Въпрос за Б групите
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Въпрос за Б групите
хах наистина не съм се замислял. спартак и ботев отиват на изток ,а бела и вихрен на запад.
- smash_the_reds
ЕТО ВЪПРОСА МИ
Аз ли съм тъп или вие не ми обеснявате правилно назнам......
Първенството на Б групите свършва на 13 юни!Баража за А група е на 19 юни!Това означава ли ,че след 13 юни някои от отборите в Б групите няма да знаят дали са изпаднали и ще чакат 19 юни

Аз ли съм тъп или вие не ми обеснявате правилно назнам......
Първенството на Б групите свършва на 13 юни!Баража за А група е на 19 юни!Това означава ли ,че след 13 юни някои от отборите в Б групите няма да знаят дали са изпаднали и ще чакат 19 юни

Момчета няма значение Б групата, с колко отбора е.
Дали ще е със 15 или със 17 все тая. Два кръга в повече не е проблем да се изиграят.
Сега Западна е с 16 отбора, влиза първия и остават 15, изпадат 3 от "А", който са все назапад и ще стане с 18 отбора.
Точно за това искат да я направят пак само една, както и "В" групите да бъдат само две и да са с професионален статут.
Няма как да изпаднат 4 отбора.
Дали ще е със 15 или със 17 все тая. Два кръга в повече не е проблем да се изиграят.
Сега Западна е с 16 отбора, влиза първия и остават 15, изпадат 3 от "А", който са все назапад и ще стане с 18 отбора.
Точно за това искат да я направят пак само една, както и "В" групите да бъдат само две и да са с професионален статут.
Mecho-Cuh написа:хах наистина не съм се замислял. спартак и ботев отиват на изток ,а бела и вихрен на запад.
Няма как да изпаднат 4 отбора.

От Запада се класира за А група Монтана и евентуално,благоевград се бори със нас (Своге) за 2рото място,а иначе нз шантаво става с тия изпадащи,сиг и боби михаилов нз 

Със синьо знаме в нашите ръце,
ще избием всичките свине,
нашата страна е България,
шампион е Левски София.
Любовта към ЛЕВСКИ е воля и глас на свободата!
ще избием всичките свине,
нашата страна е България,
шампион е Левски София.
Любовта към ЛЕВСКИ е воля и глас на свободата!
И в западната са 15, само че Спартак Пл изкараха до полусезона, затова ги държат в таблицата и им начисляват служебни загуби. А за баражите май не зависи от резултатите на отборите във В групите, а от свободните места в съответната Б група. Ако има 2 свободни първите влизат директно, ако е едно играят бараж, ако са три вторите играят бараж за третото място. Ама не съм сигурен, бях го чул преди доста време.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.
- smash_the_reds
ОК-видях,че на този въпрос няма кой да ми отговори,ще задам друг.Защо Пловдивските отбори са ...или отиват в източната Б група,като географски са в западната част на нашата мила родина?

smash_the_reds написа:ОК-видях,че на този въпрос няма кой да ми отговори,ще задам друг.Защо Пловдивските отбори са ...или отиват в източната Б група,като географски са в западната част на нашата мила родина?
Вероятно за да има равновесие по отношение на силни и слаби отбори. Все пак столицата е в Западната Б група, а и в северозападна и югозападна България има много по-футболни градове отколкото в Добруджа, Родопите или Ямболско например.
- smash_the_reds
По-силни според кого???Това не е справедливо.Като има рагламент нека да е ТОЧЕН!!!

smash_the_reds написа:ОК-видях,че на този въпрос няма кой да ми отговори,ще задам друг.Защо Пловдивските отбори са ...или отиват в източната Б група,като географски са в западната част на нашата мила родина?
Това вече е лесно - защото в БФС няма чак толкова учени хора, които да го забележат.

Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.
Ако имахме една втора дивизия, като всички бели държави, цялата тази алабалистика щеше да е излишна...
Върни се в “Футбол - България”