Коефициенти за нов шампион за сезон 2012/2013

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Re: Коефициенти за нов шампион за сезон 2012/2013

Мнениеот Udoji90 » 26 юни 2012 12:01

"Лудогорец" за мен изненадващо са чак трети като коефициент. Изненадан съм също, че нас са ни сложили начело, и то с равни шансове с "Левски" - мисля, че по-скоро би трябвало да сме след тях и "Лудогорец". "Локо" Пд пък би трябвало да са с по-добри шансове от "Локо" Сф и "Славия" поне според мен.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

nqkvo cskarche
Контакти:

Мнениеот nqkvo cskarche » 26 юни 2012 12:08

ПФК Пирин Гоце Делчев-500.00 :lol:

Потребителски аватар
Краставичарят Ганчо
Контакти:

Мнениеот Краставичарят Ганчо » 26 юни 2012 12:11

Левски и ЦСКА в никакъв случай не са с равни шансове! Според мен подценени са Левски, Лудогорец и най-вече Ботев Пд, а надценени са ЦСКА, Славия и Локо Сф.
Аз бих приемал залози при следните коефициенти:
Левски - 2,00
Лудогорец - 3,00
ЦСКА - 5,00
Ботев Пд - 9,00
Черноморец - 10,00
Локо Пд - 25,00
Литекс - 40,00
Етър - 60,00
Славия - 66,00
Черно море - 66,00
Локо Сф - 200,00
Ботев Вр. - 200,00
Берое - 200,00
Миньор - 400,00
Монтана - 500,00
Пирин ГД - 500,00
На стар краставичар краставици не продавайте !

Потребителски аватар
eelche
Контакти:

Мнениеот eelche » 26 юни 2012 12:13

БиУин(Bwin) са уникални кретени.Ограничили са достъпа до определени места за залагане в България.Бях решил да си правя сметка там,но се отказах.Относно притесненията на автора-Берое и Миньоро са си абсолютно равни като отбори в момента и коефициентите са адекватни.Учудващото в случая е ,че Лудогорец е оценен с 5.00 пред софийските грандове въпреки мощната селекция и всичко ,което братя Домусчиеви правят там.Може би това донякъде е логично,букмейкърите да не очакват да дублират титлата си.

Високите коефициенти на Литекс се дължат най - вече на случващото се около президента им Гриша Ганчев.Явно букмейкърите следят всяка информация.

Според мен е твърде рано да се залага,тъй като още не сме видяли как стоят отборите в контролите.Важна роля за бъдещ шампион ще изиграе развитието на мачове в ЕКТ.Според моя gambler`s experience още е твърде рано за залози.

САМО ЛЕВСКИ !
Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!

"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"

Потребителски аватар
bixxol
Контакти:

Мнениеот bixxol » 26 юни 2012 12:20

Morgause написа:
Speranza написа:Странни са коефициентите на Локомотив (Пд) и до някъде на Литекс. Според тая таблица, Локо (Пд), който до последно се бори за тройката и ще участва в Европа има равен шанс със софийското Локо, които едвам се спасиха. Също така коефициентът за Литекс е много висок,ясни за причините, но все пак никой в момента не може да каже как ще изглежда Литекс. Иначе определено може да се пробва залог за Левски или ЦСКА (според разбиранията), тъй като четвърта поредна година титлата няма да е извън София ;) За сега както се развива селекция и обстановка около отбори аз бих пробвал залог за Левски. Макар че в БГ футбол сутиацията се мени със седмици и стават какви ли не обрати.

Левски няма да е шампион и тази година ;). Няма да е и ЦСКА. Аз мисля, че или Лудогорец или Ботев ще станат шампиони.

Слагай някой лев за Канарите веднага ....
Кой Български отбор,е победил сам себе си... в официален футболен двубой?

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 26 юни 2012 12:28

eelche написа:БиУин(Bwin) са уникални кретени.Ограничили са достъпа до определени места за залагане в България.Бях решил да си правя сметка там,но се отказах.Относно притесненията на автора-Берое и Миньоро са си абсолютно равни като отбори в момента и коефициентите са адекватни.Учудващото в случая е ,че Лудогорец е оценен с 5.00 пред софийските грандове въпреки мощната селекция и всичко ,което братя Домусчиеви правят там.Може би това донякъде е логично,букмейкърите да не очакват да дублират титлата си.

Високите коефициенти на Литекс се дължат най - вече на случващото се около президента им Гриша Ганчев.Явно букмейкърите следят всяка информация.

Според мен е твърде рано да се залага,тъй като още не сме видяли как стоят отборите в контролите.Важна роля за бъдещ шампион ще изиграе развитието на мачове в ЕКТ.Според моя gambler`s experience още е твърде рано за залози.

САМО ЛЕВСКИ !

bwin не приемат от близо година клиенти от БГ, а не са ограничили достъпа до определи места ;)

Потребителски аватар
demy27
Контакти:

Мнениеот demy27 » 26 юни 2012 12:47

При залозите единственото сигурно е че: "Банката винаги печели". Има саморегулираща се система, като коефициентите се променят в зависимост от това колко и на кого се залага и когато шампионът стане ясен - тези които са познали ще вземат парите на тези, които не са познали като за букмейкъра ще останат примерно 20%. По коефициентите можем да се ориентираме само колко и как се залага а не, кой има по-големи шансове. Ако някой иска да удвои парите си сега е момента да залага, защото при всеки залог за Левски/ЦСКА коефициентът им ще пада.
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe

Потребителски аватар
rado.
Контакти:

Мнениеот rado. » 26 юни 2012 12:57

bixxol написа:
Morgause написа:
Speranza написа:Странни са коефициентите на Локомотив (Пд) и до някъде на Литекс. Според тая таблица, Локо (Пд), който до последно се бори за тройката и ще участва в Европа има равен шанс със софийското Локо, които едвам се спасиха. Също така коефициентът за Литекс е много висок,ясни за причините, но все пак никой в момента не може да каже как ще изглежда Литекс. Иначе определено може да се пробва залог за Левски или ЦСКА (според разбиранията), тъй като четвърта поредна година титлата няма да е извън София ;) За сега както се развива селекция и обстановка около отбори аз бих пробвал залог за Левски. Макар че в БГ футбол сутиацията се мени със седмици и стават какви ли не обрати.

Левски няма да е шампион и тази година ;). Няма да е и ЦСКА. Аз мисля, че или Лудогорец или Ботев ще станат шампиони.

Слагай някой лев за Канарите веднага ....

Направо да давам сметката и при мен да залага,няма само букитата да печелят :mrgreen:Иначе според мен Лудогорец пак ще са шампиони!

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 26 юни 2012 13:01

tsonpen написа:Според мен Лудогорец има поне равни шансове с Левски и ЦСКА, защото надграждат над успешен състав, а ще имат зад гърба си повече увереност. Ботев Пловдив в никакъв случай не са толкова ниско и трябва да са преди Славия. За повече ще се види през сезона, може и за титлата да се борят.

1. С първото твърдение съм напълно съгласен. :)
2. С второто - твърдо "нЬе". :lol: "Ботев" са си добре там, където са поставени. ;)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Върни се в “Футбол - България”