Angoff написа:Бягай бягай...тука в Сандански е 15 градуса,това значи целия Югозападен регион е толкоз...след малко отивам да си разхождам кучето из парка...Мъри да го питам аз...Мъри не те ли е срам ???
Aбе да не го решава това Мъри бе

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Angoff написа:Бягай бягай...тука в Сандански е 15 градуса,това значи целия Югозападен регион е толкоз...след малко отивам да си разхождам кучето из парка...Мъри да го питам аз...Мъри не те ли е срам ???
POPCORN написа:Сега сори пичове, че ще си пожелая такова нещо , но искам другата седмица да не може да се играе никакъв футбол да видиме какво ще правят тогава големите професори!
GreenMile написа:И аз питам ЗАЩО?Вчера вместо със снегоходки си ходех даже без яке,слънчице,10 градуса най-малко беше,пролет!!!Днес трябваше да играем с Пирин....сняг,виелица?Нееее,навън е пролет,пак топло,пал слънчево,даже птички пеят.И логично всички се СМЕЯТ на дебилскот БФС?Да си го кажем НАПРАВО,целия кръг го отложиха заради Литекс и заради рева на Гриша Ганчев и заради Левски неговия любим отбор,което е истинско БЕЗОБРАЗИЕ и шуробаджанащина.Боби продължава старата песен на новс глас като слугува на силните на деня,на интересите на група хора.Обаче даже природата има чувство за хумор.Викаха преспи,виелици,студ можело да има....вчера пак можеше да няма сняг,но да е примерно 3-4 градуса,облачно....НО НЕ,беше един от най-хубавите дни,пролет,прекрасно време,днес също!Айде сега онези нещастници Боби и сие да кажат защо всъщност отложиха кръга
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 24 госта