в който тоя отбор да е ощетен от съдия . А случаите в обратната посока са десетки .
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
loko1
Контакти:

Мнениеот loko1 » 15 авг 2014 11:47

avg написа:Айде фенчетата на цска не се оплаквайте щото сте много мазни и долни! Когато отборчето ви легна на Локо София преди 2 години в последния кръг само и само да останат в А група за сметка на Ботев Враца тогава нищо не викахте а! Явно сте се научили да помните другите неща ама не виждате какво продажно и долнопробно отборче имате! Лудогорец ше има да ви бият на легане и на ставане, всички долнопробни и продажни отборчета а завистта ви към най-долпия отбор на България е толкова жалка, че станахте за смях, да подкрепяш някакъв румънски отбор само и само щото сте завистници! :mrgreen:

Да дойдоха с юноши резерви, но мача се игра, но куп отбори са го правили.
ОБИЧАМ ЛОКО СОФИЯ
АНКЕТА любим отбор http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=53&t=114333
Левски 23%, ЦСКА Локо Пд Локо Сф Манчестър Ю Славия Черно море Лудогорец

Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ отбора си когато ГУБИ нямаш право да го ПОДКРЕПЯШ когато ПОБЕЖДАВА

Потребителски аватар
ZinedineZidane
Контакти:

Мнениеот ZinedineZidane » 15 авг 2014 11:47

:lol: :lol: :lol:
Пародията е пълна! Аз се сещам поне за 5 "фаула" през първото полувреме, когато наш играч отнема чисто топката, но се свири нарушение.
За т.нар. ЧК. Да, влизането може да е картон, но жълт за опасна игра, ако въобще има такава. https://www.youtube.com/watch?v=oaPNen3VQ8I 9.37 от видеото. Вижда се прекрасно. Няма какво да се коментира дори.
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!

Потребителски аватар
veselinsk
Контакти:

Мнениеот veselinsk » 15 авг 2014 11:49

Old_death написа:
fena написа:
veselinsk написа:Остави си телефона да ти се извинят лично :lol: Взехте ли си вече билети за мача за да подкрепите каузата срещу Стяуа ?

На мен няма какво да се извиняваш. Извини се, на хилядите футболни фенове в Блгария, за вашия смешен рев, и признай ,че сте сбъркали в преценката си, и сте търсили оправдание за загубата на отбора ви. На първо време, това ще е достатъчно.

И къде преброи тия хиляди фенове на тоя измислен отбор , след като ако прибавиш и котките по дворовете в региона , няма да събереш тая бройка ! Аз съм търпелив човек и ще изчакам и вас да ви ужили платеното гелосано съдийство . Ще ми бъде много интересно да видя каква ще ви е реакцията тогава . С изключение на мача срещу нас , в който им отмениха гол заради засада , не зная случай , в който тоя отбор да е ощетен от съдия . А случаите в обратната посока са десетки .

Те ги ужилиха преди има няма 3 месеца на полуфинала за купата - имаше 2 брутални нарушения за дузпи, които не им свириха, но нали е срещу жълтите ще се скъсат да им лижат задниците :lol:
Изображение

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 15 авг 2014 11:51

zlato1234 написа:Ако беше очаквано толкова писъци и рев от червени, защото при тях всичко е директиви и световни конспирации, то при жълтурите не го бях очаквал и ги мислех поне за малко по нормални от Панчаревските си роднини. Уви, от едно тесто са. :lol: :mrgreen:

Е, за това пък след рев на подуенските безродници /те са по-равни от равните/ се подменя цяла съдийска комисия. Може и на това да се посмееш!
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 15 авг 2014 11:54

veselinsk написа:
Old_death написа:
fena написа:

Те ги ужилиха преди има няма 3 месеца на полуфинала за купата - имаше 2 брутални нарушения за дузпи, които не им свириха, но нали е срещу жълтите ще се скъсат да им лижат задниците :lol:

Тяхното даже не е лизане на задници , а най - обикновена злоба към вас . Не искам да се меся във взаимоотношенията ви , но по тоя начин само наливате вода в мелницата на гелосаната мутра , който мисли че всичко му е позволено .
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Върни се в “Футбол - България”